Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλη χρονια σε ολους,

μου καρφωθηκε προσφατα η ιδεα σε ενα stick 16gb που εχω να δοκιμασω να χωρησω σε 3 partitions ωστε να περασω στα 2 απο ενα λειτουργικο (Windows 7, Elementary Luna OS) και στο τριτο να εχω διαφορα αρχεια που θα χρεαζομαι η γενικα χωρο για να περναω οτι θελω. Στην ουσια θελω ενα bootable stick με 2 λειτουργικα και επιπλεον χωρο για αλλα  αρχεια.

Δοκιμασα με καποια εργαλεια να φτιαξω τα partititons αλλα οταν συνδεω το stick μου διαβαζει παντα μονο το ενα απο αυτα. Μπορω να διαλεξω ποιο απο αυτα αλλα παντα μονο το ενα.

Υπαρχει καποιος τροπος να κανω αυτο που θελω διοτι στο google βρηκα καποια αρθρα αλλα ειχε αρκετα πολυπλοκες διαδικασιες.

Ευχαριστω εκ των προταιρων για τις απαντησεις σας.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να το κόψεις σε διαμερίσματα για να κάνεις αυτό που θες,τρέξε το YUMI και θα σε αφήσεις να περάσεις και τα δυο λειτουργικά στο usb φτιάξε και έναν φάκελο με όνομα arxeia ή όπως θες και ρίχνε εκεί τα αρχεία σου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα ELF και ευχαριστω για την απαντηση σου. Θα το δοκιμασω τωρα να δω τι παιζει. Το ειχα δει αυτο το προγραμμα και οταν ξεκινησα να δω πως γινεται η ολη διαδικασια αλλα μου εδωσε την εντυπηση οτι ειναι μονο για linux διανομες. Αν δεχεται και windows με σωζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...