blackm76 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 γεια σας. εχω ενα λαπτοπ 2πυρηνο στα 2.2ghz, 4gb ram kai 160 gb σκληρο δισκο. αλλα θελω να αγορασω και ενα σταθερο υπολογιστη. και θα ηθελα την γνωμη σας για τα ελαχιστα χαρακτηριστικα που πρεπει να εχει. με τον υπολογιστη κανω και χρησιμοποιω..... photoshop unity3d wordpress επεξεργασια ηχου με audacity kai cooledit επεξεργασια video me adobe premier kai magix office internet αναπαραγωγη video και ηχου εγγραφη cd-dvd δεν ξερω αν ξεχασα κατι...... εγω εκανα εναν υπολογιστη στο e-shop και μου βγαινει στα 850 ευρω ΟΘΟΝΗ LG 22M35A-B 21.5'' LED MONITOR FULL HD BLACK ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 ΜΝΗΜΗ RAM 2 x ADATA AD3U1600W4G11-B 4GB DDR3 1600MHZ BULK ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ 120gb ssd ASUS R7 250X R7250X-1GD5 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS M5A78L-M LX3 ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ VIA VT1818 8-Channel High Definition Audio CODEC. ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ Realtek 8111E Gigabit LAN (10/100/1000Mbit/s) ΚΟΥΤΙΑ - CASES ASUS VENTO TA-N11 BLACK ATX CASE ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ FORCE FO27XD 600W PSU ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ NATEC NKL-0547 ROACH SLIM KEYBOARD USB BLACK GREEK LAYOUT ΠΟΝΤΙΚΙΑ NATEC NMY-0492 DIVER WIRED OPTICAL MOUSE ΗΧΕΙΑ MODECOM LS-10 2.0 SPEAKER SET ΚΑΙ ΕΝΑ BLURAY RECORDER ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ UPS KAI ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ;;;; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;;;; ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ.
torq Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 καλή σύνθεση αλλά μπορείς να τη βελτιώσεις λίγο. πχ μπορείς να βάλεις κι επεξεργαστή. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερα συμπλήρωσε τη φόρμα πρώτα και όλα τα άλλα έρχονται.
greg1900dz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μπορεις επισης να αλλαξεις το force τροφοδοτικο που βγαζει ματι 1
blackm76 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλύτερα συμπλήρωσε τη φόρμα πρώτα και όλα τα άλλα έρχονται τι εννοεις;;;;; Μπορεις επισης να αλλαξεις το force τροφοδοτικο που βγαζει ματι γιατι το λες αυτο;;;;δεν ειναι καλο τροφοδοτικο;;;;; και αν δεν ειναι μιλας για το συγκεκριμενο η για την μαρκα γενικα;;; και βασικα ποσα watt τουλαχιστον πρεπει να ειναι;;;; απλα το συγκεκριμενο ειναι στα 20 ευρω. επεξεργαστη κοιταξα για αυτον.... AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX φυσικα εγω εβαλα ολα αυτα γιατι ετσι νομιζω.... για τις δουλειες που σας ειπα ειναι καλα;;;; ποια πρεπει να ειναι τα ελαχιστα χαρακτηριστικα;;;;;
Lucius Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλή Χρονιά σε όλους! Φίλε μου μάλλον θα βρεις καλύτερη βοήθεια εδώ. Υπάρχει πάνω πάνω ένα pinned θέμα που αναφέρει την φόρμα γι΄ αγορά υπολογιστή. Συμπλήρωσέ τη και θα έχεις τις απαντήσεις που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα