mhproduction Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 παιδες χρονια πολλα,,,!!!!τωρα τρεις μερες ο υπολογιστης μου φριζαρει οταν παιζω παιχνιδια...συγκεκριμενα far cry 4 &the crew...εκει που παιζω ακουω εναν ηχο απο τα ηχεια λες και κανει κατι παρασιτα και απο εκει και περα δεν μπορω να κανω τιποτα ....black screen και το μονο που μπορω να κανω ειναι να πατησω το restart button...αυτο γινεται με τα συγκεκριμενα παιχνιδια ...το crew ειναι μαλιστα γνησιο....τι λετε να φταιει!!?ευχαριστω εκ των προτερων
aekoupoli Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 αυτες οι θερμοκρασιες ειναι την ωρα που παιζεις?σε αλλα παιχνιδια στο κανει?γιατι αυτα τα παιχνιδια ειναι και τα 2 απο ubisoft
mhproduction Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ναι το ξερω ειναι απο ubisoft αυτες οι θερμοκρασίες ειναι μετα το παιχνιδι και ολο το σκηνικο του freeze
panagiwths1987 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 στο κανει σε αλλα παιχνιδια εκτος απο αυτα τα 2? 1
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 ξαναπέρνα τους drivers της μητρικής και ήχου μήπως κάτι δεν έχει καθήσει καλά. επίσης αν έχεις το daemon tools ρίξτου μια απεγκατάσταση και δοκίμασε πάλι,προσωπικα μου είχε τύχει στο σύστημα της υπογραφής να freezάρει το pc ανευ λόγου και αιτίας στα καλά του καθουμένου,είτε έπαιζα είτε όχι είτε απλά σερφαρα στο νετ είτε το είχα αφήσει να κάνει εγκατάσταση ενα παιχνίδι πχ. τελικά έφταιγε το DT.
mhproduction Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εχω poweriso....Ίσως να θελει κανενα update να κανω στους drivers θα δοκιμασω και θα επανλεθω σας ευχαριστω πολυ!!!
mhproduction Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ενταξει διορθωθηκε το θεματακι ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα