manosfr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα. Αγοραστηκε σκληρος για να μπει πανω στον υπολογιστη. Οταν βαζω windows 7 για εγκατασταση αυτη γινετε κανονικα και οταν τελειωνει απλα κολαει και δν προχωραει στην επανεκινηση. Βγαζει ενα σφαλμα οτι λειπει ενα αρχειο. Οταν βαζω windowa 8.1 για εγκατασταση κολλαει η εγκατασταση στο 83%. Τι κανω λαθος? Εβαλα τον σκληρο στην θυρα σατα του παλιου και το καλωδιο τροφοσιας. Αν μπορειτε παρακαλω βοηθειστε με. Ευχαριστω.
duffyduck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Βαλε τον SSD στην SATA#1 (διαβασε το manual της μητρικης για να δεις ποια ειναι η πρωτη SATA port) και ενεργοποιησε το AHCI στο BIOS Σημειωση: ο SSD καλο ειναι να συνδεθει σε SATA port του τσιπσετ της μητρικης.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αν η μητρικη σου εχει συστημα uefi αλλιως efi καλυτερα να προτιμησεις αυτο το συστημα απο το bios Λογικα με καποιο πληκτρο εχει να επιλεξεις απο που θα κανει εγκατασταση εμενα παραδειγμα εχει το F7 Δεν μας εχεις γραψει ποια μητρικη εχεις αν ειναι Desktop η ποιο Laptop
manosfr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Η μητρικη ειναι η http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3287#ovΠροσπαθω να το αλλαξω σε Αchi και δν με αφηνει ξερετε γιατι?
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Από DVD κάνεις εγκατάσταση; Αν ναι, δοκίμασε με κάποιο φλασάκι, ίσως έχει θέμα το dvd player.
manosfr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Από DVD κάνεις εγκατάσταση; Αν ναι, δοκίμασε με κάποιο φλασάκι, ίσως έχει θέμα το dvd player. Απο dvd ναι. Θα δοκιμασω τωρα να δω απο usb. Για ποιον λογο ομως κανει windows 7 εγκατασταση και οχι windows 8?
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Τελευταιο bios εχεις βαλει στην μητρικη;
manosfr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αυτο το μηνυμα λαμβανω οταν παω τελειωνει η εγκατασταση των windows. Θελω να πω οτι ενας φιλος ειχε διαγραψει καποια αρχεια απο τον υπολογιστη και δν ειχα προσβαση μετα στο ιντερνετ. Ετσι αντι για φορματ ειπα να παρω ενα καινουριο σκληρο. Τωρα ομως δν μπορω να το εγκαταστησω. Τελευταιο bios εχεις βαλει στην μητρικη; Oxi δν εχω βαλει κατι νεο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Βαλε τα 7 βαλε και το τελευταιο bios και προσπαθησε ξανα.
manosfr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Προσπαθω να κατεβασω τα τελευταια drivers αλλα δν τα καταφερνω να τα εγκαταστησω. Οταν παω να εγκαταστησω τα windows 8.1 τωρα μου βγαζει οτι λειπει ενα αρχειο πριν καν ξεκινησω την εγκατασταση ενω πριν μου κολλουσε στο 83%. Τι γινετε?
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Απο dvd ναι. Θα δοκιμασω τωρα να δω απο usb. Για ποιον λογο ομως κανει windows 7 εγκατασταση και οχι windows 8? Πιθανόν να μην κάνει ούτε στα 7, απλά να μη βρίσκει το σφάλμα πριν το restart.
manosfr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πιθανόν να μην κάνει ούτε στα 7, απλά να μη βρίσκει το σφάλμα πριν το restart. Οποτε τι λυσεις εχω? Στον παλιο σκληρο δουλευουν ολα μια χαρα, με τον Ssd εχουμε θεματα.
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασες τώρα να κάνεις φορματ στον παλιό και τελείωσε κανονικά;
manosfr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Οχι στον παλιο δν εχω κανει ακομα φορματ με νεα windows. Ο παλιος μου δν ειναι το θεμα, ο ssd με προβληματιζει. Στο λαπτοπ μια χαρα τον εβαλα και απλα εκανα φορματ. Οπως εγραψα ενας φιλος διεγραψε καποια αρχεια και σταματησα να εχω ιντερνετ. Πιστευεις οτι τα αρχεια που ειχε διαγραψει ο φιλος μου μπορει να επηρεασαν την ολη κατασταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα