Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλη χρονια και καλα χριστουγεννα ....εχω μεγαλο προβλημα με το wifi με πεταει συνεχεια,εχω παρει πολλες φορες την εταιρεια τηλεφωνο για να δω τι φταιει (wind) αλλα δεν εχουν βοηθησει αρκετα μου λενε οτι το dsl σβηνει απο μονο του...δεν νομιζω οτι φταιει το ρουτερ...αν μπορειτε μια βοηθεια

Δημοσ.

Αν στο ρουτερ συνδέεις κι άλλες συσκευές ασύρματα οι οποίες δεν έχουν αποσυνδέσεις, πιθανότατα χάλασε η ενσωματωμένη κάρτα δικτύου του laptop σου. Αν έχεις κάποιο wireless usb δοκίμασε να συνδεθείς με αυτό. Αν και αυτό δεν έχει αποσυνδέσεις τότε θα φταίει η κάρτα wi-fi του υπολογιστή σου.

Επίσης , δοκίμασε και με άλλο router.

Δημοσ.

στο σπιτι μου καταιβενει πολυ αποτομα και μετα επανερχεται ,τις προαλλες πηγα σε ενα φιλο μου και συνδεομαι στο net του και ολη την ωρα με πετουσε εβγαζε περιορισμενο και μολις το ξαναεβαζα μετα απο λιγα λεπτα παλι το ιδιο

Δημοσ.

παιδια καλη χρονια και καλα χριστουγεννα ....εχω μεγαλο προβλημα με το wifi με πεταει συνεχεια,εχω παρει πολλες φορες την εταιρεια τηλεφωνο για να δω τι φταιει (wind) αλλα δεν εχουν βοηθησει αρκετα μου λενε οτι το dsl σβηνει απο μονο του...δεν νομιζω οτι φταιει το ρουτερ...αν μπορειτε μια βοηθεια

αλλο να σε πεταει απο το wifi και αλλο το να πεφτει το dsl.ο παροχος μαλλον βλεπει και αποσυνδεσεις για αυτο στο λεει αυτο.

β.αν εχεις zte ναι το zte ειναι για πεταμα και εχει αρκετα προβληματα με το wifi.στο κανουν και αλλες συσκευες πχ καποιο κινητο ή οχι?

επισης τι ρουτερ εχεις ποια καρτα εχεις στο pc αν ειναι Pc αυτο που σε πεταει εξω.με καλωδιο ethernet εχεις τα ιδια προβληματα ή οχι?

στο σπιτι μου καταιβενει πολυ αποτομα και μετα επανερχεται ,τις προαλλες πηγα σε ενα φιλο μου και συνδεομαι στο net του και ολη την ωρα με πετουσε εβγαζε περιορισμενο και μολις το ξαναεβαζα μετα απο λιγα λεπτα παλι το ιδιο

τι εννοεις κατεβαινει αποτομα και επανερχεται?μπορει πραγματι να ειναι θεμα της ασυρματης καρτας,μπορει να ειναι θεμα drivers της καρτας να ειναι πολυ παλιοι,μπορει να ειναι θεμα του ρουτερ αν και ο φιλος σου εχει κανα zte ή εχει το ιδιο ρουτερ με σενα.

οποτε ξεκινα με πιο νεους drivers.αν εχεις αλλο pc και η καρτα ειναι πχ usb κουμπωσε την στο αλλo pc για να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι θεμα λειτουργικου.

επισης οταν λες σε πεταει τι εννοεις?σε αποσυνδεει απο το δικτυο τελειως?σου βγαζει κιτρινο θαυμαστικο?χανει την καρτα δικτυου τελειως που θα μπορουσε να ειναι θεμα usb θυρας?μηπως εχεις βαλει μεγαλη επεκταση Usb στην καρτα?δωσε παραπανω Info μπας και καταλαβουμε?μηπως ειναι καρτα σε laptop απλα ενσωματωμενη?εκει μονο drivers και bios update μπορεις προληπτικα .οπως επισης και windows update μηπως και στρωσει.τι λειτουργικο εχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...