ioanna99 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Θέλω να ρωτήσω το εξής: υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ σε ενα βίντεο mp4 να προσθέσω μουσική με 2 σημαντικές προυποθέσεις όμως: α) να μην αλλοιωθεί η ποιότητα του βίντεο β) αν υπάρχει η δυνατότητα η μουσική να μην καλύπτει εξ'ολοκλήρου τον φυσικό ήχο του βίντεο αλλά ουσιαστικά να είναι μισό απο φυσικό ήχο και μισό απο την μουσική που θέλω να βάλω... αν γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα πολύ θα με βοηθούσατε... ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 β) αν υπάρχει η δυνατότητα η μουσική να μην καλύπτει εξ'ολοκλήρου τον φυσικό ήχο του βίντεο αλλά ουσιαστικά να είναι μισό απο φυσικό ήχο και μισό απο την μουσική που θέλω να βάλω... Έλα λίγο; Αν θες να μιξάρεις τον ήχο με κάποια μουσική,θα πρέπει να μάθεις να μιξάρεις ήχους,έστω πολύ βασικά. Δες το Audacity για αυτήν την δουλειά http://audacity.sourceforge.net/help/faq_i18n?s=editing&i=mix&lang=el έχει πολλούς οδηγούς και στα ελληνικά αν χρειαστείς. Για να το κάνεις αυτό βέβαια πρώτα πρέπει να εξάγεις τον ήχο και στο τέλος να τον ξανά εισάγεις. Αυτό γίνεται με αρκετά προγράμματα ,εγώ συνιστώ το avidemux πατάς το κουμπάκι info για να δεις τι ήχο έχουν και πας στο audio->save audio εκεί βάζεις την κατάληξη του τύπου που μόλις βρήκες αφού δεν την βάζει μόνο του. (αν π.χ. είναι mp3 βάζεις κατάληξη .mp3 ) Για να βάλεις τον αλλαγμένο ήχο θα πας στο μενού audio ->main track στο audio source από video θα το κάνεις ένα από τα external,όποιο σε βολεύει, έχει ac3 mp3 και wav ,μετά πας από κάτω στο external file όπου πατάς το open και ψάχνεις για το αρχείο ήχου που έφτιαξες. Τέλος πας στο μενού save->save video και το αποθηκεύεις βάζοντας και κατάληξη mp4 αφού δεν την βάζει μόνο του. Στην αριστερή πλευρά,το κεντρικό παράθυρο του avidemux, έχει επιλογές η τελευταία είναι output format εδώ βάλε mp4 muxer όλα τα άλλα τα αφήνεις όπως είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα