giannisv6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 NATEC NKG-0554 GENESIS RX22 BACKLIGHT GAMING KEYBOARD Βασικά χαρακτηριστικά 3-color keys backlight Ultra-flat και ήσυχα X-Scissors πλήκτρα Μακρύ καλώδιο, με υφασμάτινη επένδυση Gaming σχεδιασμός Αριθμός πλήκτρων: 104 Μηχανισμός πλήκτρων: X-Scissors Σύνδεση: USB 2.0 Μήκος καλωδίου: 160cm Τιμή: 17,90 Απο μια αναζήτηση δεν βρήκα και πολυ ανταγωνισμό, αρνητικά για μενα είναι οτι δεν εχει Ελληνικούς χαρακτήρες και ουτε hotkeys εστω για ένταση βρε αδερφέ. Τι λέτε για αυτό το πληκτρολόγιο όσοι το έχετε πάρει ? Ο φωτισμός είναι αρκετός ? Όλοι σχολιάζουν οτι αξίζει τα λεφτά του εσείς τι λέτε ?
Occultist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Είχα πάρει ένα παρόμοιο Natec με φωτιζόμενα πλήκτρα και όλο προβλήματα ήταν. Και από πάνω, όταν το πήγαινα στο eshop για rma, μου λέγανε ότι είναι από σκόνη κλπ. και σε 2 μέρες έκανε πάλι τα ίδια... Μακρυά...
konpat Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Περίμενε καμμιά προσφορα για το ρχ66(γυρω στα 25ε) αν δεν επείγεσαι.Πάντως ο φωτισμός στα natec και ειδικα στο ρχ66 που έχω δεν είναι και ο καλυτερος.
giannisv6 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Occultist παρόμοιο ή το ίδιο ?Και τελικά το κράτησες ή τι έκανες ? Κοnpat δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα για ενα πληκτρολόγιο διοτι δεν το χρειάζομαι, και τα 18 ευρώ για πληκτρολόγιο είναι η υπέρβαση για εμένα μόνο και μόνο επιδή είναι όμορφο κομψό έχει φωτισμό και συνολικά τα σχόλια του ειναι καλά. Και στο κάτω κάτω αν υπάρχει καλύτερο κατα την γνωμη σας με αυτά τα χρήματα παρακαλώ να μου το πείτε. Και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε παιδιά !
Nihilist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Natec=Turbo-X=Keep out Ωραία προϊόντα για τον πρώτο μήνα αλλά μετά είναι θέμα τύχης αν σου έχει κάτσει καλό προϊόν ή όχι.
konpat Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλή Χρονιά σε όλους.Με αυτά τα χρήματα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο που να προσφέρει περισσότερα.Πάντως αν το προηγούμενο πληκτρολογιο σου ήταν κανένα της μικροσοφτ ή logitech θα καταλάβεις σίγουρα την διαφορά στην ποιότητα.Τωρα σε περίπτωση που σου χαλάσει έχει εγγύηση για 2 χρόνια.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Eχω εδω και λιγες μερες το rx22 Ειχα πριν το CM Storm Trigger + Αθορυβη πληκτρολογηση + 3 διαφορετικα χρωματα + Τιμη για backlit παρα πολυ καλη + Λεπτο και με μικρης διαδρομης keys - Fn+Media Controls- Διακρινεται ο φωτισμος κατω απ'τα πληκτρα αν το κοιτας υπο γωνια. Εμενα δεν με χαλαει καθολου, αλλους ισως ναι 1
XronisR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 το storm trigger τι σου έπαθε; Όλα χαλασανε τελικά....
giannisv6 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ενα της Microsoft έχω ουτε των 10 ευρώ,οτι παίρνω το προσέχω και πάντα θέλω να μου κρατάει.E το παράγγειλα ευχαριστώ για τις απαντήσεις μολίς το πάρω θα σας πω εντυπώσεις να στε καλά !
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 το storm trigger τι σου έπαθε; δεν επαθε κατι, αλλα το εδωσα γιατι στο πισω μερος του μυαλου μου ολο ανησυχούσα οτι παιζει να χαλασει.. χαχαχα..
qsis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Εμένα πάντως συνεχίζει και μου δουλεύει και αν δε χαλάσει δε πάει πουθενά 1
DJJordan Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 σημερα σταματησε να λειτουργει, (δοκίμασα 3 θύρες usb) σε αλλον υπολογιστη δουλευει κανονικα, τι γινεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα