CtrlFreak Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Και γω την φοβάμαι την forthnet στο πατρικό μου έχουμε πολλά χρόνια cyta και για 2 χρόνια φοιτητής cyta είχα και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Οπότε cyta, τουλάχιστον να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Με την hol πάντως είχα καεί όταν προσπάθησα να κάνω σύνδεση.
GBorb Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εχετε πολυ πλακα. Τα προβληματα που ειχε/εχει η Cyta σε ορισμενες περιοχες ειναι απιστευτα. Forthnet ftw αν ειναι να διαλεξεις αναμεσα στις δυο.
Demon Lord Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Και γω την φοβάμαι την forthnet στο πατρικό μου έχουμε πολλά χρόνια cyta και για 2 χρόνια φοιτητής cyta είχα και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Οπότε cyta, τουλάχιστον να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Με την hol πάντως είχα καεί όταν προσπάθησα να κάνω σύνδεση. Εγώ πάλι με HOL είχα κάνει Παρασκευή αίτηση, Τρίτη είχα το ρούτερ και μέχρι την Πέμπτη είχε έρθει ο τεχνικός και είχα σύνδεση
dompred Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά οι τιμές αυτές είναι οι τελικές; Πάγιο οτέ δεν παίζει πλέον όπως ήταν κάποτε;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά οι τιμές αυτές είναι οι τελικές; Πάγιο οτέ δεν παίζει πλέον όπως ήταν κάποτε; Ποτέ δεν έπαιζε πάγιο στον οτε με νεα σύνδεση ή φορητότητα σε παροχο
jkoukos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά οι τιμές αυτές είναι οι τελικές; Πάγιο οτέ δεν παίζει πλέον όπως ήταν κάποτε; Αν μιλάς για πακέτο Internet και τηλεφωνία από τον ίδιο πάροχο, τότε δεν εμπλέκεται πουθενά ο ΟΤΕ. Το πράγμα αλλάζει όταν θέλεις μόνο Internet από οποιονδήποτε πάροχο. Τότε υποχρεωτικά η τηλεφωνία θα είναι στον ΟΤΕ με έξτρα πάγιο σε αυτόν. Δεν γίνεται να έχεις μόνο σύνδεση στο Internet χωρίς ενεργή τηλεφωνική γραμμή.
bigstar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Και γω την φοβάμαι την forthnet στο πατρικό μου έχουμε πολλά χρόνια cyta και για 2 χρόνια φοιτητής cyta είχα και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Οπότε cyta, τουλάχιστον να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Με την hol πάντως είχα καεί όταν προσπάθησα να κάνω σύνδεση. Έχει καλές ταχύτητες η forthnet και στο θέμα εξυπηρέτησης αν προκύψει πρόβλημα στο φτιάχνουν άμεσα το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα