Muchacho Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 στην Αθηνα; παρακαλω στειλε μου πμ. Ευχαριστω Θα βρεις στα LIDL(εβδομαδιαια προσφορα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Σε προλαβανε, αλλα δεν πειραζει. Σ' ευχαριστω πολυ για την ενημερωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeboo Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Πηγα τα αγορασα σημερα μονο και μονο απο περιεργεια να δω αν οντως ειναι τοσο νοστιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 τα ξεχασα... καλος μαλακας ειμαι. Ελπιζω αυριο να εχουν ακομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 τα ξεχασα... καλος μαλακας ειμαι. Ελπιζω αυριο να εχουν ακομα οχι γιατι τα φαγα εγω χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πηρα 80 λεπτα το ενα απο ψιλικαντζιδικο. Δε μαρεσε. Πολυ εντονη γευση φουντουκι. Δεν καταλαβαινες σοκολατα.καλυτερα του lidl. Και ακομη καλυτερη η κουκουρουκου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα