Johnny19St Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδια και καλη χρονιά! Μιας και μπήκε ο καινουργιος χρόνος ειπα και εγώ να παρω ενα καινούργιο κινητο και θα ήθελα την βοήθεια σας! Έχω το Xperia Sole εδω και 2 χρόνια και μέτα απο απείρες επανεκκινήσεις και κολλήματα είμαι πολυ διστακτικός στο να ξαναπάρω android!! ετσι σκεφτομαι να παρω lumia και συγκεκριμένα τo 735!! εσείς τι λέτε? έχετε να προτεινετε κατι αλλο???το bugdet ειναι 250!
Stogianz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά,βάλε ένα 20αρκάκι παραπάνω και πήγαινε για Lg G2! Και εγώ μετά απο μεγάλη έρευνα εκεί κατέληξα, το κινητό μου ηρθε σήμερα και δεν φεύγει απο το χέρι μου,νομίζω θα κοιμηθούμε και αγκαλίτσα Από την άλλη και τα Lumia με τα Windows πάνω δεν παίζει να σου κολλήσουν. Οπότε τράβα τσέκαρετά και απο κοντά σε κάνα κατάστημα και πες μας τελικώς τι αποφάσισες,ό,τι και να πάρεις καλορίζικο! 1
Johnny19St Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 το G2 το εχει ο αδερφος μου και πραγματικα ειναι πολυ καλο κινητο! Αλλα δεν ξερω τα lumia μου φαινονται πολυ καλυτερα! και θελω γνωμες πανω σε αυτα! 1
GianniSM Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδια και καλη χρονιά! Μιας και μπήκε ο καινουργιος χρόνος ειπα και εγώ να παρω ενα καινούργιο κινητο και θα ήθελα την βοήθεια σας! Έχω το Xperia Sole εδω και 2 χρόνια και μέτα απο απείρες επανεκκινήσεις και κολλήματα είμαι πολυ διστακτικός στο να ξαναπάρω android!! ετσι σκεφτομαι να παρω lumia και συγκεκριμένα τo 735!! εσείς τι λέτε? έχετε να προτεινετε κατι αλλο??? το bugdet ειναι 250! Είχα και εγώ αυτήν την αθλιότητα. Το να σκέφτεσαι να πάρεις android ξανά λόγω αυτού του κάκιστου τηλεφώνου είναι σαν να διαβάζεις πως το κάπνισμα βλάπτει την υγεία και εσύ να κόβεις το διάβασμα. Μια χαρά λειτουργικό είναι. Ανάλογα με το μπάτζετ σου οι δικές μου προτάσεις Κάτω από 200Ε Moto G 2nd gen Galaxy S3 neo Κάτω από 300 LG G2 Κάτω από 350 LG G3 Sony Z2 1
Johnny19St Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ααααα οπότε πρέπει να καταλαβαίνεις τι έχω περασει!!! απο android μονο το g2 κοιταω γιατι είναι στα λεφτά που θέλω και το εχω δοκιμασει οπως ειπα!!Αλλα θέλω να δω και μερικά windows phone!
StigmaX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Στα 299 είχε βγάλει η Wind το 930. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα η προσφορά, αλά είναι πολύ καλή τιμή. Εξαιρετική συσκευή, ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί από πλευράς Windows Phone. Μοναδικό μειονέκτημα ίσως το μεγάλο πάχος σε σχέση με νεότερες συσκευές.
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ότι είπε ο πάνω. Όντας νέος ευτυχης κάτοχος της εν λόγω συσκευής θα σου πω τα καλύτερα. Το πάχος δεν είναι αισθητο, προσωπικά μου παραφαινεται ντελικάτο χωρίς θήκη και με δυσκολεύει λίγο στο κράτημα σε σημειο να φοβαμαι μη μου πεσει. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Νοκια δεν μπήκε στο τρυπάκι του ελαφρύτερου, λεπτοτερου κλπ αλλά έχει μετρο σε όλα. Το βάρος ίσως θα μπορούσε να μειωθεί μιας και με τέτοια μπαταρία δεν δικαιολογείται αλλά δεν αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα. Μπήκε βέβαια στο τρυπάκι των επεξεργαστών τύπου Ferrari και 2άρα RAM όπου ειναι κάπως υπερβολή για WP. Τούμπανο βέβαια σε games και multitasking ο Δράκος με 2 G Ram στην πλάτη του απογειώνεται και δείχνει τα δόντια του ΑΛΛΑ ΦΕΡΡΑΡΙ ΓΑΡ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ααααα οπότε πρέπει να καταλαβαίνεις τι έχω περασει!!! απο android μονο το g2 κοιταω γιατι είναι στα λεφτά που θέλω και το εχω δοκιμασει οπως ειπα!! Αλλα θέλω να δω και μερικά windows phone! και εγώ sole είχα , ποιο σιχαμένο κινητό δεν ξαναείδα πήρα lg g2 και βρήκα την υγειά μου ... αφου προσπάθησα να περάσω stock rom gb να το δώσω στην αδερφή μου και με έπιασε σιχαμάρα μόνο που το χρησιμοποιούσα για λίγο , ήθελα να το πετάξω στον τοίχο , άχτι το έχω σχετικά με το lumia δεν ξέρω, αν σου αρέσει ειναι δική σου η απόφαση γιατι έχει και διαφορετικό λειτουργικό, κάτι που ειναι πολύ σημαντικό για να αγαπήσεις η να μισήσεις μια συσκευή. 1
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Στους power users θα φανεί σα να ρουφάει τη μπαταρία με το μπουρι της σομπας.. Αφαίμαξη κανονική..
Grey Warden Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδια και καλη χρονιά! Μιας και μπήκε ο καινουργιος χρόνος ειπα και εγώ να παρω ενα καινούργιο κινητο και θα ήθελα την βοήθεια σας! Έχω το Xperia Sole εδω και 2 χρόνια και μέτα απο απείρες επανεκκινήσεις και κολλήματα είμαι πολυ διστακτικός στο να ξαναπάρω android!! ετσι σκεφτομαι να παρω lumia και συγκεκριμένα τo 735!! εσείς τι λέτε? έχετε να προτεινετε κατι αλλο??? το bugdet ειναι 250! Επειδή είχα το ίδιο κινητό, το android που ξέρεις δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό. G2 και θα καταλάβεις.
nicoc89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Στους power users θα φανεί σα να ρουφάει τη μπαταρία με το μπουρι της σομπας.. Αφαίμαξη κανονική.. ε ναι αμα θες να παίξεις κάποιο βαρύ game online θα στην τρώει την μπαταρία , αλλα όλα τα smartphones μας έχουν κάνει να έχουμε κ ενα φορτιστή μαζί , άρα για ταξίδι 2-3 ώρες άνετα λιώνεις χωρίς πρόβλημα(αν θυμάμαι καλά αντέχει 5-6-7 ώρες βαριά χρήση, χωρίς να ειμαι σίγουρος , αν είσαι σπίτι σου κλαιν 24 ώρες το 24ωρο , αν είσαι στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού το ίδιο. Βλακεία μεν αλλα απο την άλλη αναγκαίο κακό. Εχει τύχει να ακούω μουσική πάντως με τα ακουστικά για ώρες και δεν είχε θέμα , έτρωγε ελάχιστη μπαταρία.
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 ε ναι αμα θες να παίξεις κάποιο βαρύ game online θα στην τρώει την μπαταρία , αλλα όλα τα smartphones μας έχουν κάνει να έχουμε κ ενα φορτιστή μαζί , άρα για ταξίδι 2-3 ώρες άνετα λιώνεις χωρίς πρόβλημα(αν θυμάμαι καλά αντέχει 5-6-7 ώρες βαριά χρήση, χωρίς να ειμαι σίγουρος , αν είσαι σπίτι σου κλαιν 24 ώρες το 24ωρο , αν είσαι στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού το ίδιο. Βλακεία μεν αλλα απο την άλλη αναγκαίο κακό. Εχει τύχει να ακούω μουσική πάντως με τα ακουστικά για ώρες και δεν είχε θέμα , έτρωγε ελάχιστη μπαταρία. Δεν έχει και την τρελή αυτονομια για σμαρντοφλα και λογικο λογω οθοναρας και τρελού hardware αλλα και κακα τα ψεμματα απλα καλη μπαταρια. Σιγουρα δε θα ξεμεινεις σε 3 ώρες.. Με μπαταρια αστρωτη, airborne 8 asphalt και Κρητικα στο φουλ στο headset με λιγο πιο κατω απο μετρια φωτεινοτητα, email ειδοποιησεις κλπ wifi on το αντεξε το 5ωρακι και ειδικα στο τελευταιο 20% που ενεργοποιησε την οικονομια. Απλα για φουλ φωτεινοτητα δεν μπορεις να πεις οτι πετάει η ομαδα 1
StigmaX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Σου έβγαλε πέντε ώρες οθόνη σε gaming και έχεις παράπονο από τη μπαταρία? Τι περιμενες να έχει? Πυρηνικό αντιδραστηρα? 1
Grey Warden Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 5 ώρες είναι καλά, το θέμα είναι πώς το υπολογίζεις αφού δεν έχει κάτι να μετράει screen time.
Tragic! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Σου έβγαλε πέντε ώρες οθόνη σε gaming και έχεις παράπονο από τη μπαταρία? Τι περιμενες να έχει? Πυρηνικό αντιδραστηρα? Χαχα όχι ρε κάθε άλλο απλά λέω η οθόνη την πίνει με το καλαμάκι την μπαταρία αλλιώς ειναι μια χαρά. 5 ώρες είναι καλά, το θέμα είναι πώς το υπολογίζεις αφού δεν έχει κάτι να μετράει screen time. Η μετρησις πραγματοποιήθηκε με το ωρολογιον που έχω δέσει στην αριστερά μου χείρα αγαπητέ. Κατι άλλο να μας προσάψεις;;; Η έξαρση του 15' να φανταστώ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα