joakim Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα και καλη χρονια.Εχω την asus gtx 750ti strix.Οταν κοιταζω στο speccy-graphics-level 2-μου δειχνει GPU CLOCK 540 και MEMORY CLOCK 2700.Tο περιεργο ειναι οτι στον δευτερο υπολογιστη με σαφως υποδιεστερη καρτα γραφικων(7750)μου λεει:gpu clock 800!!!Eιναι δυνατον;Τι λαθος εχει ο πρωτος υπολογιστης με την gtx 750;
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αν δεν χρησιμοποιείται η κάρτα εκείνη τη στιγμή είναι λογικό να ρίχνει το clock για μείωση σε θερμοκρασία και κατανάλωση. Αν μπεις σε κάποιο παιχνίδι ή κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών, θα ανεβεί.
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Όταν είσαι σε 2D περιβάλλον πέφτουν οι χρονισμοί για εξοικονόμηση ενέργειας. (edit με πρόλαβε).
joakim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Βαλαμε επιτηδες το assasins σε full ολα να την ζορισουμε (δεν ειναι και καμμια υπερ-καρτα)ομως τιποτα.Δεν ανεβασε χρονισμους.Και το επαιξε σχεδον τελεια.Τι στο διαολο συμβαινει;
joakim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Τα ιδια. Μηπως καποιο μελος εχει την ιδια καρτα;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 τη ζόρισες να δεις η πάλι σε idle μέτρησες; τι κάρτα είχε πρίν το σύστημα;
joakim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Το pc ειναι ολοκαινουργιο. i5 4460-h97 pro gamer-8g ram-ssd 250-xfx 550w.Την μετραγαμε παιζοντας assasin black flag.Δεν μπορει να μην ανεβαζει παιζοντας τετοιο παιχνιδι.Λιγο τη θερμοκρασια ανεβασε(47 απο 27 σε idle)την κοιταγαμε με gpuz +speccy.Εκει σταθερα στα 540.Δεν γνωριζω αλλο προγραμμα για να την μετρησω.Για αυτο θαθελα ενας κατοχος της ιδιας καρτας να μου πει τι βλεπει.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 1)επανεγκατάσταση του driver 2)κοιτάς μήπως έχεις ορίσει απ την παροχή ενέργειας τίποτα εξοικονομίσεις 3)κοιτάς μήπως μέσα απ το nvidia control panel έχει δικές του εξοικονομίσεις για clocks Κλπ παρόμοιο θέμα,ξαναπέρασε τους drivers,αλλά μην το κάνεις με το driver fusion,καλύτερα με το DDU.Λογικά κάτι δεν κάθισε καλά. http://linustechtips.com/main/topic/146255-gtx-750ti-clock-speed-problems/page-2 Τροφοδοσία για την κάρτα έχεις συνδέσει έτσι;
aetos1988 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Κατέβασε και το MSI Afterburner και δες on screen τις μετρήσεις πριν ξαναπεράσεις τους drivers . Τροφοδοσία για την κάρτα έχεις συνδέσει έτσι; Η κάρτα όπως όλες οι GTX750Ti μπορούν να λειτουργήσουν και χωρίς τροφοδοσία απ'ότι ξέρω
joakim Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 εχει η καρτα μου υποδοχη για ρευμα και δεν το εχω δει; Κατέβασε και το MSI Afterburner και δες on screen τις μετρήσεις πριν ξαναπεράσεις τους drivers . Η κάρτα όπως όλες οι GTX750Ti μπορούν να λειτουργήσουν και χωρίς τροφοδοσία απ'ότι ξέρω η καρτα ειναι asus,γινεται να δουλεψει με το msi afterburner;
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 δεν έχει υποδοχή όντως. ναι γίνεται,σε όλες τις κάρτες παίζει το ΑΒ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα