Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα ήθελα λεπτό κυρία σαμμυ θα διάλεγα κάποιο λαπτοπ της Apple που εχουν design, ενα dual boot και ειμαι jet.

Δεν το ειπες πιο νωρις να μην το βγαλει.. Τωρα παει θα κυκλοφορησει.. :P Δυνατο φαινεται και ο,τι πρεπει για το target group του..

• Like 1
Δημοσ.

η τιμη του ειναι μονο για ποζεραδες! 

Η τιμη ειναι λογικη για ultrabook, μια κατηγορια που την νοιαζει να εχει αρκετα καλα specs με μεγαλη φορητοτητα. Δεν την νοιαζει το να ειναι value for money, ουτε το να πουλιεται για 500 ευρω.

• Like 2
Δημοσ.

Κατω απο 500ρικο λεω εγω. Επειδη ως γνωστον λεπτο κατω απο εναν κιλο με καλα χαρακτηριστηκα απευθυνεται σε καποιον που σκεφτεται ως εναλλακτικη τον mid range λαπτοπ 3 κιλων turbox του πλαισιου.

ΟΚ, με τάπωσες.

Για δες εδώ τι παίρνεις με 999.

Αν θέλει να πάρει μερίδιο από τον leader, πρέπει να χτυπήσει στο κόστος ακόμη και αν είναι καλύτερο προϊόν. 

• Like 2
Δημοσ.

ΟΚ, με τάπωσες.

Για δες εδώ τι παίρνεις με 999.

Αν θέλει να πάρει μερίδιο από τον leader, πρέπει να χτυπήσει στο κόστος ακόμη και αν είναι καλύτερο προϊόν. 

1.35 kg vs 0,95, και μικροτερη αναλυση οθονης. Ειμαι apple fun, αλλα δεν εχει σχεση, αμα δουλευεις windows στα χαρτια ειναι καλυτερη επιλογη.

Θα επερνα προσωπικα το αιρ; Προφανος. Αλλα δεν λεει κατι αυτο. 

• Like 2
Δημοσ.

Πως θα το βάλω στην κωλοτσέπη θα λυγίσει :-D :-D.

Τόσο γκρίνια θα πέσει να μην γκρινιάξω και εγώ. Και επιτέλους πάψτε να συγκρίνετε προϊόντα με διαφορετικό λειτουργικό. Δηλαδή αν όλος σου ο κόσμος είναι σε windows θα πάρεις ένα apple γιατί είναι λεπτό και το αντίθετο;

Δημοσ.

λιγο πιο vfm απο τα macbook air σε αυτή την κατηγορία κυρίως λόγο της καλής οθόνης  γιατί αλλιώς πας σε macbook που ξεκινάνε απο 960 ευρώ και έχουν λίγο κατώτερα χαρακτηριστικά .

Δημοσ.

1.35 kg vs 0,95, και μικροτερη αναλυση οθονης. Ειμαι apple fun, αλλα δεν εχει σχεση, αμα δουλευεις windows στα χαρτια ειναι καλυτερη επιλογη.

Θα επερνα προσωπικα το αιρ; Προφανος. Αλλα δεν λεει κατι αυτο. 

Συμφωνώ ότι είναι στα χαρτιά καλύτερο. 

Αυτό που έγραψα δεν αλλάζει: αν δεν πέσει κάτω από $1Κ (έρχεται το κλισέ) θα πάει άπατο :)

• Like 1
Δημοσ.

<p>αν ήταν τύπου surface-transformer ισως να είχε μεγαλύτερη τύχη....</p>

Και με active digitizer μιας και η Sammy το κατέχει το άθλημα.

Πάντως εδω η Sammy αποδεικνύει οτι όταν θέλει μπορει να βγάζει εξαιρετικές premium προτάσεις με το ανάλογο τίμημα βέβαια.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Αμα ήθελα λεπτό κυρία σαμμυ θα διάλεγα κάποιο λαπτοπ της Apple που εχουν design, ενα dual boot και ειμαι jet.

Dual boot γιατί;

Δεν σ' αρέσει καθόλου το OS X?

Δημοσ.

Μην ξεχνατε οτι ερχεται το air 12" retina, οποτε κλαφτα Χαραλαμπε...

εε άντε όμως, απο τον Άρη έρχεται; 3 χρόνια τώρα έρχεται-ish η retina στα Airs. 

Ρετινα στα airs = fail για τα 13αρια MbPros. Γιατί να πάρει κανείς 13άρι MbPro retina αν υπάρχει η retina και στα airs?

και κάτι άλλο (aka one more thing): ακούω (διαβαζω) ακόμα πολύ κόσμο να μιλάει για τα windows vs osx σαν να έχουμε μείνει στο 2010 για να μην πω νωρίτερα. Τότε είχα και εγώ osx και τα έσπαγε. Ακόμα να σπάει, απλά τα σπάει όπως τότε, και εξηγούμαι: τα τελευταία updates στο osx που πραγματικά αξίζανε ήταν 2, το energy management και το collaboration με ios. κατά τα άλλα πιστεύω ότι η microsoft έχει κάνει άλματα συγκριτικά. Ναι, τα vista ηταν αποτυχία, την μισησαμε, πήγαμε σε linux, osx, whatever αρκει να μην ήταν windows, εκτοτε όμως έβαλε μυαλό.

Μου αρέσει να αλλάζω λειτουργικά. Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Και συνειδητά καταλήγω (για την ώρα) σε windows. Δεν έχω iphone οπότε θεωρώ ότι είναι απλά το best value for money at present, δεδομένου ότι με βολεύει η οθόνη αφής γιατί τη συνήθισα και σε λαπτοπ που δεν υπάρχει την ψάχνω. Τα windows 8.1 ειναι ιδιαίτερα σταθερά (εκτός αν είστε πίτα σε πειρατικό software οπότε δεν έχω άποψη). Αυτός που θέλει πολλή δουλειά ακόμα είναι ο Internet explorer, ευτυχώς υπάρχουν πολύ καλές εναλλακτικες.

Επίσης (πλέον), Η MICROSOFT ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Έστω και ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, έμαθε από τα λάθη της. αποφάσισε να βγάλει τα προγραμματά της για apple, android, mac, linux, whatever αλλά και να υποστηρίξει ενγενώς αλλες πλατφόρμες ακόμα και στα developer tools της (βλέπε visual studio). 

Έστω και προσωρινά (γιατί όπως είπα μου αρέσει να αλλάζω λειτουργικά) εγώ τη συγχώρεσα. Προτείνω στους απανταχού haters να βάλουν νερό στο κρασί τους και να κάνουν μια δοκιμή, είναι καλή ώρα τώρα.

Όσο για τα fanboys, keep trolling, εχει κ αυτό την πλάκα του. :)

• Like 2
Δημοσ.
@VaggD

*των

Υπάρχουν πάρα πολλά Windows 8.1 laptops, ultrabooks, κλπ με πολύ καλύτερη αυτονομία :)

Αν υπάρχουν laptops ή ultrabook που φτάνει σε αυτονομία έως και "12" ώρες πάω πάσο.
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...