Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ, πάντως, με AMD Κάρτα γραφικών, στο Mafia 2 συγκεκριμένα, χρησιμοποιώ κανονικά PhysX αλλά όλο το βάρος πέφτει στον επεξεργαστή. Ναι μεν το έχω καταφέρει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα γίνεται και κάπου αλλού.

Δημοσ.

ηθελα να δω αν εχεις ενσωματωμένα γραφικά στην cpu σου.

γιατι θα μπορούσες να κανεις περισσότερα πραγγματα με κατι που θα ηταν ποιο χρήσιμο απ τα φισικς της πράσινης. 

και δεν θα εχεις και αχρηστη καταναλωση.

δες αυτο : 

http://lucidlogix.com/support/download/

Εγω έχω τον i7 2600k που εχει ενσωματωμενα γραφικα αλλα η μητρικη μου ειναι chipset p67 που σημαινει οτι δεν εχει εξοδους για οθονη. Μπορω να κανω το trick που λες;

Δημοσ.

νετα!

Δεν χρειάζεται να συνδέσεις την οθόνη σου στην μητρική. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φαντάζεσαι!

απλά το πρόγραμμα αυτό βλέπει ότι υπάρχει και άλλη κάρτα γραφικών επάνω στον υπολογιστή και εκμεταλλεύεται τους πόρους της ανάλογα!

Αυτό γίνεται και σε παιχνίδια αλλά και σε εφαρμογές.

Εγώ που το έβαλα σε φίλο μου με ι3 και μια nvidia 430. σε αρκετά παιχνίδια ανέβαιναν τα καρέ.

βέβαια το Ποιο εντυπωσιακό για μένα είναι ότι μπορεί να δουλέψει μαζί cpu cores+cuda+intel vsync.

κανείς μετατροπή βίντεο ή επεξεργασία εικόνας τόσο γρήγορα που κανείς ρόμπα επεξεργαστές των 1000€

βέβαια ανάλογα και τον υπολογιστή πού έχεις έτσι; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!

https://www.youtube.com/watch?v=pzOy4qVDaSM

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια!Φιλε ebola75 δοκιμασε τα εξης.Βαλε την καρτα nvidia που εχεις και περνα τους 314.22 για οποιο λειτουργικο εχεις.Κανε επανεκινηση και βρες και κατεβασε το PHYSX HYBRIDIZ ειναι το προγραμματακι που χρισιμοποιει την nvidia για τα PhysX μαζι με ati καρτα.Τρεξε το μια φορα και οταν τελειωσει ανοιξε το Gpuz και δες αν ειναι τσεκαρισμενο το τετραγωνακι για τα PhysX.Απο εκει και περα δοκιμες στα παιχνιδια.Σε ορισμενα παιχνιδια ειναι εντυπωσιακο,ειναι ενα εφε που προσφερεται,απλα σε αλλους δεν τους ενδιαφερει.Επλιζω να βοηθησα

καλησπέρα

προσπάθησα να το δοκιμάσω, ακολουθώντας της οδηγίες του φίλου phandom αλλα και από το video που βρήκα στο youtube, τελικά η διαδικασία κόλλησε, όπως στο 3,55 του video, αν και δοκίμασα όλα όσα προτείνει.

επίσης συνέβη και το εξής μετά την αφαίρεση των οδηγών και της 8800, όταν το μηχάνημα προσπαθούσε να μπει στην επιφάνεια εργασίας των windwos η οθόνη αναβόσβηνε συνέχει, το πρόβλημα ήταν στην 260x και αναγκάστηκα να κάνω format.

Δημοσ.

Εγώ, πάντως, με AMD Κάρτα γραφικών, στο Mafia 2 συγκεκριμένα, χρησιμοποιώ κανονικά PhysX αλλά όλο το βάρος πέφτει στον επεξεργαστή. Ναι μεν το έχω καταφέρει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα γίνεται και κάπου αλλού.

σε όλα τα παιχνίδια γίνεται να το κάνεις μέσω επεξεργαστή, απλά στις περισσότερες περιπτώσεις ο επεξεργαστής δε το αντέχει

το mafia ήταν η εξαιρέση, γιατί τα physx του ήταν ας το πούμε "ελαφριά" και το άντεχε ο επεξεργαστής

για τέτοιες δουλειές που απαιτούν ωμή υπολογιστική δύναμη ο οποιοσδήποτε επεξεργαστής είναι σαφώς πιο αργός από gpu 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...