GiwrgosP- Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια θελω να κανω overclock στην gpu μου. Το asus smartdoctor διευκολυνει πολυ την διαδικασια αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τα ορια της καρτας μου (καλα δεν θα την φτασω στα ορια απλα αν δεν τα ξερω μπορει να τα ξεπερασω ) Το τροφοδοτικο μου ειναι ενα lc-power 600watt. Τι ρυθμισεις προτεινετε; Αξιζει τον κοπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Χρονια πολλα! Δεν αξιζει τον κοπο, πραγματικα..Οι διαφορες που θα δεις θα ειναι απειροελαχιστες και επισης θα ζοριζεις τη καρτα χωρις να υπαρχει λογος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Χρονια πολλα! Δηλαδη το memory clock ποσο θα μπορουσα να το φτασω; (περιπου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 στην καλητερη να κερδισης 1 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Θα ελεγα να κοιταξεις καλυτερα για αναβαθμιση ειτε σε καινουργια ή σε μεταχειρισμενη αν δεν μπορεις να δωσεις πολλα χρηματα.Πιο πολυ αξιζει να την πουλησεις παρα να κανεις oc. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα