Nihilist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα και καλή χρονιά. Ψάχνω μια οθόνη εως 200€(εκει γύρω), προορίζεται για gaming και ταινίες και το σημαντικότερο που θέλω είναι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες οι γωνιές θέασης διότι το γραφείο μου είναι πολύ ιδιόμορφο με 2 επίπεδα και η οθόνη χωράει μόνο στο πάνω επίπεδο(12 πόντοι περίπου η διαφορά στα 2 επίπεδα) άρα με την τωρινή οθόνη που έχω τα βλέπω λίγο σκοτεινά και εντάξει δεν το συζητώ για οταν αράζω στον καναπέ για να δω κάποια ταινία.Άρα θέλω πολυ καλές γωνίες θέασης, να ειναι ξεκουραστη η οθόνη( αν υπάρχουν ξεκούραστες οθόνες). Ευχαριστώ πολύ http://www.skroutz.gr/s/4748608/Samsung-S27D390HS.html- Αυτή με έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον
Kazama88 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μακρια απο 27 με fullHD ανάλυση! Εγώ στην θέση σου θα πηγαινα στην P2414 πολύ καλές γωνίες και πλήρως ρυθμιζόμενη βαση ώστε να την φέρεις στα μετρα σου! Η Samsung που εβαλες έχει τραγική βάση... 1
Nihilist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Αυτό δεν το ξερα για τις 27 και το 1080p. Ανάμεσα σε αυτήν http://www.skroutz.gr/s/4287220/Dell-UltraSharp-U2414H.htmlκαι αυτήν http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html ποια ειναι καλύτερη;
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Η πρωτη.Η δευτερη ειναι πλεον παλιο μοντελο και εχει βγει ηδη το πιο καινουργιο http://www.skroutz.gr/s/5728225/Dell-UltraSharp-U2415.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+u2415
Kazama88 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Η 2414 είναι πιο καινούργια με καλύτερο design, λίγο καλυτερα χρώματα λογο precalibration, και πιο ελαφρύ anti glare coating. Η 2412 έχει μεγαλύτερη ανάλυση στον κάθετο άξονα οπότε πιο καλή για δουλειά γραφείου, web browsing κτλ. Αν τα 3 εκατοστά περισσοτερου ύψους τις 2ης είναι απαραίτητα για εσένα πας στην 2412 αλλιως πας στην 2414 που είναι καλύτερη σε ολους τους αλλους τομείς!
Nihilist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ου αυτή ξεφεύγει λίγο. Γιατί όμως 8 ms? Δμιουργεί κάποιο πρόβλημα;
metalmike Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ου αυτή ξεφεύγει λίγο. Γιατί όμως 8 ms? Δμιουργεί κάποιο πρόβλημα; Έχω την οθόνη, κανένα πρόβλημα. Εκτός αν είσαι hardcore gamer και θες οπωσδήποτε 2ms.
Nihilist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Φέτος ξεκινάμε με κάτι παιδιά 5άδες στο LoL, έχουμε νοικιάσει ένα διαμέρισμα και θα μαζευόμαστε εκει για να το παμε επαγγελματικά(αν τελικά μας βγει). Θα με επηρεάσει καθόλου στην εμπειρία του LoL ή όχι;
dimitrisOP Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Φέτος ξεκινάμε με κάτι παιδιά 5άδες στο LoL, έχουμε νοικιάσει ένα διαμέρισμα και θα μαζευόμαστε εκει για να το παμε επαγγελματικά(αν τελικά μας βγει). Θα με επηρεάσει καθόλου στην εμπειρία του LoL ή όχι; οχι.. πηγα απο 1ms πανελ σε 8ms προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα στο lol και ειναι σχεδον το μοναδικο παιχνιδι που παιζω 1
steliosntelos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Πες nick ν ριξουμε spectate Αποστολή από το GT-S6310 με τη χρήση Insomnia App
johnzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά σε όλους. Και εγω ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης και μάλλον παω προς τη Dell u2414h αλλά εχω μια απορία...ειναι ips ? Sent from my iPhone using Insomnia
vag_del Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά σε όλους. Και εγω ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης και μάλλον παω προς τη Dell u2414h αλλά εχω μια απορία...ειναι ips ? Sent from my iPhone using Insomnia Καλη χρονια σε ολους, ειναι IPS, καλη αγορα αν την παρεις, σου την συστηνω ανεπιφυλακτα σαν κατοχος της 1
johnzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά σε όλους. Και εγω ενδιαφέρομαι για αγορά οθόνης και μάλλον παω προς τη Dell u2414h αλλά εχω μια απορία...ειναι ips ? <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Μόλις το βρήκα! Ειναι Sent from my iPhone using Insomnia
johnzz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονια σε ολους, ειναι IPS, καλη αγορα αν την παρεις, σου την συστηνω ανεπιφυλακτα σαν κατοχος της 'Eβλεπα για κάτι σε πιο φθηνό γύρω στα 130 αλλά μόλις την είδα μου βγήκαν τα μάτια!ωραίο design. πιστεύω είναι αρκετά καλές οι Dell. Αλλά μετά σκέφτομαι και την s2415h που έχει και ηχεία αλλά δεν έχει ότι έχει η u2414h την έχεις καιρό? εμένα με ενδιαφέρει κυρίως browsing και καμιά ταινία...
Aspartame Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Για κάτι πιο φθηνό, κοιτάξτε και αυτή LG 24MB35PM-B 23.8 AH-IPS + Pivot από 165€ στο skroutz.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα