Προς το περιεχόμενο

προβλημα με immobilizer σε Alfa romeo 159

kdenaxas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...

Εχω δει τρελα προβληματα ανευ αιτίας σε 159 (αλλαζεις καμένο λεντακι στο καντραν και μπλοκαρει το Immobilizer)

μόλις σήμερα το πρωί στην οδό χαλκίδος είδα το εξής. περίμενα σε ένα φανάρι στην εν λόγω οδό , και αριστερά μου πρόσεξα κάτι να λαμπιρίζει. άναψε πράσινο και καθώς πλησίαζα διαπίστωσα πως το κάτω μέρος της 159 του παλικαριού που ήταν μεσα , είχε πάρει φωτιά. σταματάω κατεβαίνω και του λέω να βγεί αμέσως από το αυτοκίνητο γιατί πήρε φωτιά.σάστισε ο καημένος.

ειλικρινώς αναρωτιέμαι το πόσα πράγματα πρέπει να πήγαν στραβά για να αρπάξει φωτιά το αυτοκίνητο. δηλαδή θεωρώ υπεύθυνο κάποιο βραχυκύκλωμα μαζί με διαρροή κάποιας καύσιμης ύλης όπως λάδι ή βενζίνη. εύχομαι μόνο να είχε μαζί του πυροσβεστήρα και να πρόλαβε το μεγαλύτερο κακό. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μόλις σήμερα το πρωί στην οδό χαλκίδος είδα το εξής. περίμενα σε ένα φανάρι στην εν λόγω οδό , και αριστερά μου πρόσεξα κάτι να λαμπιρίζει. άναψε πράσινο και καθώς πλησίαζα διαπίστωσα πως το κάτω μέρος της 159 του παλικαριού που ήταν μεσα , είχε πάρει φωτιά. σταματάω κατεβαίνω και του λέω να βγεί αμέσως από το αυτοκίνητο γιατί πήρε φωτιά.σάστισε ο καημένος.

ειλικρινώς αναρωτιέμαι το πόσα πράγματα πρέπει να πήγαν στραβά για αν αρπάξει φωτιά το αυτοκίνητο. δηλαδή θεωρώ υπεύθυνο κάποιο βραχυκύκλωμα μαζί με διαρροή κάποιας καύσιμης ύλης όπως λάδι ή βενζίνη. εύχομαι μόνο να είχε μαζί του πυροσβεστήρα και να πρόλαβε το μεγαλύτερο κακό. 

οσο ομορφα ειναι αλλο τοσο ζημιάρικα ειναι τα ατιμα...

kdenaxas1 νομιζω οτι δε τη γλυτώνεις την αντιπροσωπεια...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...