Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπερα και χρονια πολλα. Θα ηθελα την βοηθεια καποιου ηλεκτρονικου ισως η καποιου που εχει χαλασει πολλα xbox360 :) , για να μην πολυλογω συνδεσα HDMI καλοδιο απο xbox σε οθονη απο pc και επιδι δεν ειχα ηχο εκανα πατεντα κ συνδεσα και το σκαρτ για να δοσω ηχο σε 5.1,στην αρχη ειχα lag δεν μπορουσα να παιξω...το εκανα restart 2-3 φορες κ παλι κολουσε κ επειτα ολα μαυρα.(πιθανοτατα εκαψα/βραχικυκλωσα καρτα γραφικων) μπορει καποιος να βοηθησει;Το εχω ειδι ανοιξει

Σας ευχαριστω και καλλη χρονια να εχουμε ολοι 

Δημοσ.

σου βγαζει 3 κοκκινα λαμπακια γυρω γυρω? σαν τι βοηθεια θες?δεν αλλαζει η καρτα γραφικων στο xbox 360 δεν ειναι σαν pc,ειναι ενσωματωμενη πανω στην μητρικη

Δημοσ.

για αρχη δοκιμασε αλλη θυρα hdmi η ακομα και αλλη tv,επισης δοκιμασε και με το component καλωδιο που εχει το χβοχ,συνηθως ομως αν το προβλημα εινια hardware σου εμφανιζει διαφορα λαμπακια γυρω γυρω,η error στην οθονη

Δημοσ.

Το xbox εχει μονο μια θυρα HDMI οπος κ η οθονη μου...το δοκιμασα ομως κ στην tv που το ειχα πριν κ στις 4 θυρες κ παλι τπτ ολα μαυρα χωρις error χωρις death ring :/ δεν δοκιμασα με το σκαρτ,αν παιξει με σκαρτ η αν κ παλι δεν παιξει τι φαση;Τι μπορει να εχω καψει;

Δημοσ.

Μακαρι να ειναι ετσι θα χαρω πολυ,αυτο ομως που θελω να μαθω ειναι το οτι αν καηκε κατι απο μεσα τι μπορει να ειναι αυτο κ αν φτιαχνετε!!! Η αν υπαρχει περιπτωση να καηκε η θυρα,ενας φιλος ηλεκτρονικος που πηρα τηλ μου ειπε οτι πιθανοτατα να εκαψα καρτα γραφικων γι'αυτο επιμενω κ ροταω (επισις μου ειπε οτι αυτο εγηνε γιατι την εβαλα να δωσει ταυτοχρονα ηχο κ οικονα σε 2 διαφορετικα σημεια). Σ'ευχαριστω κ παλι

Τελικα με σκαρτ στην tv δηχνει να παιζει κανονικα...οποτε αν αλαξω HDMI κ δεν παιξει παλι με HDMI εκαψα την εξοδο;Σ'ευχαριστω κ παλι

Δημοσ.

Δεν έχω καταλάβει πώς κατέληξες στο ότι έχεις κάψει την κάρτα γραφικών. Το πιο πιθανό είναι να έχει γυρίσει η ρύθμιση της εξόδου εικόνας στο scart, γι' αυτό να μη βγάζει τίποτα από το HDMI.

• Like 1
Δημοσ.

Μου το ειπε ενας φιλος ο οποιος ασχολειτε με πλακετες κ chip οχι με κονσολες...ξεκαρφιτσωνει κ αλαζει chip σε πλακετες ο τυπος κ με ειπε οτι πιθανοτατα να το ζορησα κ να εκαψε καρτα γραφικων αλλα μονο στην εξοδο HDMI γιατι με σκαρτ παιζει...εγω ειμαι ασχετος με τετοια πραγματα!Το σκευτηκα αυτο που ειπες αλλα ειτε με σκαρτ επανω ειτε οχι δλδ σκετο HDMI δεν εχω εικονα απο HDMI κ δοκιμασα κ στην οθονη του pc κ στην tv κ στην tv δοκιμασα ολες τις θυρες HDMI δυστοιχος η κονσολα εχει μονο μια οποτε πιστευω οτι τα εχω δοκιμασει ολα εκτος απο το να δοκιμασω αλο καλοδιο HDMI το οποιο αυτη τη στιγμη δεν εχω :/ οπος κ να εχει καλλη χρονια να εχετε με αγαπη κ υγεια πανω απ'ολα ;)

Δημοσ.

Δοκιμασε αυτα τα βηματα.

Λύση 3: Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις οθόνης της κονσόλας σας

Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις οθόνης, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

Σημείωση Αν χρησιμοποιείτε Ασύρματο χειριστήριο Xbox 360, βεβαιωθείτε ότι στην κονσόλα είναι συνδεδεμένο μόνο ένα ασύρματο χειριστήριο και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε και επανεκκινήστε την κονσόλα χρησιμοποιώντας το κουμπί Guide αυτού του χειριστηρίου.

1. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει δίσκος στη συρταρωτή θήκη δίσκου.
  2. Απενεργοποιήστε την κονσόλα.
  3. Ενεργοποιήστε την κονσόλα.
  4. Καθώς η κονσόλα ενεργοποιείται, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Y πατώντας ταυτόχρονα τη δεξιά σκανδάλη στο χειριστήριο. Γίνεται επαναφορά των ρυθμίσεων οθόνης στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, η κονσόλα επανεκκινείται αυτόματα.
    Κονσόλα Xbox 360 E ή Xbox 360 S: Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις οθόνης σε αυτά τα μοντέλα κονσόλας, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε απλώς την κονσόλα και, στη συνέχεια, να κρατήσετε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας στο μπροστινό μέρος της κονσόλας για περίπου 10 δευτερόλεπτα. (Οι λυχνίες θα αναβοσβήσουν πολλές φορές.)

Ειναι απο το επισημο σιτε του Xbox.

Αν πετυχει και δεις εικονα, μετα μεσα απο το μενου φτιαξε την αναλυση σε 1080p.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...