Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλήθεια,είναι τόσο δύσκολο να χρησιμοποιήσουν ένα wacom η ένα Ntrig που υπάρχουν ήδη στην αγορά και δεν είναι πατενταρισμένα;

Γιατί κάνει τα εύκολα δύσκολα;Εγώ πιστεύω όταν πατεντάρεις κάτι τόσο διαδεδομένο όπως ένα pen-stylus ή όπως θέλουν να το πούνε,μόνο κακό κάνουν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας...

Πως αλλιως θα βγουν μετα να μας πουν οτι η Apple εχει εφευρει  το "πραγματικο" digital stylus!

• Like 2
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως αν κ όταν θέλει κάποιος παντόφλα με πενάκι θα την πάρει ,κανένας δεν έχει δικαιώματα στην τσέπη κ την κρίση του άλλου , αλλά λέω κι εγώ το τι θα μας βόλευε .. Το πενάκι σε μια παντόφλα που δεν χωράει καλά καλά να κάτσουμε χωρίς να λυγίσει έστω κ λίγο ...και το άλλο ; Θα κουβαλάμε κ κοντά μας κινητά με πενάκια κλπ ... Εκτός κ αν βγουν στο μέλλον τα επόμενα με ενσωμάτωση στον σκελετό

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

"Η πατέντα της Apple έχει καταχωρηθεί από το 2010 και αφορά hardware που έχει ήδη διαθέσιμα στην αγορά η εταιρεία, τα iPhone και iPad."

Θετικό βήμα το stylus αρκεί να έχει δυνατότητες σαν αυτές του Note4.

• Like 3
Δημοσ.

Oxygene πιο γραφικός πεθάνεις..!

Δεν μπορεί να πατεντάρει το οξυγόνο γιατί το έχω πατεντάρει πρώτος.

Λάθος φίλε μου, εγώ το πατένταρα πρώτος, το λέει και το nickname μου :P:p:p

Δημοσ.

"Η πατέντα της Apple έχει καταχωρηθεί από το 2010 και αφορά hardware που έχει ήδη διαθέσιμα στην αγορά η εταιρεία, τα iPhone και iPad."

Θετικό βήμα το stylus αρκεί να έχει δυνατότητες σαν αυτές του Note4.

Να κι ένας που διάβασε την είδηση και όχι μόνο τον τίτλο... Και μάλιστα όχι μόνο από το 2010, αλλά από τις 6/02/2010 που σημαίνει ότι το δούλευαν πολύ πριν.

Και φυσικά ο Jobs έλεγε και είχε δίκιο ότι η γραφίδα έχει πεθάνει. Έχει πεθάνρι η γραφίδα όπως λειτουργούσε τότε που το είπε. Τότε η γραφίδα στα κινητά έκανε τη δουλειά που έκανε το δάχτυλο στο iPhone στο οποίο ήταν περιττή με την capacitive οθόνη και το κατάλληλο UI. Στο iPaq που είχα τότε, ήταν απαραίτητη η γραφίδα για να μπορώ να πιέζω την resistive οθόνη με τα μικροσκοπικά μενού... Απλή λογική είναι.

• Like 6
Δημοσ.

Τα πράγματα ειναι απλά ... Το πενάκι ειναι χρήσιμο σε συγκεκριμένες εφαρμογές και όχι για γενική χρήση του τηλέφωνου ...

Δημοσ.

Η Wacom έχει εδώ και πολύ καιρό βγάλει το Intuos Pen &  Touch γιατί σαν πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα συνειδητοποίησε ότι η χρήση πένας και δαχτύλων είναι απαραίτητη σε πολλές περιπτώσεις. Γι' αυτό καλό είναι όλοι οι κατασκευαστές να καταλάβουν ότι το κάθε ένα (πένα - δάχτυλα) έχουν την χρήση τους και να τα ενσωματώσουν έστω και σαν έξτρα σε όλες τις υλοποιήσεις τους.

Ένα απλό παράδειγμα δοκιμάστε να κάνετε σκίτσο σε tablet με το δάχτυλο. Για τα παιδάκια είναι καλό, για σοβαρή χρήση όχι.

Δείτε και τον ανταγωνισμό που τους τρώει έσοδα http://www.wacom.com/en-de/products/stylus/intuos-creative-stylus-2

Δημοσ.

Το ζουμί είναι αλλού.....

Η apple έχει σαρώσει σε πωλήσεις με τα 6 και 6+ αν και μόλις φέτος πηγε σε μεγαλύτερες ίντσες!

Που είναι οι άλλοι (εκτός της σαμμυ) ?

Υπόψιν ότι είμαι apple hater.....

Δημοσ.

Να κι ένας που διάβασε την είδηση και όχι μόνο τον τίτλο... Και μάλιστα όχι μόνο από το 2010, αλλά από τις 6/02/2010 που σημαίνει ότι το δούλευαν πολύ πριν.

Και φυσικά ο Jobs έλεγε και είχε δίκιο ότι η γραφίδα έχει πεθάνει. Έχει πεθάνρι η γραφίδα όπως λειτουργούσε τότε που το είπε. Τότε η γραφίδα στα κινητά έκανε τη δουλειά που έκανε το δάχτυλο στο iPhone στο οποίο ήταν περιττή με την capacitive οθόνη και το κατάλληλο UI. Στο iPaq που είχα τότε, ήταν απαραίτητη η γραφίδα για να μπορώ να πιέζω την resistive οθόνη με τα μικροσκοπικά μενού... Απλή λογική είναι.

Μάλλον ξέχασες ότι στι ipaq μπορούσες να γράφεις και το μηχανάκι έκανε αυτόματη αναγνώριστη χαρακτήρων από το κείμενο. Ότι δηλαδή κάνει εδώ και χρόνια το Note. Και ότι θα κάνει το iPad/iPhone σε 3-4 χρόνια. Άλλωστε οι χρήστες iOS συνήθως περιμένουν 4-5 χρόνια για να απολαύσουν ότι οι άλλοι σήμερα. Και στο μεταξύ έχουν ακουμπήσει ένα τόνο λεφτα στην Apple...

Το ζουμί είναι αλλού.....

Η apple έχει σαρώσει σε πωλήσεις με τα 6 και 6+ αν και μόλις φέτος πηγε σε μεγαλύτερες ίντσες!

Που είναι οι άλλοι (εκτός της σαμμυ) ?

Υπόψιν ότι είμαι apple hater.....

Αν προσθέσεις τις πωλήσεις του Note 1, 2, 3 και 4 μόνο, θα δεις ότι είναι παραπάνω από toy iPhone 6/6+. Απλά η Apple έβγαλε με μιας ότι οι άλλοι σιγά σιγά την τελευταία 3ετία!

Αν υπήρχε μόνο ΜΙΑ συσκευή Android, πόσο θα πουλούσε;

• Super Moderators
Δημοσ.

Μάλλον ξέχασες ότι στι ipaq μπορούσες να γράφεις και το μηχανάκι έκανε αυτόματη αναγνώριστη χαρακτήρων από το κείμενο. Ότι δηλαδή κάνει εδώ και χρόνια το Note. Και ότι θα κάνει το iPad/iPhone σε 3-4 χρόνια. Άλλωστε οι χρήστες iOS συνήθως περιμένουν 4-5 χρόνια για να απολαύσουν ότι οι άλλοι σήμερα. Και στο μεταξύ έχουν ακουμπήσει ένα τόνο λεφτα στην Apple...

Εμπάθεια ή άγνοια; Πριν το ipaq υπήρχε το Newton, το πρώτο εμπορικό PDA με αναγνώριση χειρόγραφων χαρακτήρων με μετατροπή τους σε ηλεκτρονικό κείμενο.

Μάθε ή έστω μάντεψε ποια εταιρεία το κυκλοφόρησε και μετά έλα να γράψεις για τους χρήστες της Apple που περιμένουν 4-5 χρόνια... 

[...] Αν υπήρχε μόνο ΜΙΑ συσκευή Android, πόσο θα πουλούσε;

Ποιος ξέρει; Ποιος ενδιαφέρεται;

Το παρόν topic είναι για μία πατέντα της Apple - τι δουλειά έχει το Android εδώ; 

Δημοσ.

Εμπάθεια ή άγνοια; Πριν το ipaq υπήρχε το Newton, το πρώτο εμπορικό PDA με αναγνώριση χειρόγραφων χαρακτήρων με μετατροπή τους σε ηλεκτρονικό κείμενο.

Μάθε ή έστω μάντεψε ποια εταιρεία το κυκλοφόρησε και μετά έλα να γράψεις για τους χρήστες της Apple που περιμένουν 4-5 χρόνια... 

Ποιος ξέρει; Ποιος ενδιαφέρεται;

Το παρόν topic είναι για μία πατέντα της Apple - τι δουλειά έχει το Android εδώ; 

ΟΚ, το έπιασα. "Το δικαίωμά μας να ομιλούμε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή σας να μας παίρνετε στα σοβαρά". Καλή χρονιά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...