Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς καλή χρονιά και ελπίζω να το έβαλα στην σωστή ενότητα. 
Λοιπόν αγόρασα ένα ζευγάρι Headset το οποίο έχει 2 jack 3.5mm ένα για μικρόφωνο και ένα για τα ακουστικά. Το έβαλα στις πίσω θύρες μαζί με τα ηχεία μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαχωρίσω τον ήχο που ακούγεται; Πχ από τα ακουστικά να ακούω την κλήση μου στο Skype και στα ηχεία μουσική. Επίσης υπάρχει τρόπος να επιλέγω να λειτουργούν μόνο τα ακουστικά ή μονο τα ηχεία γιατί προς το παρών παίζουν συγχρόνως 

Δημοσ.

Διπλό στο εικονίδιο του ήχου στην μπάρα κάτω δεξιά, και κάνε τα κόλπα με τον μείκτη. Επίσης για το Skype μπορείς να ρυθμίσεις απο που θα ακούγεται ο ήχος της συνομιλίας ήταν των ειςερχομενων μηνυμάτων είτε μεσω των ρυθμίσεων είτε σε ώρα κλήσης πατώντας σε ενα κυκλικό εικονίδιο με 3-4 γραμμές σαν ραβδογραμμα.

Δημοσ.

Κατάφερα και διαχώρισα (νομιζω) τις 2 θύρες. Μία για τα ηχεία και μια για το Hd 2nd Output. Το θέμα είναι ότι από το δεύτερο ο ήχος δεν ακούγεται και συνεχίζουν να παίζουν και τα 2 από το πρώτο :/

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να πας στο Sound από το Control Panel και να κάνεις το headset default device ( δεξί κλικ στο headset και μετά set as Default Device). Στον δικό μου υπολογιστή λειτουργεί. Βέβαια έχω headset που συνδέεται με USB. Ελπίζω να βοηθήσει κ εσένα. 

Δημοσ.

η κάρτα ήχου δεν μπορεί να έχει 2 ταυτόχρονες ηχητικές εξόδους με διαφορετικά πράγματα,η θα παίζει το ίδιο παντου η τίποτα.

χρειάζεσαι δευτερη κάρτα ήχου για να μπορεις να ανεξαρτητοποιήσεις πλήρως τον ήχο δηλαδή απ το headset να έχεις skype και απ τα ηχεία σου μουσική ταυτόχρονα.

Ο φίλος απο πάνω έχει ακουστικά με usb,99% έχουν δικό τους καρτάκι ήχου εντός του usb.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό , μπορείς να τις διαχωρίσεις , απλά πρέπει να κάνεις δεξί κλικ στο headset και να επιλέξεις set as default communication device , και στα ηχεία set as default device. Μετά , από τις ρυθμίσεις ηχου του skype , επιλέγεις για ηχεία το headset , και αν θες στο κουδούνισμα βάλε τα κανονικά σου ηχεία για να ακούγεται εκεί ο ήχος όταν σε καλεί κάποιος.

Δημοσ.

Μπορεις να εχεις διαφορετικα ναι.Στην αρχη βαζεις ξεχωριστη εξοδο ηχου για μπροστινες υποδοχες και τις πισω.Μετα ρυθμιζεις προεπιλεγμενη εξοδο.Οτι προγραμμα ανοιξει οσο ειναι προεπιλεγμενη μια εξοδο θα ακουγεται μονο απο εκει.Μετα και να την αλλαξεις,αν δεν κανει επανεκκινηση το προγραμμα παλι απο την προηγουμενη θα ακουγεται.Στις εφαρμογες που μπορεις να ρυθμισεις εξοδο ηχου,τοτε δεν χρειαζεται να αλλαζεις καν την προεπιλεγμενη εξοδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...