Tigris7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Kαλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.. Βλεπω καποιες αγγελιες για iphone 5/5s για πωληση με κλειδωμενο το icloud σε αρκετα χαμηλες τιμες. Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το κλειδωμενο icloud? Και φυσικα αν αξιζει η αγορα ενος τετοιου τηλεφωνου? Υπαρχει η δυνατοτητα ξεκλειδωματος του κινητου ωστε να μπορει να λειτουργησει κανονικα?
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξεκλειδώνει, κάνει μόνο για ανταλλακτικά γι' αυτό είναι χαμηλές οι τιμές. Μόνο αυτός που έχει φτιάξει το λογαριασμό μπορεί να ενεργοποιήσει τη συσκευή είτε ο ίδιος είτε να το ζητήσει από την apple αφού στείλει απόδειξη αγοράς κλπ Οπότε, μακριά από τέτοιες συσκευές! 2
Tigris7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξρκλριδώνει, κάνει μόνο για ανταλλακτικά γι' αυτό είναι χαμηλές οι τιμές. Μόνο αυτός που έχει φτιάξει το λογαριασμό μπιρεί να ενεργοποιήσει τη συσκευή είτε ο ίδιος είτε να το ζητήσει από την apple αφού στείλει απόδειξη αγοράς κλπ Οπότε, μακριά από τέτοιες συσκευές! Δεν μπορεις με καποιο τροπο να κανεις επαναφορα κινητου οπως στα adroind? Και το icloud, ειναι οταν ο ιδιοκτητης και καλα του κινητου,εχει βαλει ως κλειδωμα συσκευης την επιλογη με icloud?
Kostasspil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Κατ αρχήν όχι δεν ξεκλειδώνει. Τα icloud locked είναι κατά πάσα πιθανότητα κλεμμένα οπότε μείνε μακριά. Το icloud lock, ή πιο σωστά Activation Lock, είναι ένα χαρακτηριστικό του iOS 7 (και μετά) που σου δίνει τη δυνατότητα να κλειδώσεις τη συσκευή σου ούτως ώστε όταν πας να της κάνεις restore να σου ζητάει το Apple ID. Με αυτόν τον τρόπο μόνο ο νόμιμος κάτοχος μπορεί να κάνει restore 2
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορεις με καποιο τροπο να κανεις επαναφορα κινητου οπως στα adroind? Και το icloud, ειναι οταν ο ιδιοκτητης και καλα του κινητου,εχει βαλει ως κλειδωμα συσκευης την επιλογη με icloud? Δεν μπορείς να παρακάμψεις το κλείδωμα με κανένα τρόπο αν ο ιδιοκτήτης έχει ενεργοποιημένη την επιλογή "εύρεση τηλεφώνου" στο icloud
Tigris7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Επειδη εχω και εγω ipad mini,πρεπει να ενεργοποιησω το "ευρεση τηλεφωνου" απο τις ρυθμισεις της συσκευης για να ισχυει και εμενα το ιδιο σε περιπτωση απωλειας? Και επισης,τον κωδικο αυτο στο ζηταει μονο αν πας να κανεις επαναφορα τηλεφωνου ή στο ζηταει ακομα και για να ανοιξεις την συσκευη? Δηλαδη το κινητο μπορει να το χρησιμοποιει κανονικα με κλειδωμενο το icoud,απλα δεν θα μπορει να κανει επαναφορα τηλεφωνου,να μπει στο market κτλ?
Kostasspil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Επειδη εχω και εγω ipad mini,πρεπει να ενεργοποιησω το "ευρεση τηλεφωνου" απο τις ρυθμισεις της συσκευης για να ισχυει και εμενα το ιδιο σε περιπτωση απωλειας? Αν έχεις iOS 7 ή νεότερο, ναι Και επισης,τον κωδικο αυτο στο ζηταει μονο αν πας να κανεις επαναφορα τηλεφωνου ή στο ζηταει ακομα και για να ανοιξεις την συσκευη? Δηλαδη το κινητο μπορει να το χρησιμοποιει κανονικα με κλειδωμενο το icoud,απλα δεν θα μπορει να κανει επαναφορα τηλεφωνου,να μπει στο market κτλ? Στον ζητάει όταν κάνεις επαναφορά, όταν πας να απενεργοποιήσεις το find my phone ή όταν πας να την ενεργοποιήσεις και να την χρησιμοποιήσεις.
zio10 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ναι έτσι είναι, νομίζω ότι αν είναι ενεργοποιημένο μπορεί ο ιδιοκτήτης να το κλειδώσει ή να διαγράψει τα δεδομένα και εξ'αποστάσεως
aekoupoli Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω και οταν αλλαζεις σιμ σου ζηταει παλι το icloud,δεν γινεται με τιποτα να το παρακαμψεις,στο ebay ομως μπορεις να βρεις το chip (logic board) που θεωρητικα ειναι το κλειδωμα το αλλαζεις και το iphone ειναι ξεκλειδωτο,δεν το εχω κανει αλλα μου το εχουν πει
Kostasspil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω και οταν αλλαζεις σιμ σου ζηταει παλι το icloud,δεν γινεται με τιποτα να το παρακαμψεις,στο ebay ομως μπορεις να βρεις το chip που θεωρητικα ειναι το κλειδωμα το αλλαζεις και το iphone ειναι ξεκλειδωτο,δεν το εχω κανει αλλα μου το εχουν πει δεν μπορεί να γινει αυτό που λες. ευτυχώς δηλαδή ως τώρα το Activation Lock είναι απαραβίαστο
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορεις με καποιο τροπο να κανεις επαναφορα κινητου οπως στα adroind? Και το icloud, ειναι οταν ο ιδιοκτητης και καλα του κινητου,εχει βαλει ως κλειδωμα συσκευης την επιλογη με icloud? τα iphone γενικα για να ενεργοποιηθουν φαντασου οτι περνανε απο την database της apple.Δηλαδη πχ αν φτιαξεις ενα email και ανοιξεις το icloud ,εκεινη την στιγμη φαντασου[δεν γινετε ακριβως ετσι αλλα καπως ετσι]ο κωδικος μαζι με το imei της μητρικης σου περνανε στους σερβερ της apple,και για να το ενεργοποιησεις πρεπει να περασει πρωτα απο αυτους[χωρις νετ δεν γινετε ενεργοποιηση].Καμια σχεση δηλαδη με αλλα κινητα..Με λιγα λογια ζηταει επιβεβαιωση απο τους σερβερ της apple.
aekoupoli Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 δεν μπορεί να γινει αυτό που λες. ευτυχώς δηλαδή ως τώρα το Activation Lock είναι απαραβίαστο δεν ειπα οτι το παραβιαζεις απλα αλλαζεις το chip με ενα αλλο chip που δεν περιεχει icloud κλειδωμα και γινεται μια χαρα το ειδα και στο www.ifixit.com,ειναι επανω στην μοtherboard To remove icloud from motheboard needs to be resolder 3 chips from any other motheboard that do not have icloud. (all info icloud,imei and other split by apple in 3 chips) this is why have to be change all 3 chips. For people who have expirience with soldering its possible for other not. nand flash+baseband proc+baseband mem = and you got working phone Just buy an unlocked broken phone with clean IMEI, switch the Logic board and you have an awesome working phone. then turn around and sell the parts of the broken phone on ebay...
Kostasspil Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Το παραπάνω μιλάει για αλλαγή στη μητρική. Ναι έτσι γίνεται.
aekoupoli Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ναι αυτο εννοω δεν χρειαζεται ολη η μητρικη απλα κατι chip επανω της,επισης εχει βγει και ενα site http://www.doulci-activator.com/download/ http://www.doulci.net/ που κανει το iphone να νομιζει οτι συνδεεται σε server της apple αλλαζωντας το host στο itunes και ετσι το κινητο ξεκλειδωνει,δεν το εχω δοκιμασει αλλα λιγο που εψαξα αρκετοι λενε οτι πετυχαινει 1
igoods Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Ναι αυτο εννοω δεν χρειαζεται ολη η μητρικη απλα κατι chip επανω της,επισης εχει βγει και ενα site http://www.doulci-activator.com/download/ http://www.doulci.net/ που κανει το iphone να νομιζει οτι συνδεεται σε server της apple αλλαζωντας το host στο itunes και ετσι το κινητο ξεκλειδωνει,δεν το εχω δοκιμασει αλλα λιγο που εψαξα αρκετοι λενε οτι πετυχαινει το doulci δουλευει και οντως ενεργοποιει το iphone (Νομιζω οχι ολα) αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα σε αυτο.Οποτε ειναι σαν να μην το ενεργοποιησες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα