blackm76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 χαχαχαχ τι να κανω αυτο μου ειπαν.ε΄πιζω να ειναι εδω νωριτερα.
elenit24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Από οσο είδα για το κινητό μια χαρά φαίνεται και πολύ φθηνό !(αν ισχύουν τα 160 δολαρια που διάβασα )αξιοζήλευτο, βέβαια το αρνητικό (για εμένα πάντα ) είναι η τεράστια οθόνη. Και μήπως το συγκεκριμένο πλαστικό φθείρεται εύκολα?
blackm76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Από οσο είδα για το κινητό μια χαρά φαίνεται και πολύ φθηνό !(αν ισχύουν τα 160 δολαρια που διάβασα ) αξιοζήλευτο, βέβαια το αρνητικό (για εμένα πάντα ) είναι η τεράστια οθόνη. Και μήπως το συγκεκριμένο πλαστικό φθείρεται εύκολα? αν λες για το mi3 δεν νομιζω να εχει τοσο γιατι εγω το πηρα 288 ευρω. εκτος αν μου ποιασαν εμενα τον ποπο για τα καλα αλλα δεν νομιζω γιατι οπου εψαξα αυτην την τιμη βρηκα μαζι με θηκες και ακουστικα και τετοια. που βρηκες τετοια τιμη;;;;;
Inler Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Και εγω το γουσταρω πολυ αλλα ακομα ειναι πολυ ακριβο http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m1-note
maddoctor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δεν εχω προσέξει να είναι ίδια ! παραδείγματος χάρη το πρώτο μου smartphone ήταν htc το οποίο ειχε htc sense μέσα ενώ το samsung το touchwiz πρόσεξα με την αλλαγή προς το samsung ότι δεν εχει χρήσιμες ρυθμίσεις, και ότι είχε ήταν χύμα παραδείγματος χάρη στην "γλώσσα και εισαγωγή" δεν έχει πουθενά το "λεξιλόγιο μου" με τις αποθηκευμένες λέξεις.. αντιθέτως έχει κάτι ρυθμίσεις με ομιλία και δεν είμαι προγραμματιστής αλλά οι "ρυθμίσεις για προγραμματιστές" έχουν χρήσιμες ρυθμίσεις για το gps που κάθε φορά τις πειράζω . στο samsung δεν τις είχε ! αφού ρώτησα και έμαθα πως έπρεπε να τις εμφανίσω απογοητεύτηκα. γιατί να μην τις έχει για όλους? οσοι είναι "έξυπνοι" θα τις έχουν? πως το κρίνεις αυτό? όταν το δεις live πες μας την γνώμη σου με ενδιαφέρει Το Mi3w 64GB το έχω εγώ από τον Μάιο. Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό. Εφάμιλο κινητών που εδώ Ελλάδα θα έδινα 6-7 κατοστάρικα περίπου. Έχει εβδομαδιαία ενημέρωση ROM από την κοινότητα της MIUI, πολύ δυνατό και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Μάλιστα περιμένω και άλλο ένα κινητό της οικογένειας της Xiaomi, σαν δεύτερο κινητό -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone. Βέβαια έχω και άλλα προϊόντα της Xiaomi... (Xiaomi mini router, mikey, miband, pistons v2), είμαι Xiaomi fan! 1
elenit24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 αν λες για το mi3 δεν νομιζω να εχει τοσο γιατι εγω το πηρα 288 ευρω. εκτος αν μου ποιασαν εμενα τον ποπο για τα καλα αλλα δεν νομιζω γιατι οπου εψαξα αυτην την τιμη βρηκα μαζι με θηκες και ακουστικα και τετοια. που βρηκες τετοια τιμη;;;;; Αναφέρομαι στο meizu m1 note
Stogianz Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="elenit24" data-cid="53713155" data-time="1420271207"><p> (Xiaomi mini router, mikey, miband, pistons v2), είμαι Xiaomi fan! Doctor τα pistons v2 αξιζουν?γιατι τα γλυκοκοιταζω κ εγω.Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia App
maddoctor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Doctor τα pistons v2 αξιζουν?γιατι τα γλυκοκοιταζω κ εγω.Αποστολή από το LG-D802 με τη χρήση Insomnia AppΌτι καλύτερο για ακουστικά στα λεφτά αυτά! 2
Tragic! Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ότι καλύτερο για ακουστικά στα λεφτά αυτά! Γιατρέ μου μια που είσαι Xiaomάς και ξέρεις, τα πιστόνια θα δουλεψουν με συσκευή Nokia η θα έχουν θέμα με τις ηλιθιες ασυμβατότητες της?
maddoctor Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Γιατρέ μου μια που είσαι Xiaomάς και ξέρεις, τα πιστόνια θα δουλεψουν με συσκευή Nokia η θα έχουν θέμα με τις ηλιθιες ασυμβατότητες της?Σαν ακουστικά θα δουλέψουν. Τώρα για ν' απαντάς σε κλήσεις, ειλικρινά δεν ξέρω.
Tragic! Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σαν ακουστικά θα δουλέψουν. Τώρα για ν' απαντάς σε κλήσεις, ειλικρινά δεν ξέρω. οκ να σαι καλά doc ευχαριστώ.
irini1985 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 60 μερες? θα είχα πεθάνει απο την αγωνία μου Εγώ το Lenovo A8 A806 το έλαβα σε 20 ημέρες ακριβώς. Αλλά μένω Αθήνα, ίσως αυτό να παίζει το ρόλο του.
elenit24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Lenovo A8 A806 Πως είναι αυτο το κινητό ? αξίζει? το σκεφτόμουν να πάρω lenovo κινητό αλλά όταν είχα δει τα tablet της live απογοητεύτηκα λιγο ..!
irini1985 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Πως είναι αυτο το κινητό ? αξίζει? το σκεφτόμουν να πάρω lenovo κινητό αλλά όταν είχα δει τα tablet της live απογοητεύτηκα λιγο ..! Εγώ είχα πρώτα πάρει tablet LENOVO λόγω μιας προσφοράς του Κωτσόβολου πριν έναν χρόνο. Έμεινα υπερευχαριστημένη..γρήγορα...ατέλειωτη μπαταρία...δεν κολλάει ποτέ..υπέροχο! Για το λόγο αυτό επέλεξα και κινητό Lenovo.Το συγκεκριμένο το πήρα παραμονές Χριστουγέννων...μέχρι τώρα είμαι απίστευτα ικανοποιημένη. Άριστη ταχύτητα,μηδέν κρασαρίσματα, μπαταρία όπως όλα τα smartphone (αν χρησιμοποιείς 3G ή wifi πρέπει να το φορτίζεις κάθε μέρα), τέλεια ανάλυση φωτογραφίας και στις δύο κάμερες...το μόνο δικό μου θέμα είναι ότι μου βγάζει spam message για μία εφαρμογή την οποία θέλω να κάνω root και δεν ξέρω πως... (αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το υπερεκτιμούσα!!) Κατά τ' άλλα άψογο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα