Metal_warrior Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Aξιζει η αγορα lumia 930 εναντι των LG G2,LG G3;Πραγματικα επαθα πλακα με το κινητο και την ποιοτητα κατασκευης του οταν το επιασα στα χερια μου και ειδα και ποσο γρηγορο ειναι.Το κινητο που εχω τωρα ειναι το iphone 4s δεν παιζω παιχνιδια,δεν με ενδιαφερει να εχω δεκαδες οτι να ναι εφαρμογες σαβουρες στο κινητο και γενικα δεν με νοιαζη αν εχει λιγοτερες εφαρμογες το store των windows.Απλα το μονο που με προβληματιζει και φοβαμαι μη γινει καμια στραβη ειναι αυτα που διαβαζω για μωβ χρωμα στην οθονη του Lumia 930 η για την υπερθερμανση.Δηλαδη τι υπερθερμανση να εχει σε μενα αν το παρω που σχεδον ποτε δεν χρησιμοποιω 3G δεν παιζω παιχνιδια και απλα σερφαρω καποιες στιγμες της μερας με wi fi; Παρακαλω αν μπορει καποιος ας απαντησει γιατι πραγματικα ψηνομαι πολυ για το lumia 930.
Stogianz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Τo Lumia με τα windows πάνω θα πετάει! Πολύ καλό κινητό το είχα και εγώ στην λίστα με τα προτεινόμενα αλλά τελικώς κατέληξα σε Lg G2 λόγω του ότι δεν ήθελα windows Το κινητό δεν έχω ακούσει να βγάζει πρόβλημα απο φίλο που το έχει και στο κάτω κάτω έχεις και 2 χρόνια εγγύηση. Αν σου άρεσαν τα windows...Καλορίζικο
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Για το προβλημα της υπερθερμανσης να πας να το ρωτησεις απο το καταστημα που θες να το αγορασεις τι γινεται με αυτο και αν το καλυπτει η εγγυηση γιατι ειναι και ο λογος που δεν το αγορασα εγω το 930 και πηγα στο πιο μεγαλο 1520.
Metal_warrior Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Για το προβλημα της υπερθερμανσης να πας να το ρωτησεις απο το καταστημα που θες να το αγορασεις τι γινεται με αυτο και αν το καλυπτει η εγγυηση γιατι ειναι και ο λογος που δεν το αγορασα εγω το 930 και πηγα στο πιο μεγαλο 1520. Γενικα εισαι ευχαριστημενος με το 1520 φιλε μου με windows phone δηλαδη γιατι το Lumia 1520 με το Lumia 930 σχεδον ολοιδια χαρακτηριστηκα εχουν.Εχεις καποιο προβλημα με το store και της εφαρμογες λογο του οτι δεν υπαρχει τοσο μεγαλη ποικηλια οσο σε ios και android η οχι; Οπως ξερουμε θα παρουν και windows 10 μετα απο αυτα ξερουμε μηπως αν θα περνουν και επομενες μελοντικες αναβαθμησεις; sorry για της πολλες ερωτησεις.
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Γενικα εισαι ευχαριστημενος με το 1520 φιλε μου με windows phone δηλαδη γιατι το Lumia 1520 με το Lumia 930 σχεδον ολοιδια χαρακτηριστηκα εχουν.Εχεις καποιο προβλημα με το store και της εφαρμογες λογο του οτι δεν υπαρχει τοσο μεγαλη ποικηλια οσο σε ios και android η οχι; Οπως ξερουμε θα παρουν και windows 10 μετα απο αυτα ξερουμε μηπως αν θα περνουν και επομενες μελοντικες αναβαθμησεις; sorry για της πολλες ερωτησεις. Ναι θα παρουν Windows 10 κανονικα.Για το αν ειμαι ευχαριστημενος,οτι κινητο και να επαιρνα θα ημουν καθως εγω δεν τα ψαχουλευω τα κινητα σαν καποιους αλλους που θελουν 150εφαρμογες και χρησιμοποιουν τις 4.Για τα βασικα που το θελω,δηλαδη κινητο και Internet ειναι μια χαρα.Με βολευει πολυ και το κεντρικο UI και σε γενικες γραμμες μιας ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Ειδικα η μεγαλη οθονη του 1520 βολευει παρα πολυ για twitch streaming που βλεπω πολυ.Επισης εγω το πηρα Used στα 220 ετσι ωστε αν τα βαρεθω στο μελλον να αναβαθμισω με σχετικα μικρο κοστος.
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Το καμάρι μου Χάρηκα που τελικά και εγω πήγα σε αυτό αντί G2. Στα + Υπεραριστη ποιότητα κατασκευής από στιβαρό πλαστικό στο πίσω μέρος, αλουμίνιο περιμετρικά και gorilla glass 3. Hardware από θηριώδες έως περιττό για wp η συσκευή απλά πετάει μια μέρα χρήσης και κάποιες ώρες τώρα προσπαθώ να το κολλήσω.. Έχω δρόμο ακόμα. Κάμερα κορυφαία, απτις καλύτερες που έχω δει, επιπέδου G3 και κάπως υποδεέστερη σε σχέση με το 1020 που έχει 42mpxl και xenon . Τα mpxl τουλάχιστον δεν δικαιολογούν τη σχετικά μικρή διαφορά. Με δυνατό φλας και εφαρμογές Nokia που είναι αλλου.. Τρομερή οθόνη, super amoled καταπληκτικης ευκρινιας με πανέμορφα ολοζωντανα χρήματα σκέτη απόλαυση. Άμεσης απόκρισης και με γάντια. Υπερικανοποιητικος ηχος με πεντακάθαρη ακουστική και πολύ δυνατό ηχείο. Άριστη ηχογράφηση (4 κατευθυντικα μικρόφωνα παρακαλώ) το design της συσκευής το οποίο με τον συντηρητισμό της Nokia είναι απλά κορυφαίο αλλά είναι υποκειμενικό. Εμένα μου αρέσει παρα πολύ. Ωραιοτατες προεγκατεστημενες εφαρμογές Και γαμω τις τιμές. Στα - Έχουμε δει και συσκευές με ίδιες ή μεγαλύτερες ίντσες σε μικρότερο μεγεθος. Βεβαια εγώ που προτιμώ capacitive ειμαι οκ np. Μπαταρία καλή αλλά μην περιμένεις τρελη αυτονομία. Με αρκετό λιώσιμο σήμερα μέχρι μετά τα μεσάνυχτα μια φόρτιση τη θέλει. Αφαίμαξη του έχω κάνει βέβαια.. Χεχε μετά ουδέτερα το Windows που είναι πολύ κλειστό λειτουργικό και "λακωνικό" αν θες store. Ελλειπες δεν είναι όπως παλιά ότι έψαξα το βρήκα. Ένας WPA FINDER λείπει όταν τον πάρει θα είναι τζετ. Προσωπικά προβλήματα υπερθέρμανσης ή μωβ οθόνης δεν είδα. αυτά! ΑΞΙΖΕΙ πάντως!! 2
Metal_warrior Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω πολυ παιδια για της απαντησεις κατι αλλο να σε ρωτησω φιλε Tragic μιας που εχεις το τηλεφωνο.Απο browser πως ειναι; χρησιμοποιης τον internet explorer η καποιον αλλον; Υπαρχει κατι που να πρεπει να προσεξω οταν το παραγγηλω γιατι θα το παρω απο σκρουτζομαγαζο αν και δεν ξερω απο ποιο οποτε αν μπορεις και σαυτο να βοηθσεις θα σου ημουν υποχρεος
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Τον IE στο desktop δεν τον ειχα σε εκτίμηση και ουτε τον έχω. Εκεί προτιμώ Opera. Εδώ όμως είναι πρωτόγνωρα καλός. Αξίζει με τα χίλια, καμια σχέση με chrome Mozilla cm browser και τέτοιες μαλακιες. Εξακολουθώ να προτιμώ το Google όχι το προτεινόμενο Bing καθώς θεωρώ το Google πολύ ανωτερο. Από σκρουτζομαγαζο απλά συνυπολογισε κοστος συσκευης +αντικαταβολή (συνισταται) + μεταφορικά και άμα συμφέρει τσέκαρε κριτικές στο Skroutz και εδώ στο φόρουμ. Άμα δε σου κάνει επόμενο. Άμα σου κάνει χτυπα το.
Stogianz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εγώ παράγγειλα πρόσφατα ένα κινητό για τον ξάδερφό (lg g2 και αυτός) μου απο το cityshop και είχαν πολύ καλή εξυπηρέτηση καθώς και δόσεις που λίγα καταστήματα προσφέρουν, εγώ στο συνιστώ σαν κατάστημα!. Από εκεί και πέρα και το phonegallery είναι καλό και tokinito.gr και το kaizershop βέβαια. 1
kostasff Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Αν βρεις κάποιο κατάστημα wind που να περίσσεψε κανένα από την σούπερ προσφορά των 299€ τότε είσαι σούπερ (όπως και το κινητό).
highpriest Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά είναι το 930. Αν είσαι απλός χρήστης και ψάχνεις πρώτα απο όλα κινητό ή καλή φωτογραφική μηχανή, είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν. Το store των windows έχει σαφώς λιγότερες εφαρμογές απο του andoid αλλά συνήθως βρίσκεις αυτό που ψάχνεις. Το κακό βέβαια σε σχέση με το android οι δωρεάν εφαρμογές είναι λιγότερες, οπότε θα βρεις τις 5-10 εφαρμογές που θέλεις να χρησιμοποιείς, αλλά πιθανότατα θα χρειαστεί να βάλεις και το χέρι στην τσέπη. Οι κοινές εφαρμογές πάντως που χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος όπως FB. Twitter, instagram. flipboard κλπ είναι και εδώ δωρεάν. Στις πιο εξειδικευμένες θα χρειαστεί να δώσεις κανα φράγκο. Το WPA Finder πάντως θα σου λείψει. Κατά τα άλλα, κατά μέσο όρο θα έχεις καλύτερη μπαταρία σε σχέση με άλλο λειτουργικό, και αν πάρεις lumia 930 θα έχεις και καλύτερη ποιότητα κατασκευής στις περισσότερες περιπτώσεις. Πρόσφατα και ερχόμενος απο 1,5 χρόνο χρήσης WP είχα και εγώ το δίλημμα για καινούριο κινητό, να πάρω το 930. Τελικά επέλεξα το Samsung Note neo 3. Οι ανάγκες μου όμως είναι αρκετά διαφορετικές απο τις δικές σου όπως τις περιγράφεις στο πρώτο ποστ και πλέον τα wp δεν τις κάλυπταν. Άρχισα να ψάχνω κάποιες εξειδικευμένες εφαρμογές που δεν υπήρχαν. Το Note neo 3 πάντως μπροστά στο φτωχό πλην τίμιο lumia 520 μου φαίνεται διαστημόπλοιο!
Metal_warrior Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Eγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι τοσο μισος για τα windows phones.Μολις ειπα σε γνωστους και φιλους οτι θελω να παρω το lumia 930 επεσαν να με φανε και να με αποτρεψουν να μην το σκεφτω καν και να παρω android συσκευη.Το κινητο εχει οθοναρα,φανταστικη καμερα,τεχνικα χαρακτηριστηκα που ειναι οχι απλα αρκετα αλλα υπερ υπερ αρκετα οπως εγραψε και ο φιλoς Tragic πιο πανω.Για να μην μιλησω και για την ποιοτητα κατασκευης που απλα δεν συγκρινετε με της πλαστικουρες των περισσοτερων androids.Δηλαδη αν δεν θελει καποιος να ασχολειται με root και με custom roms και ολα αυτα τι παραπανω δηλαδη εχουν τα android phones απο το lumia 930 που μιλαμε αυτη την στιγμη.Επισης λιγο που ειδα τι υπαρχει στο store των windows σε γενικες γρφαμμες μια χαρα το ειδα και ενταξει μπορει να μην ειναι το store του android Η του ios αλλα δεν ειναι και αυτο το τραγικο και αισχρο πραγμα που πιπιλιζουν ολοι για να σε αποτρεψουν να αγορασεις windows phone λες και εχουν χολερα.Επισης δεν αλαζουμε ολοι τα κινητα καθε χρονο ουτε τρεχουν τα λεφτα απο τα μπατζακια μας και θεωρω πως ενα windows phone οπως το Lumia 930 θα βγαλει ανετα μια τετραετια και θα εχει και μεγαλητερη υποστηριξη απο αντιστοιχα τηλεφωνα με android.Πραγματικα τα εχω παρει πολυ ασχημα οταν 9 στους 10 γνωστους που δεν εχουν πιασει καν στα χερια τους windows phone κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να σε αποτρεψουν να αγορασεις και να παρεις android λες και πληρωνονται απο την google.
highpriest Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Τι σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι από την στιγμή που καλύπτει τις ανάγκες σου; Μαζί θα το πληρώσετε ή έβαλες νταβατζή στην τσέπη σου; Πάρε αυτό που σου αρέσει. 2
Metal_warrior Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Eτσι ακριβως οπως τα λες ειναι φιλε μου και φυσικα και δεν με νοιαζη απλα μου προκαλεσε μεγαλη εντυπωση ολο αυτο το μισος.
Tragic! Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μη μασάς και μην ακούς όσους κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν. Το θέμα της επιλογής του λειτουργικού είναι υποκειμενικό αναλογα τη χρήση που το θες. Εκτός αυτού ΟΛΕΣ οι ναυαρχίδες αξιόπιστων εταιριών αντικειμενικά ειναι αναμφισβήτητα άψογες. Απλά βάζεις προτεραιότητες. Η τετραετία μου φαίνεται ελάχιστος χρόνος για τέτοια συσκευή. Η θα το βαρεθείς ή θα το σπάσεις ή θα χαλάσει και θα ειναι ασύμφορο να επισκευαστεί. Δυστυχώς όμως για τους πολλούς τα WP ειναι υποδεέστερα από Android & IOS.Ευτυχώς που οι τιμές ειναι στα πατώματα γι αυτό το λόγο. Δε θα το μετανιώσεις πάντως είναι σα να λες ότι δε σαρεσει ο μουσαλας χωρίς να έχεις φάει μουσακά. Οπότε όπως και ο μουσακάς, τα Windows γαμανε αν τα δοκιμασεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα