chios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εγώ είχα πρώτα πάρει tablet LENOVO λόγω μιας προσφοράς του Κωτσόβολου πριν έναν χρόνο. Έμεινα υπερευχαριστημένη..γρήγορα...ατέλειωτη μπαταρία...δεν κολλάει ποτέ..υπέροχο! Για το λόγο αυτό επέλεξα και κινητό Lenovo.Το συγκεκριμένο το πήρα παραμονές Χριστουγέννων...μέχρι τώρα είμαι απίστευτα ικανοποιημένη. Άριστη ταχύτητα,μηδέν κρασαρίσματα, μπαταρία όπως όλα τα smartphone (αν χρησιμοποιείς 3G ή wifi πρέπει να το φορτίζεις κάθε μέρα), τέλεια ανάλυση φωτογραφίας και στις δύο κάμερες...το μόνο δικό μου θέμα είναι ότι μου βγάζει spam message για μία εφαρμογή την οποία θέλω να κάνω root και δεν ξέρω πως... (αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το υπερεκτιμούσα!!) Κατά τ' άλλα άψογο! με αυτή τη ρομ http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-2/θα έχεις οτι χρειάζεται δουλεύει καλά αλλά δεν είναι free νομίζω πρέπει να δώσεις 2 δολάρια για να σου δώσει τον κωδικό του zip. η τελευταία είναι αυτή http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/11/VIBEUI_V2.0_1447_7.48.1_ST_A806_baralajbi_V3.zip
elenit24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τι να λέμε..μόλις πήρα το huawei ascend p7.. τι να συγκριθει μαζί του πολύ σωστή κίνηση που έφυγα απο την samsung..νομίζω μου λύθηκαν τα χέρια!!! 1
coachlalechos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Γειά σας! Πουλάω ολοκαίνουριο Xiaomi mi3 w. Έχω γίνει μέλος. Θέλω να βάλω αγγελία, αλλά δεν ξέρω πώς γίνετε. Ξέρει κάπιος να μου το πει? Ευχάριστω. αν λες για το mi3 δεν νομιζω να εχει τοσο γιατι εγω το πηρα 288 ευρω. εκτος αν μου ποιασαν εμενα τον ποπο για τα καλα αλλα δεν νομιζω γιατι οπου εψαξα αυτην την τιμη βρηκα μαζι με θηκες και ακουστικα και τετοια. που βρηκες τετοια τιμη;;;;; Εχω ενα xiaomi mi3w,αν σε ενδιαφερει με 200 ευρω.....οοο ευχαριστώ ευχαριστώω Γειά σας! Πουλάω ολοκαίνουριο Xiaomi mi3 w. Έχω γίνει μέλος. Θέλω να βάλω αγγελία, αλλά δεν ξέρω πώς γίνετε. Ξέρει κάπιος να μου το πει? Ευχάριστω.
maddoctor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Γειά σας! Πουλάω ολοκαίνουριο Xiaomi mi3 w. Έχω γίνει μέλος. Θέλω να βάλω αγγελία, αλλά δεν ξέρω πώς γίνετε. Ξέρει κάπιος να μου το πει? Ευχάριστω. Εχω ενα xiaomi mi3w,αν σε ενδιαφερει με 200 ευρω..... Γειά σας! Πουλάω ολοκαίνουριο Xiaomi mi3 w. Έχω γίνει μέλος. Θέλω να βάλω αγγελία, αλλά δεν ξέρω πώς γίνετε. Ξέρει κάπιος να μου το πει? Ευχάριστω. Πας εδώ και κάνεις την αγγελία -> http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/ Στην τιμή αυτή υποθέτω έχω το 16άρι και όχι το 64άρι που αναφέρεται πιο πάνω.
coachlalechos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας! Ναι 16αρι είναι. Απλά θέλω να πουλήσω. Θα δοκιμάσω να βάλω αγγελία. Μήπως ξέρετε κ στο skroutz πώς βάζεις αγγελία? Κ πού αλλού μπορώ να βάλω? Να είστε καλά κ πάλι ευχαριστώ!
Stogianz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας! Ναι 16αρι είναι. Απλά θέλω να πουλήσω. Θα δοκιμάσω να βάλω αγγελία. Μήπως ξέρετε κ στο skroutz πώς βάζεις αγγελία? Κ πού αλλού μπορώ να βάλω? Να είστε καλά κ πάλι ευχαριστώ! Μπορείς να βάλεις στην xe.gr (χρυσή ευκαιρία) καθώς και στο iphonehellas.gr αν και το insomnia είναι μακραν το καλύτερο σε θέμα επισκεψιμότητας και κοινότητας(αγαπάμε τους άυπνους )! Για να βάλεις αγγελία στο skroutz έχω την εντύπωση ότι πρέπει ναν πληρώσεις κάποιο αντίτιμο δες εδώ.
coachlalechos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μπορείς να βάλεις στην xe.gr (χρυσή ευκαιρία) καθώς και στο iphonehellas.gr αν και το insomnia είναι μακραν το καλύτερο σε θέμα επισκεψιμότητας και κοινότητας(αγαπάμε τους άυπνους )! Για να βάλεις αγγελία στο skroutz έχω την εντύπωση ότι πρέπει ναν πληρώσεις κάποιο αντίτιμο δες εδώ. [/quote Σας ευχαριστώ πολύ! Ναι κ εδώ κατάλαβα πώς κ έβαλα την αγγελία!στο skroutz είχα μπει εκι αλλά δεν κατάφερα, θα προσπαθήσω κ άλλο! Να είστε καλά! 1
blackm76 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εχω ενα xiaomi mi3w,αν σε ενδιαφερει με 200 ευρω.... οχι δεν με ενδιαφερει. εχω παραγγειλη ειδη καινουριο αυτο με τα 64gb rom.
coachlalechos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 οχι δεν με ενδιαφερει. εχω παραγγειλη ειδη καινουριο αυτο με τα 64gb rom. Οκ.
blackm76 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας παιδια.οπως σας ειχα πει περιμενα το xiaomi mi3 και τελικα πριν απο λιγες μερες μου ηρθε.δεν ξερω τι λενε για τα κινεζικα κινητα παντως ειναι το καλυτερο που επιασα ποτε στα χερια μου.εχω δει πολλα πολλα γνωστα κινητα αλλα σαν αυτο κανενα.ειναι τοσο καλοστημενο το λειτουργικο του που οσο και να το εχω παραφορτωσει και απλα δεν κολλαει.οτι και να το κανω...απλα δεν κολλαει.βρηκα την αγιαχαρα μου.τι να πω...οτι και να πω λιγο ειναι.απο ολες τις αποψεις ειναι τελειο.η μονη ισως ενσταση ειναι οτι η μπαταρια ειναι σαν το iphone.δηλαδη δεν ανοιγη το καπακι.βασικα ανοιγει αλλα εχει διαδικασια αλλα με 3050mah δεν νομιζω να χαλασει γρηγορα.το κινητο ειναι τουμπανο.τα καλυτερα απο μενα.απλα ειχα πει οτι θα σας ενημερωσω για αυτο γραφω. 1
elenit24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 @blackm76 καλά έκανες μιας και σου ζήτησα την γνώμη σου για όταν το πάρεις απο gps πως πάει το έχεις δοκιμάσει? τι ταχύτητες έχει με συνδέσεις wifi?θα το συνιστούσες γενικά σε κάποιον που θα σκεφτόταν αγορά iphone ? και γιατί?ρωτάω πολλά απλα με ενδιαφέρει να μάθω λίγο απο κινέζικα κινητά και οσον αφορά τον ανταγωνισμό τους με την apple.
maddoctor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 @blackm76 καλά έκανες μιας και σου ζήτησα την γνώμη σου για όταν το πάρεις απο gps πως πάει το έχεις δοκιμάσει? τι ταχύτητες έχει με συνδέσεις wifi? θα το συνιστούσες γενικά σε κάποιον που θα σκεφτόταν αγορά iphone ? και γιατί? ρωτάω πολλά απλα με ενδιαφέρει να μάθω λίγο απο κινέζικα κινητά και οσον αφορά τον ανταγωνισμό τους με την apple. Το προηγούμενο κινητό μου, όπως βλέπεις στην υπογραφή μου, ήταν ένα iphone 4S. Τώρα έχω ένα Xiaomi Mi3 64GB. Εννοείται ότι είναι καλύτερο. Δεν έχει το ασφυκτικό κλείσιμο επικοινωνίας του κινητού με τον έξω κόσμο. Εννοείται ότι το κινητό το είχα με jailbreak, αλλά και πάλι αυτή η ανάγκη για itunes με εκνεύριζε πολύ! Το GPS πιάνει αμέσως και δεν χάνει το σήμα. Η apple είναι καλή για την καφετέρια και ότι έχει μεγαλύτερη ευκολία στο να το πουλήσεις μετά. Το 4S το έδωσα πανεύκολα με αγγελία, μετά από 2 ημέρες, το Mi3 θα πάρει κάποιος ψαγμένος ή που ξέρει γενικώς από κινητά.
elenit24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 την σύγκριση του xiaomi θα την προτιμούσα βέβαια με το 5s ή το 6.αλήθεια εχω ακουσει οτι στα iphone δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδια αν δεν είσαι συνδεδεμένος στο wifi..ισχύει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα