Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έκανα αναβάθμιση από Opteron 150 σε 180.. Παρατήρησα ότι στο Task Manager οι πυρήνες δεν τρέχουν ισόποσα και στο HWMonitor υπάρχει μία διαφορά στις θερμοκρασίες των πυρήνων 8-9 βαθμούς.

Έκανα update τα bios (v3,9 όχι την τελευταία έκδοση) και σκοπεύω να κάνω format..

Υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω πριν το format; Είναι η cpu χαλασμένη;

Παρατήρησα ότι στην τελευταία έκδοση των bios απενεργοποιεί το PCI Prefetch, συγκεκριμένα αναγράφει Disabled PCI Prefetch.. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω για αυτήν την λειτουργία; Αν και αυτήν την στιγμή με ενδιαφέρει το πρόβλημα με τη cpu.

Ευχαριστώ! Καλή χρονιά!

post-325438-0-84191000-1420123915_thumb.jpg

Δημοσ.

οι θερμοκρασιες ειναι οκ.εκεινη την εποχη ηταν συνηθισμενο το να μην εχουν τις ιδιες θερμοκρασιες οι 2 πυρηνες μεταξυ τους.

με δεδομενο οτι εχει κατσει η ψυχτρα σωστα..

Δημοσ.

Ναι η ψύχτρα έχει κουμπώσει καλά και έχω βάλει καλή θερμοαγώγιμη πάστα!

ΟΚ συμφωνώ για τις θερμοκρασίες, αλλά δεν το βρίσκω λογικό να τρέχω το Prime95 για

μισή ώρα και να έχουν οι πυρήνες διαφορά 10 βαθμούς C. π.χ. ο ένας πυρήνας 51 και ο άλλος 60!

Δεν ξέρω.. αλλά γιατί να τρέχουν οι πυρήνες σε όλες τις εφαρμογές διαφορετικά; Είναι κάποια ρύθμιση;

Επίσης όταν προσπάθησα να σηκώσω το Bus Speed δεν κατάφερε

να ξεπεράσει το 220 (σε auto οι ρυθμίσεις), ενώ τον 150άρη, τον είχα πάει στα 250!

Για το 'Disabled PCI Prefetch' των bios γνωρίζεις κάτι.. είναι μόνιμη ρύθμιση; Γιατί το είχα εγκαταστήσει!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να 'τρέχει' benchmark

ΜΟΝΟ τη cpu και να μπορώ να συγκρίνω τις βαθμολογίες της δικιά μου cpu

(opty 185) με βαθμολογίες από benchmark ενός 185 χωρίς να είναι υπερχρονισμένος/overclocking?

Το CPU-Z δείχνει (φωτ.) : core voltage 1,296 V.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να δίνει τιμές πάνω από 1,3 V ?

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...