Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την σύγκριση του xiaomi θα την προτιμούσα βέβαια με το 5s ή το 6.

αλήθεια εχω ακουσει οτι στα iphone δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδια αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο wifi..ισχύει?

Μόνο εάν χρειάζεται να τσεκάρει ότι είναι αυθεντικό το παιχνίδι ή χρειάζεται δεδομένα από τον server. Αλλιώς δεν θυμάμαι να είχα κάποιο τέτοιο πρόβλημα με κλειστό το internet.

• Like 1
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@blackm76 καλά έκανες μιας και σου ζήτησα την γνώμη σου για όταν το πάρεις :D

απο gps πως πάει το έχεις δοκιμάσει? τι ταχύτητες έχει με συνδέσεις wifi?

θα το συνιστούσες γενικά σε κάποιον που θα σκεφτόταν αγορά iphone ? και γιατί?

ρωτάω πολλά απλα με ενδιαφέρει να μάθω λίγο απο κινέζικα κινητά και οσον αφορά τον ανταγωνισμό τους με την apple

το gps ειναι τελειο.

οι ταχυτητες τελειες.

εννοειτε να παρει xiaomi mi3 kai oxi iphone.γιατι αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι τα xiaomi τα αποκαλουν τα iphone της κινας.

ειναι πολυ ποιο φτηνο με πολυ καλυτερα χαρακτηριστηκα απο θεμα hardware και απο θεμα software ειναι τοσο καλοστημενο το android που δεν κολλαει ποτε.εχω βαλει μεχρι τωρα ενα εκατομυριο προγραμματα.προσπαθω γενικα να το κολλησω αλλα ματαια.δεν κολλαει με τιποτα.το συνηστο ανεπιφηλακτα.και εγω τωρα εχω xiaomi mi3 64 gb.θα περασει σιγουρα 3 χρονια για να το ξανα αλλαξω.

Δημοσ.

το gps ειναι τελειο.

οι ταχυτητες τελειες.

εννοειτε να παρει xiaomi mi3 kai oxi iphone.γιατι αν ψαξεις λιγο θα δεις οτι τα xiaomi τα αποκαλουν τα iphone της κινας.

ειναι πολυ ποιο φτηνο με πολυ καλυτερα χαρακτηριστηκα απο θεμα hardware και απο θεμα software ειναι τοσο καλοστημενο το android που δεν κολλαει ποτε.εχω βαλει μεχρι τωρα ενα εκατομυριο προγραμματα.προσπαθω γενικα να το κολλησω αλλα ματαια.δεν κολλαει με τιποτα.το συνηστο ανεπιφηλακτα.και εγω τωρα εχω xiaomi mi3 64 gb.θα περασει σιγουρα 3 χρονια για να το ξανα αλλαξω.

Αυτός που σκέφτεται να πάρει iPhone θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν πάει να πάρει κινέζικο. Το ένα δουλεύει όπως το παίρνεις από το κουτί του, το άλλο ούτε ελληνικά δεν γράφει αν δεν στο σεταρουν από το κατάστημα. Προφανώς και σαν Vfm είναι καλύτερο από το iPhone αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερο τηλέφωνο.

Δημοσ.

Αυτός που σκέφτεται να πάρει iPhone θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν πάει να πάρει κινέζικο. Το ένα δουλεύει όπως το παίρνεις από το κουτί του, το άλλο ούτε ελληνικά δεν γράφει αν δεν στο σεταρουν από το κατάστημα. Προφανώς και σαν Vfm είναι καλύτερο από το iPhone αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερο τηλέφωνο.

δεν ξερω δεν μου εχει τυχη κατι τετοιο.

ενας φιλος μου που πηρε κινεζικο αλλη μαρκα ειχε ελληνικα και εγω τωρα που πηρα το xiaomi ειχε ελληνικα ασχετα που εγω αλλαξα ρομ για αλλο λογο.

ειχε ελληνικα και ειναι πολυ καλοστημενο.δεν χρειαζεται να βαλεις πολλα πραγματα.για αυτο ειπα οτι ειναι το Iphone της κινας.

και οπως ειπα δεν κολλαει γιατι το miui ειναι πολυ καλοστημενο.

Δημοσ.

όπως άνοιξα αυτο το τόπικ λέγοντας τον προβληματισμό μου αν αξίζει να φύγω απο samsung και να παω σε κάποιο κινέζικο ( γιατι ήμουν και εγώ της λογικής ,τι κινεζια θα πάρω??)
Τελικά κατέληξα στο ότι θα μπορούσα άνετα να πίσω κάποιον να αγοράσει κινέζικο κινητό αντί για iphone,νομίζω δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα.
Αν τα κινέζικα κινητά,όπως λένε, αντιγράφουν lg,samsung,iphone.δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, το κάνουν σωστά αν το πάρουμε έτσι, έχουν φτιάξει κινητάρες με τέλειο λογισμικό και εμφάνιση,γενικά δεν υστερούν πουθενά, σε σχέση με τα επώνυμα android κινητά.
και πιστεύω πια κολλημένα μυαλά είναι οι άλλοι που ακόμα προτείνουν τα επώνυμα κινητά γιατί δεν έχουν δοκιμάσει και τα κινέζικα να δουν για τι αριστουργήματα μιλάμε !
π.χ. αυτό που δεν μαρέσει τον τελευταίο καιρό ειναι η μόδα των lg,βλέπω πολλούς χρήστες να το προτείνουν και εγώ να σκέφτομαι δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο,και να λένε μετά οτι το motorola είναι ότι πρέπει για πολλούς..πολλά κοστίζει για το τίποτα μου φαίνεται.παίρνεις και samsung (s4 mini,s3 neo ) και του βάζεις μια costum rom και τρέχει και αυτό άριστα ! και καλύτερο απο το motorola θα είναι και πιο φθηνό !

Δημοσ.

Αυτο που δεν μπορουν ή δεν θελουν να καταλαβουν μερικοι ειναι οτι υπαρχουν τα κινεζικα και οι "κινεζιες"...

διοτι φιλοι.. ακομα και τα iphone εξ'ολοκληρου στην Κινα γινονται...

Αν και αποψη μου ειναι οτι αγορα απο κινα δεν συμφερει για ολα τα budget...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που δεν μπορουν ή δεν θελουν να καταλαβουν μερικοι ειναι οτι υπαρχουν τα κινεζικα και οι "κινεζιες"...

διοτι φιλοι.. ακομα και τα iphone εξ'ολοκληρου στην Κινα γινονται...

Αν και αποψη μου ειναι οτι αγορα απο κινα δεν συμφερει για ολα τα budget...

Αυτό εννοείται αλλά σε όλα τα budget υπάρχει ένας καλύτερος κινέζος. Ειδικά προς τα κάτω. Σε ποιο ακριβές συσκευές πράγματι κάπου δίνεις και κάπου χάνεις. Αυτό που έχουν οι κινέζοι όμως στις μεσαίες και ακριβότερες συσκευές που δεν έχει κανένας ευρωπαίος είναι πραγματικά εντυπωσιακός ήχος. Από ευρώπη η καλύτερη συσκευή στο θέμα ήχου αναπαράγει μέτρια αποτελέσματα. Σκέψου ότι ένας κινέζος των 200-220 ευρώ αναπαράγει αξιοπρεπή αποτελέσματα ενώ ένας κινέζος ~300 ευρώ αναπαράγει κορυφαία αποτελέσματα. Για να μην παρεξηγηθούμε δεν έχουν όλοι οι κινέζοι τέτοιο ήχο. Επιλεγμένες μάρκες και συσκευές αλλά υπάρχουν αρκετές. 

Ευρώπη δεν υπάρχει ούτε μια συσκευή (εκτός από i-phone 5s και 6) που να πιάνει σε ήχο mid-range κινέζικη συσκευή. Η σειρά Ζ της Sony κάτι πάει να κάνει αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και το HTC one M8 δεν τα πάει καλύτερα σε αυτό το κομμάτι. 

Μιλάω για αναπαραγωγή ήχου μέσα από ακουστικά ή από σύνδεση σε στερεοφωνικό και όχι από τα ηχεία της συσκευής. 

Δημοσ.

έχεις ένα δίκιο σε αυτό.Τα κινητά που πέρασαν απο τα χέρια μου ήταν το htc desire c,alcatel scribe easy,lg optimus p970,samsung galaxy s4 mini, στα ηχεία συνήθως συνδέω το κινητό και ακούω μουσική το huawei p7 ήταν μακράν καλύτερο απο όλα(για τα ηχεία όμως)
ίσως για τα ακουστικά το htc με beat's audio να το ξεπερνούσε, ίσως λέω γιατί δεν το έχω πια για να τα συγκρίνω αλλα και τα ακουστικά που έχω τώρα έχουν παλιώσει.Για το ηχείο του κινητού δεν μπορώ να το συγκρίνω γιατι προφανώς μιλάμε για άλλα κινητά με διαφορά 3 χρόνων.. κτλπ κλτπ ...

Δημοσ.

Gionee Elife E7 166€ Το έχει κανένας? Να μας πει εντυπώσεις...

♦ 5.5 Inch Corning Gorilla Glass 3 Screen, 1920*1080 Pixels, 401 PPI
♦  Qualcomm Snapdragon 800 2.2GHz Quad Core
♦  Support 3G Network: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz
♦  3GB RAM + 32GB ROM
♦  16 MP Back Camera + 8 MP Front Camera
♦  Amigo 2.0 Based On Android 4.2 System
♦  Support WIFI, GPS, Bluetooth, Multilanguage, OTG, NFC
Δημοσ.

Από άποψη χαρακτηριστικών και στα λεφτά που προσφέρεται είναι καρατούμπανο του κερατά. Είναι όμως από τριτοτέταρτη εταιρία με ότι αυτό συνεπάγεται και συγκεκριμένα θα πρόσεχα την ποιότητα κατασκευής και την ποιότητα του λογισμικού. Για την τιμή όμως σίγουρα θα του έδινα μια ευκαιρία χωρίς όμως να περιμένω πολλά. Θα του την έδινα όμως. Σαν δεύτερη συσκευή ή για συσκευή για κάποιο μέλος της οικογένειας κτλ. 

Δημοσ.

Gionee Elife E7 166€ Το έχει κανένας? Να μας πει εντυπώσεις...

♦ 5.5 Inch Corning Gorilla Glass 3 Screen, 1920*1080 Pixels, 401 PPI

♦  Qualcomm Snapdragon 800 2.2GHz Quad Core

♦  Support 3G Network: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz

♦  3GB RAM + 32GB ROM

♦  16 MP Back Camera + 8 MP Front Camera

♦  Amigo 2.0 Based On Android 4.2 System

♦  Support WIFI, GPS, Bluetooth, Multilanguage, OTG, NFC

φαινεται πολυ καλο και σε τελεια τιμη εχω ψηθει να το παρω νομιζω τρεχει το 4.4.2 τωρα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ειναι η λυση.JIAYU G4S.

Βλέπω είσαι καινούργιος στο insomnia, καλώς ήρθες. Επίσης βλέπω έχεις πιάσει παλιά θέματα (8 μήνες πριν) και πρόσφατα και λες σε όλους για το JIAYU G4S. Απ' ότι βλέπω είναι στα ίδια λεφτά με το Gionee Elife E7, που είναι πολύ καλύτερο.

Δημοσ.

Μια ειναι η λυση.JIAYU G4S.

τουλάχιστον πες μας και τα θετικά που έχει και τα αρνητικά αυτο το κινητό :D

να γίνεται μια πλήρης συζήτηση τέλος πάντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...