MT60RS Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 στην Αθηνα; παρακαλω στειλε μου πμ. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Θεσσαλονικη μπορω να σε βρω πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Στα lidl δεν ειναι αυτά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisaerox Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Στα lidl δεν ειναι αυτά; ναι...τουλάχιστον όταν ήμουν γερμάνια από κι τα έπαιρνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ωραία τα χάνουτα..λογικά Lidl μπορείς να τα βρεις καθώς είναι γερμανικό προϊόν και τα κνόπερς είναι ωραία επίσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroszekis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Τα ξεσκισαμε στο Βερολίνο αυτά τα γκοφρετακια κι ενα παιδι απο την παρέα έλεγε.. Πωωωω γαματο αυτά δεν μπορώ να τα βρω πουθενά στην αθηνα... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω στα lidl είναι με άλλο περιτύλιγμα άν δεν κάνω λάθος αλλά είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ferraro γράφουν άρα ειναι ιταλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ω ναι Απο τον Μασούτη νομίζω τα έπαιρνα κιόλας αλλα καθόλου απίθανο και απο το λιδλ Απιστευτη σοκολατα ειδικά αν τα τρως κρυα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ferraro γράφουν άρα ειναι ιταλικά, γερμανικα ξερω οτι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroszekis Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=33089 Την Δευτερα θα τα φερουν τα lidl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 thank you man!!!! I love you!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 μμ είναι πολύ ωραία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 που τα εχεις βρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μου τα στέλνουν από Γερμανία και τρώω κούτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα