lostresam Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα παιδια κ καλη χρονια. εχω ενα λαπτοπ hp650 (pentium b980 @2,4ghz , 6gb ram). Το προβλημα μου ειναι οτι το ανεμηστηρακι του cpu ακομα και σε ακυρες φασεις που το εχω στο γραφειο αρχιζει να "δινει" ταχυτητα με αποτελεσμα να κατανταει ακουστικα ενοχλητικο.Τσεκαρω παραλληλα θερμοκρασιες οταν συμβαινει αυτο και ειναι νορμαλ (55-60)..επισης καθαριζω συχνα το fan απο σκονες κτλ. Υπαρχει καποιο προγραμματακι ευκολο στη χρηση που να μπορω να αλλαξω τις ρυθμισεις του fan και να επιλεξω π.χ. να δινει επιπλεον ταχυτητα οταν ξεπερναει του 65 βαθμους? ευχαριστω.
xristoforos89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Αρκετα hp εχουν επιλογη μεσω του bios και ειναι ορισμενα απο την μανα τους ως fan always on. Αν υπαρχει αυτη η επιλογη, βαλτο στο off. Καλη χρονια!
SPANK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε και το speedfan http://www.almico.com/speedfan.php
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 το ότι αυξάνει στροφές μπορεί να είναι επειδή κάτι χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών και όχι τον επεξεργαστή. επίσης,αν ο ανεμιστήρας απο κάποια θερμοκρασία και κάτω απενεργοποιείται,είναι λογικό μια στο τόσο να δίνει στροφές γιατί με παθητική ψύξη η αλλαγή της θερμοκρασίας είναι γρηγορότερη και στροφάρει ο ανεμιστήρας για να "προλάβει" μια τυχαία υπερθέρμανση. το ίδιο έχω και στο dell της υπογραφής,κάτω απ τους 50°C σβήνει ο ανεμιστήρας και στους 60° δίνει μια ελαφρά επιτάχυνση και μετά ρίχνει ξανά στροφές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα