Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοράω το τελευταίο Bios, ναι, κατέχω, μην ανησυχείς ;-) Θα δοκιμάσω αν είναι να φλασάρω καμιά παλαιότερη έκδοση. Δεν έχω σκληρό, αλλά ssd της Samsung τον 840EVO και δεν έχει πρόβλημα, το 'χω τσεκάρει. Δεν έχω υδρόψυξη...

Δημοσ.

Μια πιθανότητα ακόμα...

Δες στον Πίνακα Ελέγχου, στο Power Options, ποιό "σχέδιο" είναι ενεργοποιημένο και κυρίως αν για κάποιο λόγο (βλ. Windows Update) έχει ενεργοποιηθεί η απενεργοποίηση των δίσκων μετά από χχχ ώρα αδράνειας.

Αν είναι αυτό, το βάζεις στο 0 και γυρίζει σε "Never".

Συμβαίνει - Παθών!

Δημοσ.

καλησπέρα,  πες λιγο πια καρτα γραφικων εχεις, 

2  το πρόβλημα αυτό ακριβως το ειχα και εγω και τελικα ηταν η μητρικη,  την ειχα παρει καινουρια ότι και να εβαζα κολουσε και δεν εκανε τιποτα επρεπε να κανω επανεκινηση

Δημοσ.

εχει κανενα μηνα που του αδερφου το pc (socket 1155) παθαινε τα ιδια.κυριως υστερα απο αλλαγη καρτας γραφικων (μπηκε μια 7790 επανω).σε ανυποπτο χρονο τσουπ....κολλημα.κλεισιμο και ανοιγμα.μεχρι που προχθες εκλεισε και δεν ξανααναψε.

ασχοληθηκα λιγο με το pc,ξυλωσα το τροφοδοτικο,το μετρησα,ολα καλα,μια χαρα δουλευε,το κουμπωνω επανω και φροντιζω να κουμπωσω πολυ καλα (καλο πατημα) το 24πινο της μητρικης (ενω ηταν νορμαλ κουμπωμενο).ε με την μια ανοιξε και δεν ξανακολλησε 2 μερες τωρα.εικαζω οτι λογω του οτι ειναι το παλιο μου τροφοδοτικο (ενα ocz 600) και ειχε λιγο κοντα καλωδια,με το cable management που του ειχα κανει,το 24 πινο οταν εβγαινε απο την πισω πλευρα του κουτιου τα καλωδια ειχαν παρει την φορμα της κουρμπας που εκαναν.τα ψιλοισιωσα λιιιιγο και το κουμπωσα και δειχνει να ειναι οκ.

μου εχει ξανατυχει το ιδιο σκηνικο με την ιδια λυση πριν κοντα 2 χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα,  πες λιγο πια καρτα γραφικων εχεις, 

2  το πρόβλημα αυτό ακριβως το ειχα και εγω και τελικα ηταν η μητρικη,  την ειχα παρει καινουρια ότι και να εβαζα κολουσε και δεν εκανε τιποτα επρεπε να κανω επανεκινηση

Έχω την AMD Radeon 5770... τής έχω κάνει τεστ και δεν έβγαλε κάποιο πρόβλημα!

Κοίταξα και στον πίνακα ελέγχου και δεν έχω ενεργοποιημένη κάποια επιλογή για απενεργοποίηση σκληρών μετά από κάποια ώρα! Άρα προτείνετε να τσεκάρω πάλι την καλωδίωση μέσα στο κουτί;

Δημοσ.

δισκο κοιταξες, κανενα τεστ τον εκανες;  κανενα φορματ μηπως φτιαξει;   αμμ μετα ειναι μητρικη θα ελεγα, που δεν θελεις να ειναι εκει το προβλημα γιατι αυτες ειναι και παλιες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και πάλι! Έλειψα για λίγο από το φόρουμ λόγω κάποιας δουλειάς...

Τελικά λύθηκε το ζήτημα, αφού έκανα ό,τι μου είπατε όλοι απο 'δω, εν τέλει έκανα κάτι που είπε κάποιος σε αυτό το thread, κούμπωσα γερά το καλώδιο ρεύματος του ssd Μου και το τετράπινο του επεξεργαστή και έκτοτε ώ του θαύματος (!) όλα έφτιαξαν!! Είχανε λσκάρει απλώς (μισό χιλιοστό, μη φανταστείτε) και απλώς τα έσφιξα....

Ουφ! Οπότε γλίτωσα αλλαγή μητρικής και CPU!

Ευχαριστώωωωωω για το χρόνο σας ;-)

• Like 2
Δημοσ.

εχει κανενα μηνα που του αδερφου το pc (socket 1155) παθαινε τα ιδια.κυριως υστερα απο αλλαγη καρτας γραφικων (μπηκε μια 7790 επανω).σε ανυποπτο χρονο τσουπ....κολλημα.κλεισιμο και ανοιγμα.μεχρι που προχθες εκλεισε και δεν ξανααναψε.

ασχοληθηκα λιγο με το pc,ξυλωσα το τροφοδοτικο,το μετρησα,ολα καλα,μια χαρα δουλευε,το κουμπωνω επανω και φροντιζω να κουμπωσω πολυ καλα (καλο πατημα) το 24πινο της μητρικης (ενω ηταν νορμαλ κουμπωμενο).ε με την μια ανοιξε και δεν ξανακολλησε 2 μερες τωρα.εικαζω οτι λογω του οτι ειναι το παλιο μου τροφοδοτικο (ενα ocz 600) και ειχε λιγο κοντα καλωδια,με το cable management που του ειχα κανει,το 24 πινο οταν εβγαινε απο την πισω πλευρα του κουτιου τα καλωδια ειχαν παρει την φορμα της κουρμπας που εκαναν.τα ψιλοισιωσα λιιιιγο και το κουμπωσα και δειχνει να ειναι οκ.

μου εχει ξανατυχει το ιδιο σκηνικο με την ιδια λυση πριν κοντα 2 χρονια.

Φιλε ειχα το ιδιο προβλημα με ενα παλιο pc(12ετιας :P)  που το εχω στο σαλονι.Ε λοιπον η μεθοδος σου με το ισιωμα καλωδιων δουλεψε!Μπακαλιστικη αλλα κομπλε!Σημειωτεον οτι ολα ηταν καλα κουμπομενα,οποτε μαλλον εκανε δουλεια το ισιωμα.Πρωτη φορα μου τυχαινει κατι τετοιο.Ωραιος!

• Like 1
Δημοσ.

πρέπει να χει να κάνει με την ισιωτική που τεζάρουν στο μαλλί τους alla Manga όλοι οι κορεατο-κινεζο-ιάπωνες που φτιάχνουν αυτά τα Mobo ρε παιδί μου

Δημοσ.

Παιδια παρομοιο προβλημα με μια μικρη διαφορα ομως.

Ακουστε ιστορια: Σε καποια φαση κολλαει ο υπολογιστης και βγαινουν οι γνωστες γραμμες και τα κουτακια που υποδηλωνουν οτι η καρτα γραφικων τα επαιξε!Οντως μπαινοντας στη διαχειριση υλικου μου εβγαζε σφαλμα στην καρτα.Την εκανα reflow και την ξαναεβαλα.Ολα καλα.Μετα απο 1 μηνα παλι τα ιδια!Φως φαναρι παλι οτι ειναι η καρτα.Αγορασα αλλη.Την τοποθετησα την ιδια μερα που αλλαξα και επεξεργαστη (απο i5 σε i7).Σημερα μετα απο 2 μερες δηλ ξαφνικα χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο παγωνει ο υπολογιστης και εμφανιζονται ΠΑΛΙ τα κουτακια!!!Κλεισιμο με παρατεταμενο πατημα στο κουμπι εναρξης και μετα παλι ανοιγμα.Μεχρι στιγμης τιποτα ακομα.Τι σκατα παιζει ρε γμτ;Ολοκαινουρια καρτα γραφικων!!!

post-188941-0-43597000-1422210681_thumb.png

Δημοσ.

θα ηθελα να σε ρωτησω αν παλαιοτερα ειχε βαλει χερι καποιος αγαρμπος τεχνικος ή φιλος ή εσυ στη θεση που μπαινει η καρτα.

Γιατι και εγω προσφατα λογω κακης κινησης και δικης μου αγαρμποσυνης μαλλον χαλασα τη θυρα και τωρα δεν κουμπωνει σωστα η καρτα γραφικων. Μολις κουνησεις λιγο το πισι να κολλανε τα παντα λογω του οτι χανει τη συνδεση η pci express.

Κατα τη γνωμη μου τωρα υποψηφια για προβλημα ειναι η μητρικη σου. Ισως και παλαιοτερα ειχε προβλημα και το reflow της παλιας καρτας γραφικων ουσιαστικα να ελυσε το προβλημα μεσω του γεγονοτος οτι κουνησες λιγο τη θυρα συνδεσης ενω ουσιαστικα η καρτα γραφικων δουλευε σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...