giorgosathens Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδιά. Ψάχνω ενα προγραμμα που να μπορω να αρχειοθετησω σε φακέλους / υποφακέλους τα αρχεία μου. Οχι μονο μουσικη, βιντεο αλλά όλα τα αρχεία (π.χ. pdf, doc κλπ). Π.χ. σε εναν Η/Υ με πολλους σκληρους δισκους θέλω να έχω ενα κοινο κατάλογο με ολα τα αρχεια μεσα αρχειοθετημενα. Για να μην ψάχνω από δίσκο σε δίσκο. Εχω δει πολλα προγράμματα τετοιου ειδους αλλά ειναι μονο για μουσικη κ βιντεο. Και εγω θέλω να υποστηριζει ολα τα αρχεια. Αν ξερει κανεις καποιο προγραμμα ας μου πει.
TheELF Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 everything search engine Ψάωνεις pdf; γράφεις .pdf και σου δείχνει όλα τα αρχεία σε όλους τους δίσκους που έχουν αυτήν την κατάληξη.
giorgosathens Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλό. Πολύ κοντα σε αυτο που ψάχνω, αλλά θα προτιμουσα κάτι πιο user friendly. Ισως με κάποιο tree view των φακελων που δημιουργώ. Κ όχι σε στυλ bookmarks όπως ειναι αυτο. *Για να το εξηγησω λιγο καλυτερα: Θέλω να δημιουργώ εικονικούς φακέλους μεσα στο προγραμμα. Οχι στον σκληρό δίσκο του Η/Υ. Και μεσα σ'αυτους τους φακελους να βάζω αρχεία από διάφορες τοποθεσίες.
tasosdvd Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καλησπερα Μπορεις να το φτιαξεις σε excel με υπερσυνδεσεις.
KilliK Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 εγω χρησιμοποιω το Whereisit εδω και χρονια. υποστηριζει σκληρους,cd,dvd, τα παντα. υποψιν ομως πως ειναι shareware. http://www.whereisit-soft.com/
Cloud_7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.imediaman.com/ Το χρησιμοποιώ μια 10ετία κάπου για πάσης φύσεως αρχεία (από βίντεο μέχρι κόμιξ) και είναι πολύ βολικό. Ζορίζεσαι βέβαια στην ταξινόμηση αν θες να βάλεις κάτι εκ του μηδενός που δεν υπάρχει σε κάποια online βιβλιοθήκη, αλλά αξίζει τον κόπο.
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Εγώ την είχα καταβρεί παλιά με το advanced disk catalog. Κρατούσα backups σε dvd και είχαν αρχίσει να συσσωρεύονται μερικές δεκάδες, οπότε η χειροκίνητη αναζήτηση ήταν αδύνατη. Οπότε κρατούσα έναν κατάλογο στα adc από όλα τα dvd και έβρισκα ανά πάσα στιγμή ότι ήθελα. Το θέμα είναι ότι σε έναν σκληρό δίσκο τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς ενώ στα dvd ήταν fix, οπότε θα πρέπει να ενημερώνεται η βάση του προγράμματος συχνά. Νομίζω το whereisit θα σε βόλευε περισσότερο αν προσθαφαιρείς συνέχεια στους δίσκους αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα