Stogianz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα,καλή πρωτοχρονιά να έχουμε! και χαρούμενος ο καινούργιος χρόνος (μπαίνει σε 2,5 ωρίτσες). Λοιπόν ο άγιος Βασίλης θα μου στείλει για δώρο με courier ένα Lg G2 το οποίο αγόρασε με τη πιστωτική μου και τώρα θέλω να ρωτήσω...Για να προστατέψω την οθόνη προτείνετε μία απλή ζελατίνα ή να προτιμήσω ένα προστατευτικό οθόνης απο γυαλί? Επίσης αν μπορείτε να μου πείτε τα πλεονεκτήματα του γυάλινου προστατευτικού,την τιμή του και να προτείνετε και κανα μαγαζάκι να το αγοράσω Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
kataramenos32 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Αν προσεχεις τη συσκευη και φοβασαι μονο γρατζουνιες κτλ παρε μια απλη μεμβρανη αλλιως tempered glass
Stogianz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Έχω παραγγείλει ήδη απλές ζελατίνες και flip θήκη στην οποία θα μπει το τηλέφωνο πιστεύεις θα είμαι καλυμμένος με αυτά?
Zapee995 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Εφοσον το φοβασαι γενικα, καλυτερα να πας σε tempered glass και σε καλης ποιοτητας..Στα θετικα: Ειναι σκληρο και ανθεκτικο Δεν κανει ευκολα γρατζουνιες Δε μενουν δαχτυλιες τοσο χαλια οσο σε απλες μεμβρανες 100% προστασια... Με λιγα λογια, αν μπορεις να ανεβεις σε αυτη τη τιμη (περιπου στα 20 ευρω) εννοειται οτι αξιζει.
Stogianz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Εφοσον το φοβασαι γενικα, καλυτερα να πας σε tempered glass και σε καλης ποιοτητας..Στα θετικα: Ειναι σκληρο και ανθεκτικο Δεν κανει ευκολα γρατζουνιες Δε μενουν δαχτυλιες τοσο χαλια οσο σε απλες μεμβρανες 100% προστασια... Με λιγα λογια, αν μπορεις να ανεβεις σε αυτη τη τιμη (περιπου στα 20 ευρω) εννοειται οτι αξιζει. Μπορείς να προτείνεις κανένα απο Ελλάδα κατα προτίμηση?
Zapee995 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 X-ONE κοιτα ή σε κανα καταστημα αν υπαρχει της Nilkin και τα 2 στα 9H, θα δεις..εχει στο σκρουτζ διαφορα και απ'οτι βλεπω σε καλες τιμες πλεον.
Stogianz Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
Tragic! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα μάγκες καλή χρονια να έχουμε. Μην ανοίγω νέο topic. Εδώ και 1 μερα ειμαι πανευτυχής κάτοχος του Νοκια Λουμια 930 . Και για να μην χαραξω την (απίστευτη παρεμπιπτόντως) οθόνη του και επειδή το gorilla glass αν και το εμπιστεύομαι για χαρακιές αλλά για πτώση ΔΕΝ, σκέφτομαι για tempered glass. Περιμένω απτό παλικάρι που το πήρα μεμβράνη αλλά και πάλι σε πτώση το φοβάμαι. Έψαξα παντού αλλά tempered glass δε είδα πουθενά στο YouTube βιντεο τοποθέτησης και λογω της πανέμορφης "κουρμπαριστης" αλλά δυστροπης οθόνης του προβληματίζομαι για την εφαρμογή. Έχετε να προτείνεται τίποτα;
Stogianz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλορίζικο το τηλέφωνο! Ψάξε απο κανα ebay γιατί δύσκολα θα βρεις απο Ελλάδα. Απο ότι διάβασα και εγώ αξίζει το tempered glass οπότε ψάξε να πάρεις
Tragic! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Να σαι καλά Βρε αξίζει σίγουρα αλλά ένα (1) βίντεο στο YouTube που τσέκαρα πριν λίγο δεν καλύπτει όλη την οθόνη λόγω της κουρμπας. Πιάνει δηλαδή μόνο οθόνη όχι bezels και επειδή το 9Η έχει κάποιο Α πάχος δε θα "δέσει" και θα πάει άσχημα. Ενώ ας πούμε σε screen protector και να μην κάτσει ακριβώς δεν έχεις θέμα λόγω μηδαμινού πάχους. Εκεί κολλάω όπως και στο να μη "χάσει" η οθόνη σε απόδοση δλδ με πιάνεις;
Stogianz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Aπο ότι ξέρω το πάχος του glass (0,4) δεν επιρεάζει την αφή της οθόνης. Παρόλα αυτά αν του βάλεις απλή ζελατίνα και θηκούλα πιστεύω θα είσαι κομπλέ,βέβαια και εγώ θέλω την σιγουριά που προσφέρει το tempered glass οπότε βάλε τώρα την ζελατίνα σου και παράγγειλε απο ebay το γυαλάκι σου και βάλτο όταν σου έρθει(και αν δεν ταιριάζει καλά γύρνα πάλι στην απλή ζελατινούλα).
Tragic! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Aπο ότι ξέρω το πάχος του glass (0,4) δεν επιρεάζει την αφή της οθόνης. Παρόλα αυτά αν του βάλεις απλή ζελατίνα και θηκούλα πιστεύω θα είσαι κομπλέ,βέβαια και εγώ θέλω την σιγουριά που προσφέρει το tempered glass οπότε βάλε τώρα την ζελατίνα σου και παράγγειλε απο ebay το γυαλάκι σου και βάλτο όταν σου έρθει(και αν δεν ταιριάζει καλά γύρνα πάλι στην απλή ζελατινούλα). Ναι βρε αφή οκ από χρωματα ανησυχώ μην ξεθωριάσουνε ξερωγω ή θαμπωσουν τα χρωματα. Σίγουρα όμως η προστασία του γυαλιου+ο γοριλλας του+μια φλιπ θηκουλα είναι όλα τα λεφτά. Σιγουρα επωνυμη τυπου Nillkin. Απλά δεν είδα σε βίντεο την τελεια εφαρμογή που περίμενα δηλαδή το απόλυτο δέσιμο.. Θα το ψάξω πάντως ευχαριστώ πολύ φίλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα