Nihilist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καιρός να αλλάξω τα ηχεία των 5€ για να μπορω να απολαύσω την μουσική όσο το δυνατόν περισσότερο. Προορίζονται και για μουσική(απαιτητική μουσική), και για ταινίες αλλά και για παιχνίδια. Ο χώρος μου ειναι ενα κλασσικό φοιτητικό δωματιάκι των 5-6 τετραγωνικών και δεν ξερω αν γινεται να επωφεληθώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσης 7.1 ηχείων. Με βάση αυτα τα δεδομένα τι μου προτείνετε αρχικά ανάμεσα σε 2.1, 5.1, 7.1 και κατα δεύτερον ποιο μοντέλο συγκεκριμένα (μια πρόταση με μάξιμουμ τα 250€ και μια με μάξιμουμ τα 140-150€); ΥΓ: Η μητρική μου έχει καρτα ήχου 7.1 (δεν ξερω αν παίζει ρόλο αυτο όσον αφορά τα ηχεία) ΥΓ2: Θέλω να ταράξω τους από κάτω που κάθε φορά που πάω σπίτι ξεκινούν να γρατζουνάν τις κιθάρες τους. Ευχαριστώ και καλή χρονιά μάγκες και μάγκισσες.
seloner Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Φιλε εγω θα σου προτεινα αυτην την λυση https://www.skroutz.gr/s/316257/Harman-Kardon-SoundSticks-III.html.Τρομεραηχεια πραγματικα αμα το ψαξεις θα δεις οτι εχω δικιο.Επισης ειναι σε προσφορα στο amazon στα γυρω 110 ευρω αν εχεις την δυνατοτητα να τα παρεις και απο εκει.
stathisgtr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Παρε Harman για να τους κάνεις να φύγουν . Πέρα απου την πλάκα είναι κορυφή.Τόσο κρισταλινο ήχο δύσκολα να βρεις .
Nihilist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Τόσο καλα ρε παιδιά; Διαβάζω και reviews και όλοι λένε τα καλύτερα. Αποδίδει τόσο καλα και μπάσα και χαμηλά και ψηλά;
stathisgtr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Είναι φίλε μου από τα κορυφαία.Αν θες γράψε εδώ καλύτερα να πάρεις περισσότερες επιλογές http://www.insomnia.gr/topic/514846-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B7%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%82/
The_Judas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Επίσης καλές επιλογές: Edifier S330D Edifier C3
HALF EVIL Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Τι σε ενδιαφέρει περισσότερο; Η μουσική, ή οι ταινίες και τα παιχνίδια; Στην πρώτη περίπτωση αποκλειστικά κοιτάς για 2.1 Στην δεύτερη 5.1 ή 7.1 Αλλά, επειδή ο χώρος σου είναι μικρός, σκέψου πως θα τοποθετήσεις σωστά surround ηχεία με ότι αυτό συνεπάγεται. Ένα σωρό καλώδια, κανάλια , τρύπες στους τοίχους κλπ. Η άποψή μου είναι ότι και για παιχνίδια και για ταινίες και τα 2.1 θα σε καλύψουν για τόσο μικρό χώρο. Ακριβή πρόταση με μια υπέρβαση στο ποσό που δίνεις είναι http://www.skroutz.gr/s/317571/Edifier-S730.html. Το subwoofer έχει passive radiator και στις δύο πλευρές , η όλη κατασκευή είναι από τις ποιοτικότερες που έχω δεί σε ηχεία για υπολογιστή. Ίσως είναι too much για τις τωρινές ανάγκες σου, αλλά πρόκειται για διαχρονική αγορά. " Φτηνή" πρόταση τα Edifier S 530 που έχω . Τα βρίσκω ίσως πιό ισσοροπημένη επιλογή από την άποψη μόνο του κόστους. Η επιλογή μου θα ήταν τα 730 αν δεν είχα άλλη πηγή για μουσική εκτός mp3 . 1
Nihilist Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 90% έχω κλείσει για τα Harman. Όλοι λένε εντυπωσιακά λόγια για τα συγκεκριμένα και με εχουν πείσει να τα δοκιμάσω και γω.
mikelamar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Τόσο καλα ρε παιδιά; Διαβάζω και reviews και όλοι λένε τα καλύτερα. Αποδίδει τόσο καλα και μπάσα και χαμηλά και ψηλά; Εκπληκτικά ηχεία νομίζεις οτι παίζει η ορχήστρα δίπλα σου! Παρτα αβαστανιστα Sent from my iPhone using Insomnia
The_Judas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλά είναι, στα αρνητικά τους κυρίως η λειτουργικότητα. Δεν υπάρχει υποδοχή για ακουστικά. Το μπάσο ρυθμίζεται σε πολύ άβολο μέρος, πίσω από το subwoofer. Τα καλώδια είναι ενσωματωμένα και δεν αλλάζονται εύκολα. Δεν έχει κουμπί on-off. Το led στο subwoofer μπορεί να είναι ενοχλητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα