igoods Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Σα να έχεις iPod οχι...δεν μπορεις να μπεις σε εφαρμογες..
aekoupoli Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ε τοτε τι ενεργοποιει?απλα παρακαμτει την οθονη που ζηταει τον κωδικο κλειδωματος?αν το κανει αυτο ισως με αλλαγη imei με jb γινεται και τιποτα αλλο
igoods Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ε τοτε τι ενεργοποιει?απλα παρακαμτει την οθονη που ζηταει τον κωδικο κλειδωματος?αν το κανει αυτο ισως με αλλαγη imei με jb γινεται και τιποτα αλλο γενικα δεν γινεται τιποτα
leonidasgr2003 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Τηλέφωνο ίντερνετ κ καμερα θα μπορει να δουλέψει;
eleosre Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 και εγω για αλλαγη chip εχω δει στο youtube για να ανοιξει..αλλα νομιζω οτι μετα την αλλαγη απλα δεν εχεις icloud και το κιν δουλευει κανονικα...(μπορει να κανω και λαθος)γενικα ειναι μπλεξιμο,,δεν αξιζει για μενα να μπεις σε αυτη την διαδικασια..μια αλλη θα σου βγει..πιο πολυ για αντα/τικα..
Knight of Mercy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ως κάτοχος iphone χρόνια τώρα, όντως τα παραπάνω ισχύουν.Παρ' όλα αυτά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί όλα τα Αφγανο-Πακιστανο μάγαζα αγοράζουν κλειδωμένες συσκευές και πως τις ξεκλειδώνουν πριν τις πουλήσουν ως μτχ.Γιατί αυτό ισχύει, χωρίς καμμία αμφιβολία και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες και μέσω laptop (το έκανε για άλλο αλλοδαπό μπροστά μου σε 6άρι, προφανώς όμως δεν έβλεπα την οθόνη του laptop). icloud lock & activation code, αφαιρέθηκαν στο φτερό.Στη συνέχεια το ενεργοποίησε κανονικά (?) το παρέδωσε, εισέπραξε 50€ και τέλος.Εκτός και αν "δούλευε" το πελάτη του και εμένα που περίμενα. Ούτε το κινητό "άνοιξε", ούτε chips άλλαξε, ούτε τίποτα.Μήπως το περί πολλού Safety Feature μας προστάτευε μέχρι κάποια στιγμή και πλέον περιορίζεται στη δυνατότητα εξ' αποστάσεως διαγραφής του περιεχομένου?Δηλαδή τα προσωπικά μας δεδομένα (συμπερ. στοιχείων καρτών) είναι διαθέσιμα σε οποιονδήποτε πλεόν?
takisanar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 αυτο που μας λες..σιγουρα δεν αφαιρεσε icloud απλα λογικα αφαιρεσε το κλειδωμα μπροστα στην οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα