rs380ps Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα σε ολους κ καλη χρονια! Προ ημερων βρισκομουν στο εξωτερικο κ δουλευα το iphone με καρτα σιμ εξωτερικου.Να σημειωσω οτι ταξιδευα οδικως κ ειχα την εφαρμογες google maps κ sygic gps σχεδον σε ολη τη διαδρομη ανοιχτες .Με το που γυρισα Ελλαδα κ εβαλα τη κοσμοτε δεν λειτουργει η τοποθεσια μου ο καιρος δλδ κ ολες οι εφαρμογες που εχουν σχεση με υπηρεσιες τοποθεσιας.Εκανα ρεσταρτ τη συσκευη εν/ση-απεν/ση τις υπηρεσιες τοποθεσιας κ επαναφορα των ρυθμισεων τοποθεσιας κ απορρητου αλλα τιποτα.Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?Oι ρυθμισεις δικτυου της κοσμοτε ειναι ενταξει καθως εχω 3G.Kαποια λυση κανεις?
Kostasspil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου δοκίμασε. Το πρόβλημα υπάρχει είτε μπαίνεις από WiFi, είτε από 3g?
rs380ps Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Το δοκιμασα κ αυτο αλλα τιποτα.Υπαρχει κ σε wifi κ 3G Η τοποθεσια ειναι συνεχως ανοιχτη κ δε κλεινει οσο κ να προσπαθησα.Δε ξερω αν παιζει ρολο αλλα ειμαι jb σε 8,1,2
aekoupoli Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 εχεις βαλει τιποτα περιεργα tweaks απο cydia? σαν αυτο πχ http://igotya.com/
rs380ps Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ναι το ειχα βαλει αλλα το απεγκατεστησα πριν μερες.Τι παιζει με αυτο?
aekoupoli Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 ειχαν αρκετοι προβλημα με το gps με το συγκεκριμενο tweak,για ξανακαντο install να δεις μπας και φτιαξει,αλλιως σε βλεπω για restore
rs380ps Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 το εκανα install αλλα τιποτα.μαλλον παω για restore δε βλεπω αλλη λυση
Kostasspil Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Για μπες σε safe mode και δες αν στο κάνει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα