johnnyman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 καλημερα παιδια κ καλη χρονια να εχουμε!σημερα το μεσημερι εκει που πηγα να κλεισω την οθονη δεν εκλεινε..την εβγαλα απο την μπριζα μετα επανηλθε λιγο κ μετα το βραδυ παλι τα ιδια..τα πληκτρα αφης δεν ανταποκρινονται καθολου...μονο οταν παταω το func ανεβει το led που εχει στην μεση το monitor αλλα δεν κανει τπτ...τι μπορω να κανω τωρα?εχετε να προτεινεται κατι?ευχαριστω.!
euxoulhs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 αν μπορεις κανενα κανενα factory reset+wipe data/cache και αν δεν δεις προκοπη στειλτο για service.δεν νομιζω ναχεις και αλλες επιλογες
johnnyman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 factory reset+wipe data/cache??δεν ειναι κινητο!!! για pc monitor μιλαω!!! 1
Aspartame Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Tην αποσύνδεσες από το ρεύμα - μετασχηματιστή για 30min τουλάχιστον;
johnnyman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 το εκανα ναι για ενα βραδυ αλλα το πρωι παλι τπτ...πραγματικα απορω τι εγινε......
johnnyman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Έχει φίλε μου,ναι.απλά το συγκεκριμένο μοντέλο έχει καταργηθεί.με έκανε εντύπωση που σταμάτησαν να δουλεύουν τα κουμπιά χωρίς να έχει προηγηθεί τπτ....
coolerman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αφού έχει εγγύηση μην σκάς,επικοινώνησε με την lg και θα σου βρούν λύση. Ηλεκτρονική δυσλειτουργία ίσως.
johnnyman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Θα επικοινωνήσω από Δευτέρα. Αύριο λες να είναι ανοιχτά ?
coolerman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Θα επικοινωνήσω από Δευτέρα. Αύριο λες να είναι ανοιχτά ? 24ώρο διαβάζω ότι είναι,καλεσέ τους και βλέπεις τι θα κάνεις μετά. http://www.lg.com/gr/support/contact-customer-support Ενημέρωσε και εμάς μετά 1
johnnyman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω φιλε μου!!αυριο θα παρω τηλ και ενημερωνω εαν ειναι!!!
johnnyman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καλημερα!πριν λιγο μιλησα με το service της lg!Πολυ εξυπηρετικοι κ προθυμοι να βοηθησουν.δευτερα θα με παρει τηλ ο τεχνικος για να συννεοηθουμε.θα γινει αλλαγη με ειπαν με το ιδιο η με παρομοια χαρακτηριστικα.σε αυτη την τιμη που το ειχα παρει παιζει κατι αξιολογο η θα με δωσουν τπτ κατωτερο?165 ευρω το ειχα παρει.ρωταω γιατι το συγκεκριμενο που εχω εχει καταργηθει..
coolerman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 αν υπάρχει σε απόθεμα θα σου δωσουν λογικά το ίδιο ΑΝ δεν υπάρχει σε κάποιο άλλο μόνιτορ. υ.γ στο skroutz αναφέρει κάποιος ότι του χάλασε και του έδωσαν το επόμενο μοντέλο 23mp65 1
johnnyman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 ε σχεδον ιδια ειναι!!αντε μακαρι γιατι μου την εδωσε τωρα!!χαχαχαχα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα