LouCi4er Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 οι ψύκτρες οι οποίες κουμπώνουν πάνω στο εργοστασιακό κιτ κοιτάζουν προς τα κάτω(πχ η δική μου freezer) αν η ψύκτρα έχει δικό της backplate νομίζω κουμπώνει όπως θες. Δεν παιζει ρολο αν εχουν backplate ή οχι,παιζει αλλα οχι καταλυτικο ρολο.Αν κοιταξεις την φωτο της μητρικης που εβαλε ο LaryHimura,θα δεις οτι η καθετη αποσταση των βιδων ειναι μεγαλυτερη απο την οριζοντια.Αρα το backplate μπαινει μονο με ενα τροπο.Επισης αν δεις τον τροπο που κουμπωνει η themis,θα καταλαβεις οτι μπαινει μονο κοιτωντας την gpu.Ο τροπος που κουμπωνει πχ η 212 ειναι τελειως διαφορετικος γιαυτο και επιτρεπει την τοποθετηση και προς τις δυο πλευρες.Τεσπα,αυριο οπως ειπα θα εχω την themis οποτε και θα ενημερωσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LaryHimura Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ειχαμε κανα νεο με τη themis? Τελικα η coolermaster t4 μπορει να μπει καθετα? Αμα ειναι να τη παρω αλλιως θα παω σε κατι πιο μικρο...δεν θελω να φαω σλοτ μνημης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ειχαμε κανα νεο με τη themis? Τελικα η coolermaster t4 μπορει να μπει καθετα? Αμα ειναι να τη παρω αλλιως θα παω σε κατι πιο μικρο...δεν θελω να φαω σλοτ μνημης Για την Τ4 δεν μπορω να σου πω διοτι δεν την εχω.Για την themis χτες την πηρα στα χερια μου,απο το λιγο που την κοιταξα οντως η κατασκευη της ειναι για να μπει κοιτωντας καρτα γραφικων-οροφη κουτιου.Εχει και πλαστικο backplate το οποιο με ξενισε πολυ.Να καταλαβεις εχει μεσα 4 λαμακια,τα 2 γραφουν Intel( για Intel Sockets δλδ) και τα αλλα 2 γραφουν AMD.Στα Intel Sockets μπαινει κανονικα κοιτωντας μνημες,θελω να δω αν γινεται να βαλω αυτα τα λαμακια σε AMD να μπει και εκει κοιτωντας μνημες.Αν δεν βιαζεσαι,θα παω το βραδυ στον φιλο μου να του τον δεσω,θα ξερω 100%. Edit:Λοιπον,η themis μπαινει μονο κοιτωντας gpu-οροφη κουτιου.Εμενα δεν με πολυχαλαει διοτι το κουτι που πηρα για τον φιλο μου εχει ανεμηστιρες στην οροφη οποτε θα βγαινει ο ζεστος αερας.Το ιδιο ειναι και η T4.Θεσεις μνημων δεν πιανουν.Πραγματικα η Themis αξιζει ακριβως οσο κανει,22.50€,ουτε λεπτο παραπανω.Πλαστικο backplate,οχι τοσο καλο συστημα εφαρμογης στον επεξεργαστη,εχει ενα λαμακι που το σφιχνεις μεχρι εκει που πιστευεις οτι ειναι αρκετα σφιχτο,εχει να το σφιξεις αρκετο ακομα αλλα δεν ξερω τι θα σπασει αν σφιξεις τερμα,ποιοτητα φινς μετρια(δεν τολμας να τα ακουμπησεις στραβωνουν).Η 212+ κλασεις ανωτερη,ακριβοτερη βεβαια αλλα αξιζει.Τεσπα,αν εισαι σε περιορισμενο budget παρε την Themis,αλλιως δωσε +10€ και παρε την 212 Evo. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2015 από LouCi4er 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LaryHimura Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ειδα οτι η 212 evo μπορει να μπει οπως θες και σε amd chipset. Θα κοιταξω να δω αν τη βρω στα 35 κοντα αλλιως θα παω στην TX3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ειδα οτι η 212 evo μπορει να μπει οπως θες και σε amd chipset. Θα κοιταξω να δω αν τη βρω στα 35 κοντα αλλιως θα παω στην TX3 Ποια ΤΧ3,αυτη ειναι με 92αρη φουρφουρι,θα κανει φασαρια.Αν μπορεσεις παρε την 212,αλλιως μια απο τις Themis-T4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LaryHimura Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) το eshop την ειχε 32 την 212 αλλα λεει οτι ειναι εξαντλημενο το προιον...θα περιμενω λιγο καιρο ουτως η αλλως δεν τη βιαζομαι, αλλιως αν δεν τη βρω και καπου αλλου φτηνα θα μεινω με τη μαμα η θα παω στην TX3. Δεν θελω να μου φανε 2 σλοτ απο μνημες... UPDATE : Τελικά έκανα την υπέρβαση και αγόρασα την 212 evo απο το egate. Μαζι με μια παστουλα φτηνη της Coolermaster και τα μεταφορικα μου πηγε ακριβως στα 40 ευρω. Ελπιζω να αξιζει οντως τα λεφτα της οπως λενε Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2015 από LaryHimura 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LaryHimura Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 H ψυχτρα ειναι τελεια πραγματικα αξιζει τα λεφτα της... με παστουλα coolermaster V1 η θερμοκρασια της cpu δεν ξεπερασε τους 43 βαθμους σε prime95. Ιdle κινειται στους 28-29 βαθμους. Οσο ειχα idle με τη stock τωρα εχω σε full load.Τελικά εβαλα τη ψύχτρα κάθετα και δεν μου τρώει σλοτ ευτυχως...ελαχιστα ακουμπαει το fan στο πρωτο σλοτ αλλα δεν με εμποδειζει να αφαιρεσω η βαλω τις μνημες που εχω...για μεγαλυτερο heatsink δεν νομιζω να χωραει στο πρωτο slot, γιατι θα εμποδιζει το fan αλλα ανετα στο 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 43 βαθμούς σε στοκ συχνότητα; μου φαίνονται πολλοί. τώρα το χειμώνα με τον επεξεργαστή μου στα 4GHz με 1,36V δεν ξεπερνάω τους 42-43.Με στοκ συχνότητα είμαι 35-38. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LaryHimura Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 me prime95? λες να μην την εβαλα καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirate79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 me prime95? Ποση ωρα στρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LaryHimura Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 10-15 λεπτα το αφησα περιπου...αλλα εφτασε στα πρωτα 5 43 και εμεινε εκει. Μπορει να μην ειναι καλη και η παστα 2,5 ευρω τη πηρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orion1986 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 το θεμα ειναι να εβαλες οση πρεπει (οσο περιπου ενας κοκκος ρυζιου ειναι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LaryHimura Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 εβαλα στη μεση περιπου μισο δαχτυλο και τη πιεσα με τη ψυχτρα να απλωθει αλλα στο πανω μερος δεν ειχε απλωθει καλα και το απλωσα προσεχτικα με ενα σπατουλακι που ειχε η παστα μεσα. ισως εβαλα και παραπανω απο οτι επρεπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 43 βαθμούς σε στοκ συχνότητα; μου φαίνονται πολλοί. τώρα το χειμώνα με τον επεξεργαστή μου στα 4GHz με 1,36V δεν ξεπερνάω τους 42-43.Με στοκ συχνότητα είμαι 35-38. Εσυ μπορει να εχεις και λιγοτερο vcore απο τον TS,επισης η συχνοτητα δεν λεει τιποτα,το ρευμα ανεβαζει την θερμοκρασια. εβαλα στη μεση περιπου μισο δαχτυλο και τη πιεσα με τη ψυχτρα να απλωθει αλλα στο πανω μερος δεν ειχε απλωθει καλα και το απλωσα προσεχτικα με ενα σπατουλακι που ειχε η παστα μεσα. ισως εβαλα και παραπανω απο οτι επρεπε... Η 212 λογω του οτι ειναι direct contact,οπως θα ειδες και εσυ εχει καποια μικροσκοπικα κενα αναμεσα στα pipes.Σε τετοιες ψυκτρες η σταγονα στη μεση δεν ειναι καλη μεθοδος.Καλυτερα απλωμα σε ολη την επιφανεια του επεξεργαστη.Εγω πιστευω οτι την εβαλες μια χαρα,απλα μπορει να δινει πολυ ρευμα η μητρικη σου στο auto.Δοκιμασε το stress και να εχεις το cpuz ανοιχτο για να παρακολουθεις ποσο vcore δινει under load. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LaryHimura Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εσυ μπορει να εχεις και λιγοτερο vcore απο τον TS,επισης η συχνοτητα δεν λεει τιποτα,το ρευμα ανεβαζει την θερμοκρασια. Η 212 λογω του οτι ειναι direct contact,οπως θα ειδες και εσυ εχει καποια μικροσκοπικα κενα αναμεσα στα pipes.Σε τετοιες ψυκτρες η σταγονα στη μεση δεν ειναι καλη μεθοδος.Καλυτερα απλωμα σε ολη την επιφανεια του επεξεργαστη.Εγω πιστευω οτι την εβαλες μια χαρα,απλα μπορει να δινει πολυ ρευμα η μητρικη σου στο auto.Δοκιμασε το stress και να εχεις το cpuz ανοιχτο για να παρακολουθεις ποσο vcore δινει under load. Vcore idle 1,25 και full 1,16 ( δεν εχω ιδεα πως γινεται αυτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα