Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλή χρονία σε όλους. Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο headset κυριως για gaming, αλλα και για μουσική με max τιμη τα 55 ευρώ. Το προηγούμενο headset που είχα ήταν το microsoft lx 3000. Επίσης θέλω να έχει καλό μικρόφωνο και όχι τόσο ήχο. Τέλος δεν ξέρω αν γίνεται me jack να έχεις και ηχεία και και headset να παίζουν ταυτόχρονα , οπότε αν δεν γίνεται θα προτιμούσα να έχει το headset σύνδεση usb. Σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/3334386/Logitech-G230.html?keyphrase=logitech+g230με 3 χρονια εγγυηση

Και σου μενουν και 10ευρω :D

Και εγώ αυτά σκέφτομαι, απλώς δεν διαβάζω και τόσο καλά σχόλια. (επισης έχουν σύνδεση jack, αλλά φαντάζομαι θα μπορώ να τα βάζω να παίζουν ταυτόχρονα με τα ηχεία.)

Δημοσ.

Που δεν διαβαζεις καλα σχολια ???? Ταυτοχρονα με τα ηχεια οχι δεν γινεται να παιξουν σαν Jack και εν μερη λογικο γιατι τι θα πρωτο ακους απο τα ακουστικα ή τα ηχεια..

Δημοσ.

Και τα Syberia ειναι πολυ καλα ναι.Ειναι χειροτερα τα Logitech σε τι πραγμα ομως δεν λες.

Δεν ειναι steelseries.Για πεταμα τα siberia,νιωστε το :P

Δημοσ.

Που δεν διαβαζεις καλα σχολια ???? Ταυτοχρονα με τα ηχεια οχι δεν γινεται να παιξουν σαν Jack και εν μερη λογικο γιατι τι θα πρωτο ακους απο τα ακουστικα ή τα ηχεια..

Καλά σχόλια έχουν απλώς έχω διαβάσει κάποια παράπονα που έχουν γράψει στο amazon. Τι λέτε να πάω για τα siberia ή τα logitech? (Ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σας).

Επίσης τι λέτε αξίζει να τα πάρω απο ebay? π.χ. Link.png Site: Ebay siberia

• Like 1
Δημοσ.

Καλά σχόλια έχουν απλώς έχω διαβάσει κάποια παράπονα που έχουν γράψει στο amazon. Τι λέτε να πάω για τα siberia ή τα logitech? (Ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σας).

Επίσης τι λέτε αξίζει να τα πάρω απο ebay? π.χ. Link.png Site: Ebay siberia

Καλα στα παντα αν μπεις θα διαβασεις αρνητικα στο Amazon πχ στα Siberia

http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Gaming-Headset/dp/B003N636VI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1420152532&sr=8-1&keywords=steelseries+siberia+v2#customerReviews150ατομα τους εχουν βαλει 1 και 2 αστερακια κλπ

Για μενα αν φοβασαι για τα Logitech πηγαινε στα Steelseries αλλα απο Skroutz μην μπλεκεις με Ebay γιατι εχει πολλα κινεζικα/μουφες. Εγω παντως παντα θα προτεινω Logitech λογω της εγγυησης και του Suppoort που εχουν.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα στα παντα αν μπεις θα διαβασεις αρνητικα στο Amazon πχ στα Siberia

http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Full-Size-Gaming-Headset/dp/B003N636VI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1420152532&sr=8-1&keywords=steelseries+siberia+v2#customerReviews150ατομα τους εχουν βαλει 1 και 2 αστερακια κλπ

Για μενα αν φοβασαι για τα Logitech πηγαινε στα Steelseries αλλα απο Skroutz μην μπλεκεις με Ebay γιατι εχει πολλα κινεζικα/μουφες. Εγω παντως παντα θα προτεινω Logitech λογω της εγγυησης και του Suppoort που εχουν.

Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον προς τα logitech θα πάω γιατί όσα προίοντα logitech έχω, έχουν κρατήσει παραπάνω από τρία χρόνια (εδικά το ποντίκι που εχω είναι πολυ καλό).

Δημοσ.

Πω το σκοτωσα το siberia σορρυ.Τα siberia  v2 ειναι καλυτερα στον ηχο διοτι τα logitech εχουν Frequency response: 20Hz-20KHz ενω τα siberia v2 Frequency response: 18Hz-28KHz που σημαινει οτι εχουν  λιγο πιο καλο μπασο και πολυ πιο καθαρο ηχο.Οπως σου ειπα τα εχει παρεις ενα φιλος μου και τα εχουμε τεσταρει διπλα διπλα και εχω δει την διαφορα.Τωρα στο μικροφωνο δεν παρατηρησα καποια τρομερη διαφορα.Επισης τα siberia ειναι απο τα πιο ανετα ακουστικα που μπορεις να παρεις ,τα εχω για πολλες ωρες και δεν με κουραζαν παρολου που ειμαι και περιεργος σε αυτο το θεμα και τα ακουστικα με κουραζουν πολυ ευκολα.Αυτη ειναι αποψη μου αμα θεωρεις καλυτερα τα logitech τοτε παρε αυτα ειναι και αυτα πολυ καλα ακουστικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...