mdimitr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Το πήρα και εγώ πριν 2 εβδομάδες με την προσφορά στα 299. Όλοι με κοίταζαν σαν εξωγήινο όταν τους είπα ότι πήρα κινητό windows. Όταν όμως το πιάναν στα χέρια τους και βλέπανε την οθοναρα και ότι όλες οι βασικές εφαρμογές είναι εκεί άλλαζαν γνώμη. Γενικα νομίζω στα λεφτά του είναι το καλύτερο κινητό για 4 βασικούς λόγους: -οθόνη -κάμερα -ποιότητα κατασκευής -lagfree και ταχύτατο Μετά την denim ειδικά (έβαλα φινλανδική rom γιατί βιαζομουν) η κάμερα έχει ξεφύγει. Γενικά συγκρίνεται άνετα με iPhone 6, μόνο στο πάχος υστερεί. υ.γ. τραβάω και δείχνω σε γνωστούς βίντεο και μένουν μαλακές ο συνδυασμός κάμερα οθόνη είναι σαν να κοιτάς από παράθυρο. 2
vjkostas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ φίλε μου τόσα χρόνια με το σιχαμένο android και τα κολήματά του το εγκατέλειψα και πήρα πριν λίγες μέρες το Lumia 930. Με μία λέξη τέλειο, χωρίς κολήματα και ότι έιπαν οι προλαλήσαντες και δεν είχα καμιά μπακατέλα android πριν αλλά το Lg G2.
Metal_warrior Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πραγματικα πολυ χαιρομαι που ακουω τοσο καλα λογια για το συγκεκριμενο κινητο.Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι γιαυτα τα πιθανα προβληματα που αναφερουν αρκετοι για καποιο μωβ χρωμα στην καμερα η στην οθονη κλπ που δεν τα εχω ψαξει.Μηπως μπορει να μου τα περιγραψει καποιος ωστε να δω οταν το παρω για να σιγουρευτω πως το κινητο μου θα ειναι τελειο χωρις καποιο απο αυτα τα προβληματα; EΠισης σκεφτομαι να το παρω απο δω ειναι οκ το συγκεκριμενο μαγαζι;To EU Που γραφει στην περιγραφη ειναι σωστο ετσι δεν ειναι μην ειναι καμια αλλη εκδοση και την πατησω.Sorry αν οι ερωτησεις ειναι νιουμπιστηκες αλλα δεν εχω αγορασει ποτε απο καποιο σκρουτζομαγαζο. http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=38370
vjkostas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα ούτε με την οθόνη αλλά ούτε και με την κάμερα, από το nokia shop που το πήρα ρώτησα τον υπάλληλο για αυτά τα θέματα και μου είπε πως δεν τους έχει τύχει μέχρι στιγμής (αλήθεια η ψέματα) πάντως έτσι μου είπαν. Το EU που λές σημαίνει πως είναι παρα-εισαγωγή από κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα και όχι ελληνικό, αλλά αυτό δεν είναι θέμα καθώς όλα έχουν κανονικά την εγγύηση 2 χρόνια.
dimosthenis1984 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Eτσι ακριβως οπως τα λες ειναι φιλε μου και φυσικα και δεν με νοιαζη απλα μου προκαλεσε μεγαλη εντυπωση ολο αυτο το μισος. χρησιμοποιω το 930 εδω και τεσσερις μηνες..το κινητο πεταει σε οτι και αν θες να κανεις..εκπληκτικη καμερα, οθονη , δε κολλαει πουθενα..τελεια ποιοτητα κατασκευης.. εγω πριν το παρω προβληματιζομουν για τη μπαταριααλλα με μετρια χρηση εμενα με βγαζει κοντα στις δυο μερες.. αγορασε το αφοβα !!! 1
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Το 930 είναι μια συσκευή που δεν σε βάζει καν στον κόπο να κλείσεις τις 20 καρτέλες από πίσω ή τις εφαρμογές που τρέχουν . Ξεχνάς κάθε ίχνος lag.. Lag??? Τι είναι αυτό;;; 1
Grey Warden Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ναι γιατί τα αντίστοιχα android σε αυτά τα λεφτά κολλάνε με 20 καρτέλες ή εφαρμογές να τρέχουν. Πώς αντιδρα το 930 οταν ανοίγει 2 εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη του; Κατ αρχάς η όποια σύγκριση καλό είναι να γίνεται για τα συγκεκριμένα λεφτά και την τωρινή εποχή. Επειδή κάποιοι έχουν μείνει στο 2012 δεν γίνεται να παρουσιάζουν μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα. Οτι δηλαδή οι υπόλοιποι είχαν συσκευές android 300 ευρώ + και πέσανε ξεροί με την οθόνη του. Αν κάποιος ψάχνει την καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά να το καταλάβω, όλα τα υπόλοιπα είναι για βαυκαλισμό.
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ε ναι γιατι σε Android αγοραζεις Smartphone με πολυ διαφορετικα Specs απο του Lumia 930 στα 290ευρω, Oh wait....Ακομα και το πολυ καλο Nexus 5 το σταματανε σε παραγωγη για να προμοταρουν το Phablet Nexus 6.
Tragic! Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ναι γιατί τα αντίστοιχα android σε αυτά τα λεφτά κολλάνε με 20 καρτέλες ή εφαρμογές να τρέχουν. Πώς αντιδρα το 930 οταν ανοίγει 2 εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη του; Κατ αρχάς η όποια σύγκριση καλό είναι να γίνεται για τα συγκεκριμένα λεφτά και την τωρινή εποχή. Επειδή κάποιοι έχουν μείνει στο 2012 δεν γίνεται να παρουσιάζουν μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα. Οτι δηλαδή οι υπόλοιποι είχαν συσκευές android 300 ευρώ + και πέσανε ξεροί με την οθόνη του. Αν κάποιος ψάχνει την καλύτερη κάμερα σε αυτά τα λεφτά να το καταλάβω, όλα τα υπόλοιπα είναι για βαυκαλισμό. 1ον πως προέκυψε το 2012 2ον και για τους haters σαν εσένα η οθόνη του ειναι αναμφισβήτητα απτις καλύτερες. 3ον οκ θα ανοίξω 2 ταυτόχρονα και θα σου πω. 4ον που είδες αναφορά στο android 5ον Μιλάμε για μια συσκευή των 300€ σε εκλιπαρώ βρες μου που ουσιαστικά υστερει και 5ον (ναι ρε πάλι 5ον) εφόσον δεν έχεις δουλέψει ΠΟΤΕ 8.1 (εξακολουθω να το πιστεύω απτά γραφόμενα σου) οι δηθενιες σου απαντήθηκαν απτον φίλο Fulgore με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
highpriest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Σημερα στα 300 ευρώ υπάρχουν android με εφάμιλλες οθόνες του 930 πάντως. Μην το ισοπεδώνουμε. Δεν υστερεί κάπου το 930 σε χαρακτηριστικά, αλλά δεν είναι και η πεμπτουσία της κινητής τηλεφωνίας στα λεφτά αυτά. Υπάρχουν πολλά τηλέφωνα με καλες οθόνες στα 300 ευρώ. Εκει που υπερτερεί είναι η φωτογραφική μηχανή, που στα 300 ευρώ δεν παίρνεις κάτι επώνυμο με τόσο καλή κάμερα στον ανταγωνισμο. Τέλος, το θέμα λειτουργικού είναι υποκειμενικό. Εγώ που τα δουλεύω και τα δύο, το καθένα έχει τα υπερ και τα κατά του. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Θα σου πω. Σεβομαι αυτον που θα παρει WP γιατι τον βολευουν γενικα τα Windows και απο τον υπολογιστη-θελει να δοκιμασει κατι διαφορετικο απο Android και φθηνοτερο αλλα οχι χειροτερο απο Ios,τον βολευει το UI των WP,δεν ειναι μαζοχας να τρεχει Benchmarks στο κινητο του αν ειναι δυνατον και επισης τον βολευει το Office. Σεβομαι αυτον που προτιμαει το Android γιατι εχει πολλες προτασεις απο διαφορετικες εταιριες σε ολα τα Budget.Δεν χρειαζεται να δωσει μια περιουσια για να παρει κατι καλο,θελει συγκεκριμενες εφαρμογες γιατι τις χρειαζεται αναγκαστικα για την δουλεια του και δεν μπορει χωρις αυτες. Δεν σεβομαι ομως οταν ο αλλος μπαινει και κραζει αλλη εταιρια πχ Ios ή WP απλα και μονο για να δικαιολογησει την αγορα του.Ο αλλος εγραψε αρνητικο των WP επειδη δεν του εδειχνε σε ωρες την αφυπνιση.... Αλλοι παλι κραζουν τα Iphone οτι ειναι πανακριβα λες και δεν μπορεις πχ να παρεις ενα Iphone 5 used στα 260ευρω αν δεν εισαι τυπος των πολλων Specs κλπ... Το οτι εχει γεμισει ολος ο κοσμος με Android μας εχει οδηγησει σε αυτη την κατασταση,οτιδηποτε δηλαδη παρουσιαζεται εκτως Android να το κραξουμε χωρις να μας ενδιαφερουν οι αναγκες του αλλου. Εμενα πχ μου ελεγε ενας φιλος μου στο στρατο οτι ειχε ενα παιδι με Note 4 και οταν βλεπανε μια ταινια καποιος το πηρε το παιδι τηλεφωνο και λαγκαρε ασχημα το κινητο και του εκανε εντυπωση δεν μπαινω ομως σε topic για Samsung android να πω ''ρε πεταξτε τα λαγκαρισμενα κινητα και παρτε το ταδε''. Και τελος σιγα που ο καθημερινος χρηστης θα κατσει να αναλυσει την οθονη του κινητου που θα παρει ή θα καθεται να τρεχει Benchmarks... Η πλειοψηφια-μαζα το Smartphone το θελει για τηλεφωνα,sms,facebook,browsing,τραγουδια κανενα παιχνιδακι για να περναει η ωρα και σπανια ταινιες ή μουσικη.Τωρα ολα τα αλλα που μου λενε οι αλλοι για εφαρμογες και κρεμμυδια ειναι να χαμε να λεγαμε.
johny iphone boy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 εγώ άλλαξα τα πάντα φέτος από κινητά τα καλύτερα 3 ήταν to 5s to lumia 930 και το one plus one είναι εξαιρετικό το lumia εγώ προτιμώ όμως το iphone 5s το 930 έχει φοβερή οθόνη και μία από της καλύτερες κάμερες που έχω δει σε κινητό.
highpriest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα σου πω... Θα συμφωνήσω σε όλα, εκτός απο αυτό που λες για τα iphone. Είναι πανάκριβα και η αγορά μεταχειρισμένου δεν είναι λύση, επειδη μετά θα πρέπει να τα συγκρίνουμε εντίστοιχα με τα μεταχειρισμένα άλλων λειτουργικών, οπότε και πάλι πανάκριβα θα είναι. Άλλωστε υπάρχει κόσμος (κι εγώ ανάμεσα τους) που δεν αγοράζουμε μεταχειρισμένο κινητό, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2015 από highpriest 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα