Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω το forum και ευχομαι καλη χρονια σε ολους,

Διαβασα αρκετα παρομοια θεματα στο forum αλλα αντι να ξεμπερδευτω μπερδευτηκα ακομα παραπανω.

Η τηλεοραση θα ειναι για ταινιες και games στο ps3 και ps4.

To budget ειναι ανοιχτο αλλα θα ηθελα να μην ξεφυγουμε πολυ...Δεν με νοιαζει τοσο το 3d αλλα με νοιαζουν πολυ τα Ηz.

Η τηλεοραση θα συνδεθει με το home cinema http://www.plaisio.gr/thleoraseis/home-cinema/set/Samsung-Set-Home-Cinema-HT-H5550-5-1.htm

Επισης θα ηθελα να αλλαζει καναλια γρηγορα...τωρα εχω μια phillips που για να αλλαξεις καναλι κανει αρκετη ωρα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

φιλε η εναλλαγη των καναλιων ειναι σιγουρα πιο αργη απο πιο παλιες τηλεορασεις,σε αυτο παιζει ρολο και το ψηφιακο σημα.Τωρα για τηλεοραση θα προτεινα τα κλασικα h6400,s640,σονυ 705β/706β 

Δημοσ.

για να μην ανοιγω αλλο θεμα ειμαι και εγω σε αναζητηση μιας 40-42'' με αποσταση θεασης τα 2 μετρα..Με ενδιαφερει να ειναι 3d και να εχει καλη εικονα μεχρι 450 ευρω..εχετε να προτεινετε καποια?προς το παρων ειμαι στην h6400..υπαρχει καποια καλυτερη στα λεφτα αυτα?

Δημοσ.

Διαβαζοντας παλι το forum ειδα οτι θα ερθουν εκπτωσεις,ισχυει κατι τετοιο η να παω να αγορασω στα κοντα?

Δημοσ.

Kαλησπερα,

Τελικα με ενδιαφερουν τα Ηz να ειναι 200.(πραγματικα)

Σε τι τιμες και ποια μοντελα να κοιταω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...