Polas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία! Θέλω να συνδέσω ασύρματα το pc μου (windows 8) με την smart tv που έχω Samsung UE32F6400. Θέλω να δείχνει ότι ακριβώς δείχνει η οθόνη του pc μου, όχι μόνο για ταινίες αλλά σαν 2ο monitor ας πούμε. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος; Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Am015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Γίνεται με Miracast εμένα συχνά πυκνά αποσυνδέεται και κατέφυγα σε ενσύρματη λύση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InTheEnd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάτι τέτοιο και για τα Windows 7? Έχω την ίδια τηλεόραση με αυτην στο βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Am015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πολύ πιθανόν να θέλει dongle για windows 7 , μπορείς να πας στο Control Panel/Devices να δεις αν έχει καποια επιλογή project . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Polas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Γίνεται με Miracast εμένα συχνά πυκνά αποσυνδέεται και κατέφυγα σε ενσύρματη λύση . Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Εμένα δεν μου εμφανίζει την επιλογή προσθήκης wireless display. Υπάρχει ενδεχόμενο το pc μου να μην υποστηρίζει miracast? Είναι hp workstation z200 αν αυτό βοηθάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Am015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εχει εκει που λεει project , add device αλλιως δοκιμασε απο android κινητο να δεις αν η τηλεοραση σου υποστηριζει screen mirroring. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα