Baator Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Αρρώστεια είναι αυτά. Στην Θεσσαλονίκη πάντως υπάρχουν παντού, περίπτερα, σούπερ μάρκετ, today κτλ., όλα τα έχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Πωωωωω τα φερνουν Ελλαδα πλεον ? μου τα εφερναν οταν ημουν πιο μικρος απο Γερμανια! ηταν τρομερα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Οk με ψήσατε θα τα πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Τι στο πέος ; Τόσο γαμάτα είναι ; Κάνετε λες είναι από άλλο πλανήτη... Με ψήσατε και εμένα να τα πάρω.... Προβλέπω σφαγή στο lidl τη δευτέρα..... Εντωμεταξύ το lidl έχει κάποια παρόμοια σε εμφάνιση τουλάχιστον που είναι κανά 7αρι κολλημένα στη σειρά όλα μαζί και τα είχα δοκιμάσει γιατί κάποιος εδώ είχε πει ότι μάλλον είναι τα ίδια αλλά με άλλη ονομασία και δεν ενθουσιάστηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Έχει δύο είδη, με μια στρώση γάλα και μια σοκολάτα, και μόνο με σοκολάτα - φουντούκι. Προτείνω τα δεύτερα. Είναι και φθηνότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ναι αυτά είχα πάρει... τα άλλα με τη στρώση γάλα δεν τα είχα πάρει... Άσχημα δεν ήταν αλλά οκ δεν μπορώ να πω ότι μου έμειναν αξέχαστα όπως κάνουν κάποιοι για αυτά τα hanuta που τα ψάχνουν αγωνιωδώς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ναι αυτά είχα πάρει... τα άλλα με τη στρώση γάλα δεν τα είχα πάρει... Άσχημα δεν ήταν αλλά οκ δεν μπορώ να πω ότι μου έμειναν αξέχαστα όπως κάνουν κάποιοι για αυτά τα hanuta που τα ψάχνουν αγωνιωδώς.... placebo Αυτά με το γάλα πολύ καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εγιναν viral τα χανούτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 κανονιστε να μην τα βρω ρε κωλοπαιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Και που λέτε, ανοίγω το ψυγείο να δω αν έχει καμιά μαλακία να φάω και... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 τι λενε αυτα; που τα βρισκεις (εκτος απο το ψυγειο σου); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αυτά που αναφέρθηκαν πιο πάνω που είναι πολλά μαζί ενωμένα lidl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 ειναι τραγανη η γκοφρετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δεν θα το λεγα, μέτρια Έχει μπαμπάτσικη "γέμιση" και η γκοφρέτα ψιλοχάνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Στον Σκλαβενίτη και στο μασουτη έχω βρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα