cartman_jmc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Προμηθεύτηκα τον προαναφερθέν δίσκο/server(έκδοση 3TB). Τον βάζω στο ρεύμα, τον συνδέω στο router μέσω ethernet και μετά εισάγω το CD με το software που ερχόταν μαζι στο πακέτο. Βάζει δυο προγράμματα: ένα Discovery και ένα Armor. Το Discovery εντοπίζει τον δίσκο και σε στέλνει σε μία από αυτές τις 192.168.1.Χ σελίδες, στις οποίες σε ενημερώνει για uptime και δεν ξέρω 'γω τι, λες και είμαι η Microsoft(δώρο ήταν ο δίσκος. Δεν πέθαινα να φτιάξω ο ίδιος server). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως φαντάζεστε και λόγω ονόματος, βρίσκει και τους δίσκους στο δίκτυο. Μόλις ανοίγω το πρόγραμμα Black Armor 2011(Backup), μου ζητάει να κάνω activation. Βρίσκω τον server (ή μου τον βρίσκει, τέλος πάντων) και πατάω OK. Μετά μου βγάζει ένα μήνυμα "There are no product licenses", το όποιο παρότι βγαίνει auto fill στο google ("seagate there are no product licenses"), δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ αποτέλεσμα που να σχετίζεται με αυτό. Στο site της Seagate, το μόνο που λέει είναι για τον αριθμό των διαθέσιμων, κατά την αγορά, licenses (5-10), κι ότι αν τελείωσουν αγοράζεις κι άλλα. Τι κάνω; Στο Discovery μου δίνει επιλογη να κάνω mapping τον δίσκο, και μετά απο My Computer να κάνω dragNdrop αρχεία μέσα του. Επειδη όμως αυτό που θέλω να κάνω είναι ολικό backup σε αρχεία μεγέθους 1,5TB, για να μεταφερθούν σε νέο σύστημα(με ίδιους, όμως, σκληρούς), δεν θέλω να διακινδυνεύσω καμία στραβή και να χαθούν τίποτα αρχεία. Και μου φαίνετε πως το dragNdrop δουλεύει μόνο εάν υπάρχει αυτόματα μεταφορά από το ένα σύστημα στο άλλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
cartman_jmc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τελικά, είχα κάνει ανεπαρκή registration.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα