benign Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Η μητρικη ειναι η http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3287#ovΠροσπαθω να το αλλαξω σε Αchi και δν με αφηνει ξερετε γιατι? Οταν λετε δεν σας αφηνει εννοειτε οτι δεν υπαρχει η επιλογη καν στο bios? Αν ναι,τοτε η μητρικη σας δεν υποστηριζει ahci και αναγκαστικα θα βαλετε επιλογη ''ide'' για να δουλεψει.Αν και με αυτη τη ρυθμιση υπαρχει προβλημα,τοτε εχει προβλημα ο δισκος.
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Οχι στον παλιο δν εχω κανει ακομα φορματ με νεα windows. Ο παλιος μου δν ειναι το θεμα, ο ssd με προβληματιζει. Στο λαπτοπ μια χαρα τον εβαλα και απλα εκανα φορματ. Οπως εγραψα ενας φιλος διεγραψε καποια αρχεια και σταματησα να εχω ιντερνετ. Πιστευεις οτι τα αρχεια που ειχε διαγραψει ο φιλος μου μπορει να επηρεασαν την ολη κατασταση? Όχι, επιμένω πως συνήθως error στην εγκατάσταση = προβληματικό οπτικό μέσο. Δοκίμασε με usb πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.
benign Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Οχι στον παλιο δν εχω κανει ακομα φορματ με νεα windows. Ο παλιος μου δν ειναι το θεμα, ο ssd με προβληματιζει. Στο λαπτοπ μια χαρα τον εβαλα και απλα εκανα φορματ. Οπως εγραψα ενας φιλος διεγραψε καποια αρχεια και σταματησα να εχω ιντερνετ. Πιστευεις οτι τα αρχεια που ειχε διαγραψει ο φιλος μου μπορει να επηρεασαν την ολη κατασταση? Μας μπερδεψατε.Κανετε φορματ και εγκατασαση στον ssd στο laptop και μετα πατε να τον βαλετε στο desktop?
manosfr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Οταν λετε δεν σας αφηνει εννοειτε οτι δεν υπαρχει η επιλογη καν στο bios? Αν ναι,τοτε η μητρικη σας δεν υποστηριζει ahci και αναγκαστικα θα βαλετε επιλογη ''ide'' για να δουλεψει.Αν και με αυτη τη ρυθμιση υπαρχει προβλημα,τοτε εχει προβλημα ο δισκος. Eννοω οτι οταν μπαινω στο bios δν μπορω πχ να αλλαξω την επιλογη achi δν με αφηνει να κανω τιποτα σε καμια επιλογη περα απο να τις δω απλα. Μας μπερδεψατε.Κανετε φορματ και εγκατασαση στον ssd στο laptop και μετα πατε να τον βαλετε στο desktop? Οχι. Αλλα το λαπτοπ αλλο το Pc. Στο pc καινουριο Ssd καλωδια κανονικα, και αφου γινει η εγκατασταση μας βγαζει το σφαλμα που εγραψα στα 7αρια αλλιως κολλαει στην εγκατασταση στα 8.1 Όχι, επιμένω πως συνήθως error στην εγκατάσταση = προβληματικό οπτικό μέσο. Δοκίμασε με usb πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο. Θα δοκιμασω να δω αν καταφερω τιποτα ετσι.
dimman24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα, μπορεις να μπεις μεσα στα win με το παλιο σκληρο? Εαν ναι δοκιμασε να κανεις format στον νεο ssd και πες μας τι γινετε! Εαν παει καλα τοτε δοκιμασε αυτο που σου ειπαν με usb bootable....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα