chios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Ξεπερασμενο με πολύ μικρή μπαταρία δεν θα έλεγα ότι είναι καλή αγορά
logokrimenos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Να πω λίγο γνώμη για το κατάστημα to2c.com Είχα πάρει ένα No.1 X1 rugged phone. Όλα κομπλέ, μετά απο λίγους μήνες και απο την πολύ βαριά χρήση απο τον πατέρα μου έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη. Το έστειλα για service, βέβαια έκανα πολύ καιρό να πάει, μιλούσα απο fb με τον κινέζο μια χαρά. Επιστρέφει λοιπόν μετά απο σχεδόν 2 μήνες και όλα πένα. Μετά απο μερικούς μήνες πάλι το χαλάει ο πατέρας μου, έκανα πάλι όλη την διαδικασία και σήμερα ήρθε πάλι το κινητό ΠΕΝΑ. Το γράφω αυτό το μήνυμα κυρίως για να ξέρει κάποιος αν πάρει απο αυτό το κατάστημα οτι έχει service, ωστόσο θα πάρει πολύ χρόνο λόγο του κινέζικου ταχυδρομείου, αλλα η δουλειά θα γίνει.
giteart Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Λοιπον αυτος ο φιλος μου τελικά θέλει αυτο εδω. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-golden-warrior-a8 Τι λετε? Αν κανεις εχει υποψιν του κατι αλλο που να παιζει οκ με τα ελληνικα δικτυα ας μου πει. Οποσδηποτε κατω απο 100ε Τωρα για το aliexpress δε με ψηνει και μενα να δωσω κωδικους καρτων. Θα προτιμουσα paypal. Ισως να παω σε αλλο κινεζομαγαζο και ας ειναι πιο ακριβο. Θα δω
newsformobiles Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Λοιπον αυτος ο φιλος μου τελικά θέλει αυτο εδω. http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-lenovo-golden-warrior-a8 Τι λετε? Αν κανεις εχει υποψιν του κατι αλλο που να παιζει οκ με τα ελληνικα δικτυα ας μου πει. Οποσδηποτε κατω απο 100ε Τωρα για το aliexpress δε με ψηνει και μενα να δωσω κωδικους καρτων. Θα προτιμουσα paypal. Ισως να παω σε αλλο κινεζομαγαζο και ας ειναι πιο ακριβο. Θα δω Βλέπω από τα μαγαζιά στο link που έδωσες, ότι έχει είτε το tinydeal και το Geekbuying κάτω από τα 100€. Το tinydeal δεν το ξέρω, δεν το έχω ακούσει, δεν θα το τολμούσα, προσωπικά. Το Geekbuying το ξέρω, το έχουν και στο φόρουμ της miui δίπλα, θα το προτιμούσα. Εσύ διαλέγεις...
giteart Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Βλέπω από τα μαγαζιά στο link που έδωσες, ότι έχει είτε το tinydeal και το Geekbuying κάτω από τα 100€. Το tinydeal δεν το ξέρω, δεν το έχω ακούσει, δεν θα το τολμούσα, προσωπικά. Το Geekbuying το ξέρω, το έχουν και στο φόρουμ της miui δίπλα, θα το προτιμούσα. Εσύ διαλέγεις... Σαν συσκευη τι λες αξιζει? Υπαρχει αραγε καμια αλλη σε αυτα τα χρηματα λίγο καλύτερη? ειτε σε σπεκς ειτε πιο ποιοτικη/αξιοπιστη
newsformobiles Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Σαν συσκευη τι λες αξιζει? Υπαρχει αραγε καμια αλλη σε αυτα τα χρηματα λίγο καλύτερη? ειτε σε σπεκς ειτε πιο ποιοτικη/αξιοπιστη Τα Lenovo είναι καλά κινητά, αξιόπιστη εταιρεία και το Golden Warrior είναι παλιό δοκιμασμένο κινητό. Το μόνο θέμα που έχουν είναι η υποστήριξη...κυρίως στα ελληνικά. Ρίξε και μια ματιά και στο myphone.gr να δεις εάν γράφουν και κάτι άλλο εκεί.
newsformobiles Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Μάλλον να αναμένουμε σύντομα το Redmi 4! Διαβάζω για ένα νέο κινητό της Xiaomi με Snapdragon 625 και 3GB Ram.
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αλήθεια . αξίζουν? ειναι καλύτερα απο τα γνωστά samsung,htc,lg...? υπάρχει κάποιος που να έχει κινέζικο κινητό? (huawei,xiaomi) αν ναι θέλω την γνώμη του Καταρχας το θεμα κακως ανοιχτηκε με βαση αυτα που ανεφερε τοτε ο ts. http://www.insomnia.gr/topic/612258-smartphones-%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8E-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC%CF%83%CF%84/ Επισης υπαρχουν εταιριες οπως η OnePlus που μεχρι και δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα δινουν για αγορα απο το site τους,και επισης στο βασικο μοντελο σου δινουν 64gb χωρου. Την ιδια ωρα που η καλη μας Apple(αμερικανικη και καλα...)σου δινει 16gb χωρου και αναλογα το μοντελο σου ζηταει 100-150ευρω παραπανω για 64gb χωρου. 2 ειναι τα πραγματικα προβληματα των κινεζικων κινητων αγορασμενα απεξω. Πρωτον η εγγυηση σε περιπτωση προβληματος και δευτερον οι Rom αναλογα το κινητο(ευτυχως εταιριες οπως η OnePlus εχουν κανονικα και Ελληνικα μεσα),αντε λιγο και η διαθεσιμοτητα. Αν καταφερουν αυτα να τα ξεπερασουν στα επομενα χρονια τοτε αντιο Apple,Samsung κλπ(LG και htc ηδη εχουν πεσει,κυριως η δευτερη) και δικαιως μαλιστα γιατι εχουν καβαλησει πολυ το καλαμι με αυτα που βγαζουν και οπως τα χρεωνουν.
newsformobiles Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Καταρχας το θεμα κακως ανοιχτηκε με βαση αυτα που ανεφερε τοτε ο ts. http://www.insomnia.gr/topic/612258-smartphones-%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8E-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B4%CF%8E%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC%CF%83%CF%84/ Επισης υπαρχουν εταιριες οπως η OnePlus που μεχρι και δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα δινουν για αγορα απο το site τους,και επισης στο βασικο μοντελο σου δινουν 64gb χωρου. Την ιδια ωρα που η καλη μας Apple(αμερικανικη και καλα...)σου δινει 16gb χωρου και αναλογα το μοντελο σου ζηταει 100-150ευρω παραπανω για 64gb χωρου. 2 ειναι τα πραγματικα προβληματα των κινεζικων κινητων αγορασμενα απεξω. Πρωτον η εγγυηση σε περιπτωση προβληματος και δευτερον οι Rom αναλογα το κινητο(ευτυχως εταιριες οπως η OnePlus εχουν κανονικα και Ελληνικα μεσα),αντε λιγο και η διαθεσιμοτητα. Αν καταφερουν αυτα να τα ξεπερασουν στα επομενα χρονια τοτε αντιο Apple,Samsung κλπ(LG και htc ηδη εχουν πεσει,κυριως η δευτερη) και δικαιως μαλιστα γιατι εχουν καβαλησει πολυ το καλαμι με αυτα που βγαζουν και οπως τα χρεωνουν. Η Xiaomi τουλάχιστον σε αυτό είναι η καλύτερη απ' όλες με καθαρά ελληνικές ρομ, εβδομαδιαία ενημέρωση και μία τεράστια ελληνική κοινότητα για βοήθεια. Ναι η εγγύηση είναι ένα θέμα, γι' αυτό διαλέγεις εταιρεία που θα έχεις ελάχιστη πιθανότητα να την χρειαστείς. Επίσης μπορείς μ'ελάχιστα λεφτά να βρεις ικανοποιητικά κινητά, που σίγουρα Ελλάδα δεν θα τα βρεις. Το ίδιο και τις ναυαρχίδες, που αντίστοιχα κινητά με ίδια χαρακτηριστικά εδώ κοστίζουν διπλάσια.
newsformobiles Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Και μια και μιλάμε για κινέζικα κινητά, ορίστε και ένα εκτεταμένο συγκριτικό που βρήκα από την China Mobile, για το ποια κινητά είναι καλύτερα για το 2016.
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Και μια και μιλάμε για κινέζικα κινητά, ορίστε και ένα εκτεταμένο συγκριτικό που βρήκα από την China Mobile, για το ποια κινητά είναι καλύτερα για το 2016. Καλα οτι να ναι το αρθρο. Πανω απο 450δολλαρια και μου εχει μεσα το huawei p9?Ουτε htc 10,ουτε OnePlus3 ουτε τιποτα? Ακομα και το μεχρι 450δολλαρια ειναι ψιλο οτι να ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα