CtrlFreak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα, μένω Πειραιά. Δεν με ενδιαφέρει το τηλέφωνο θέλω μόνο internet και δεν με ενδιαφέρει ούτε η ταχύτητα γιατί δεν έχω κύριο σκοπό να κατεβάζω κτλπ. Σκέφτομαι για την cyta με 14 ευρώ μηνιαίως τα 4Mbps. Έλεγξα την διεύθυνση και το κέντρο είναι στα 400 μέτρα. Άλλες επιλογές??
javavall Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Να σημειώσω ότι δε γίνεται να έχεις internet χωρίς τηλέφωνο. Οπότε εάν μιλάμε για το πιο οικονομικό πακέτο για να έχεις internet τότε, εάν δεν κάνω λάθος, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την Cyta. (16€ double play 4Mbps)
CtrlFreak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Να σημειώσω ότι δε γίνεται να έχεις internet χωρίς τηλέφωνο. Οπότε εάν μιλάμε για το πιο οικονομικό πακέτο για να έχεις internet τότε, εάν δεν κάνω λάθος, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την Cyta. (16€ double play 4Mbps) Επειδή είχα internet από την cyta και πιο παλιά δεν πλήρωνα πάγιο OTE δεν είχα τηλέφωνο. Δεν θυμάμαι αν είχα πάλι το 1play, αύριο θα μιλήσω μαζί τους και θα μάθω.
peeperman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Επειδή είχα internet από την cyta και πιο παλιά δεν πλήρωνα πάγιο OTE δεν είχα τηλέφωνο. Δεν θυμάμαι αν είχα πάλι το 1play, αύριο θα μιλήσω μαζί τους και θα μάθω. Είχες τηλέφωνο αλλά δεν το χρησιμοποιούσες μάλλον. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν γίνεται να έχεις γραμμή και να έχεις μόνο internet. Η Cyta να σημειώσουμε οτι δεν δίνει κλασσική τηλεφωνία μέσω αστικού κέντρου, αλλά δίνει μέσω του router voip τηλεφωνία.
CtrlFreak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ναι δίνει μέσω voip, δεν είχα δωρεάν λεπτά και επίσης δεν σε αναγκάζει να έχεις πάγιο ΟΤΕ ή κάποια άλλη χρέωση.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ναι δίνει μέσω voip, δεν είχα δωρεάν λεπτά και επίσης δεν σε αναγκάζει να έχεις πάγιο ΟΤΕ ή κάποια άλλη χρέωση. Εχεις τελη σύνδεσης
CtrlFreak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Τέλη σύνδεσης εννοείς το αρχικό ποσό που δίνεις στην αρχή? 30-50 ευρώ??
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ναι και παντα μιλάμε για 2play. μονο ιντερνετ δεν υπαρχει
CtrlFreak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή το 1play που διαφημίζει απαιτεί τηλεφωνική σύνδεση πχ ΟΤΕ??
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 ε και βέβαια θέλεις γραμμή οτε(δίκτυο), πως θα παίξει το ιντερνετ?
CtrlFreak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Έχεις δίκιο βρήκα παλιό μου λογαριασμό και τότε 2play cyta είχα με 16 ευρώ τον μήνα.
kostakiss Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Νομιζω το πιο φθηνο ειναι να κανεις φοιτητικο cyta(με χαρτια αλλου αν δεν εισαι εσυ) αλλιως προπληρωμενο 4net που βγαινει 15€/ μηνα
CtrlFreak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Hol έως 24 mbps με 17€ το μήνα... Της hol είναι 24μηνο συμβόλαιο. Επιπλέον, για την cyta ετήσια η 4αρα βγαίνει 16*12+50(τέλος ενεργοποίησης)= 242 ευρώ. Η forthnet απ την άλλη βλέπω με προπληρωμένο βγαίνει 15 τον μήνα άρα 15*12+70(τι? 70 πάνε καλα??) = 250. Την εμπιστευόμαστε την forthnet????
Demon Lord Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ναι εγώ εννοώ ότι μέσα στο πρόγραμμα είχε μόνο ίντερνετ, φυσικά και είχα τηλέφωνο απλά χρέωνε κανονικά σε κάθε κλήση... εγώ φόρθνετ δε θα εμπιστευόμουν. Η HOL από τη στιγμή που την ανέλαβε η Βόνταφον έχει κάνει πολλά βήματα προόδου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα