Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μένω Πειραιά. Δεν με ενδιαφέρει το τηλέφωνο θέλω μόνο internet και δεν με ενδιαφέρει ούτε η ταχύτητα γιατί δεν έχω κύριο σκοπό να κατεβάζω κτλπ. Σκέφτομαι για την cyta με 14 ευρώ μηνιαίως τα 4Mbps. Έλεγξα την διεύθυνση και το κέντρο είναι στα 400 μέτρα. Άλλες επιλογές?? 

Δημοσ.

Να σημειώσω ότι δε γίνεται να έχεις internet χωρίς τηλέφωνο. Οπότε εάν μιλάμε για το πιο οικονομικό πακέτο για να έχεις internet τότε, εάν δεν κάνω λάθος, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την Cyta. (16€ double play 4Mbps)

Δημοσ.

Να σημειώσω ότι δε γίνεται να έχεις internet χωρίς τηλέφωνο. Οπότε εάν μιλάμε για το πιο οικονομικό πακέτο για να έχεις internet τότε, εάν δεν κάνω λάθος, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την Cyta. (16€ double play 4Mbps)

Επειδή είχα internet από την cyta και πιο παλιά δεν πλήρωνα πάγιο OTE δεν είχα τηλέφωνο. Δεν θυμάμαι αν είχα πάλι το 1play, αύριο θα μιλήσω μαζί τους και θα μάθω. 

Δημοσ.

Επειδή είχα internet από την cyta και πιο παλιά δεν πλήρωνα πάγιο OTE δεν είχα τηλέφωνο. Δεν θυμάμαι αν είχα πάλι το 1play, αύριο θα μιλήσω μαζί τους και θα μάθω. 

Είχες τηλέφωνο αλλά δεν το χρησιμοποιούσες μάλλον. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν γίνεται να έχεις γραμμή και να έχεις μόνο internet. Η Cyta να σημειώσουμε οτι δεν δίνει κλασσική τηλεφωνία μέσω αστικού κέντρου, αλλά δίνει μέσω του router voip τηλεφωνία.

Δημοσ.

Νομιζω το πιο φθηνο ειναι να κανεις φοιτητικο cyta(με χαρτια αλλου αν δεν εισαι εσυ) αλλιως προπληρωμενο 4net που βγαινει 15€/ μηνα

Δημοσ.

Hol έως 24 mbps με 17€ το μήνα...

Της hol είναι 24μηνο συμβόλαιο. Επιπλέον, για την cyta ετήσια η 4αρα βγαίνει 16*12+50(τέλος ενεργοποίησης)= 242 ευρώ. 

Η forthnet  απ την άλλη βλέπω με προπληρωμένο βγαίνει 15 τον μήνα άρα 15*12+70(τι? 70 πάνε καλα??) = 250. 

Την εμπιστευόμαστε την forthnet????

Δημοσ.

Ναι εγώ εννοώ ότι μέσα στο πρόγραμμα είχε μόνο ίντερνετ, φυσικά και είχα τηλέφωνο απλά χρέωνε κανονικά σε κάθε κλήση... εγώ φόρθνετ δε θα εμπιστευόμουν. Η HOL από τη στιγμή που την ανέλαβε η Βόνταφον έχει κάνει πολλά βήματα προόδου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...