elenit24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αλήθεια . αξίζουν?ειναι καλύτερα απο τα γνωστά samsung,htc,lg...?υπάρχει κάποιος που να έχει κινέζικο κινητό? (huawei,xiaomi)αν ναι θέλω την γνώμη του
Fronimitis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Το καλυτερα ειναι σχετικο...Καποια εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα κι αλλα οχι,αναλογα τι ζητας. Το πιο μεγαλο κακο με τα Κινεζικα για αγορα απο Κινα για να γλυτωσεις λεφτα ειναι η εγγυηση.Αν σου ερθει ελαττωματικο ή σου χαλασει μπαινεις σε μια χρονοβορα ταλαιπωρια. Για καποιο Κινεζικο απο Ελλαδα παλι γλυτωνεις καποια χρηματα αλλα τουλαχιστον εχεις μια εγγυηση.Π.χ. καποιο ΖΤΕ,Huawei Για μενα δεν αξιζει ο κοπος εκτος κι αν πας σε καποιο μεχρι 100 ευρω.300-350 ευρω για Κινεζικο χωρις εγγυηση δεν θα επαιρνα.Θα προτιμουσα π.χ. το LG G3 που και κινηταρα ειναι και το κεφαλι μου θα το εχω ησυχο.
elenit24 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 ας πούμε θέλω να φύγω απο το samsung που είχα και να ψάξω ενα κινητό σε καλύτερο λογισμικό και σκέφτηκα για huawei με λιγότερα απο 200 ευρω.. ας είναι και ίδιο με το samsung. Αυτή η αλλαγή αξίζει κατα την γνωμη σου?
kwstas lits Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μ εμένα ξάδερφος. μου έχει πάρει. Το doogee το κινητό είναι τούμπανο
Fronimitis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 ας πούμε θέλω να φύγω απο το samsung που είχα και να ψάξω ενα κινητό σε καλύτερο λογισμικό και σκέφτηκα για huawei με λιγότερα απο 200 ευρω.. ας είναι και ίδιο με το samsung. Αυτή η αλλαγή αξίζει κατα την γνωμη σου? Εξαρταται...να φυγεις απο ποιο Samsung για να πας σε ποιο Huawei;
elenit24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Εξαρταται...να φυγεις απο ποιο Samsung για να πας σε ποιο Huawei; φευγω απο s4 mini..οχι οτι δεν ηταν καλο ..πεταει το τηλεφωνο αλλα απογοητευτηκα απο το λογισμικο πολυ και σκέφτομαι να πάω στο huawei ascend p7
antonisgt Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 αν κρινω απο τις αγγελιες,τα κινεζικα ειναι φουλ στο ελατωμα,η δεν πειθουν και πωλουνται αμεσα.......Μαλιστα μερικα πωλουνται σε εξωφρενικη για την προελευση τους τιμη........εχουνε δρομο ακομα για να ειναι ανταξια ενος πχ sony,σαμσουνγκ,κτλ
StigmaX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ο μοναδικός λόγος για να πας σε Κινέζο είναι η τιμή. Σε καμιά περίπτωση δεν είναι καλύτερα. Απλά στα 150€ από Ελλάδα δεν αγοράζεις συσκευή της προκοπής. Από εκεί μπορείς να βρεις κάτι αξιόλογο. Αλλά ακόμα και στα κινέζικα ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις. Όσο για το λογισμικό τι διαφορά περιμένεις να δεις ακριβώς? Το ίδιο λειτουργικό φοράνε. Άλλαξε τον launcher σου, βάλε και κανένα icon set και έχεις new look. Αν είσαι και πιο ψαγμενος αλλάζεις και ρομ, και το τηλέφωνο που έχεις απλά πετάει.
blackm76 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 εγω μεχρι τωρα παραδειγμα οσα zte επιασα στα χερια μου ηταν πολυ καλα. εγω μολις παρηγγειλα το xiaomi mi3 απο χαρακτηριστηκα ειναι τελειο και απο οσες δημοσιευσεις και συζητησεις εκανα ειναι παρα πολυ καλο.το περιμενω να το δω και Live. 1
elenit24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Όσο για το λογισμικό τι διαφορά περιμένεις να δεις ακριβώς? Το ίδιο λειτουργικό φοράνε. Δεν εχω προσέξει να είναι ίδια ! παραδείγματος χάρη το πρώτο μου smartphone ήταν htc το οποίο ειχε htc sense μέσα ενώ το samsung το touchwiz πρόσεξα με την αλλαγή προς το samsung ότι δεν εχει χρήσιμες ρυθμίσεις, και ότι είχε ήταν χύμα παραδείγματος χάρη στην "γλώσσα και εισαγωγή" δεν έχει πουθενά το "λεξιλόγιο μου" με τις αποθηκευμένες λέξεις.. αντιθέτως έχει κάτι ρυθμίσεις με ομιλία και δεν είμαι προγραμματιστής αλλά οι "ρυθμίσεις για προγραμματιστές" έχουν χρήσιμες ρυθμίσεις για το gps που κάθε φορά τις πειράζω . στο samsung δεν τις είχε ! αφού ρώτησα και έμαθα πως έπρεπε να τις εμφανίσω απογοητεύτηκα. γιατί να μην τις έχει για όλους? οσοι είναι "έξυπνοι" θα τις έχουν? αν κρινω απο τις αγγελιες,τα κινεζικα ειναι φουλ στο ελατωμα,η δεν πειθουν και πωλουνται αμεσα....... Μαλιστα μερικα πωλουνται σε εξωφρενικη για την προελευση τους τιμη. πως το κρίνεις αυτό? εγω μεχρι τωρα παραδειγμα οσα zte επιασα στα χερια μου ηταν πολυ καλα. εγω μολις παρηγγειλα το xiaomi mi3 απο χαρακτηριστηκα ειναι τελειο και απο οσες δημοσιευσεις και συζητησεις εκανα ειναι παρα πολυ καλο. το περιμενω να το δω και Live. όταν το δεις live πες μας την γνώμη σου με ενδιαφέρει
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Όσο για το λογισμικό τι διαφορά περιμένεις να δεις ακριβώς? Το ίδιο λειτουργικό φοράνε. Άλλαξε τον launcher σου, βάλε και κανένα icon set και έχεις new look. Αν είσαι και πιο ψαγμενος αλλάζεις και ρομ, και το τηλέφωνο που έχεις απλά πετάει. Εδώ κάνεις λάθος φίλε, καμία σχέση η pure android εκδοση που φοράει το moto g με την τίγκα στο bloatware έκδοση που φοράνε ΟΛΑ τα sammy και τα sony. Όποιος διαλέξει τέτοιο κινητό είναι μονόδρομος να το ροοτάρει για να ξεφορτωθεί τις χαζό-εφαρμογές ειδάλλως σε 3-4 μήνες το κινητό θα σέρνεται ή για να το πώ πιο σωστά, δεν θα αποδίδει στο 100%...
blackm76 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 όταν το δεις live πες μας την γνώμη σου με ενδιαφέρει se 15-60 μερες θα το εχω στα χερια μου...ετσι μου ειπαν. θα σας ενημερωσω.
StigmaX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εδώ κάνεις λάθος φίλε, καμία σχέση η pure android εκδοση που φοράει το moto g με την τίγκα στο bloatware έκδοση που φοράνε ΟΛΑ τα sammy και τα sony. Όποιος διαλέξει τέτοιο κινητό είναι μονόδρομος να το ροοτάρει για να ξεφορτωθεί τις χαζό-εφαρμογές ειδάλλως σε 3-4 μήνες το κινητό θα σέρνεται ή για να το πώ πιο σωστά, δεν θα αποδίδει στο 100%... Αναφέρομαι σχετικά με το δίλημμα του ts ανάμεσα σε Huawei και samsung.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αναφέρομαι σχετικά με το δίλημμα του ts ανάμεσα σε Huawei και samsung. ok δεκτό... Για να μην ανοίγω καινούργιο νήμα, έχω ''ζαχαρώσει'' επικίνδυνα το meizu m1 note... Γνωρίζει κάποιος αν είναι διαθέσιμο κάπου γιατί προς το παρών όλα τα γνωστά καταστήματα το δίνουν για pre-sale... Φυσικά και κάποιες γνώμες για το κινητάκι θα ήταν καλοδεχούμενες...
elenit24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 se 15-60 μερες θα το εχω στα χερια μου...ετσι μου ειπαν. θα σας ενημερωσω. 60 μερες? θα είχα πεθάνει απο την αγωνία μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα