Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό desktop που μέχρι πρόσφατα δούλευε κανονικά. Πριν λίγες μέρες όταν πήγα να το ανοίξω κόλλησε εκεί που εμφανίζεται το λογότυπο των windows (έχει τα xp). 

Είπα να κάνω ένα format λοιπόν για να δω αν δουλέψει έτσι. Κατά τη διάρκεια του format, καθώς αντέγραφε αρχεία, αρκετές φορές εμφάνισε οτι κάποια αρχεία δεν ήταν δυνατό να αντιγραφούν (κυρίως κάποια .sys αρχεία). Δοκίμασα με 2 διαφορετικά cd εγκατάστασης των windows και συνολικά 4-5 φορές αλλά κάθε φορά υπήρχαν αρχεία που δεν αντιγράφονταν.

Τελικά πατώντας ESC για κάθε αποτυχημένη αντιγραφή, η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε. Όμως μόλις μπήκα στα windows δεν μπορούσα να εγκαταστήσω τίποτα (ούτε κάν κάποιον browser). Πατούσα διπλό κλικ για να τρέξει το .exe αλλά δεν γινόταν τίποτα.

Υποψιάστηκα οτι ίσως να έχει χαλάσει ο σκληρός και έβαλα έναν καινούργιο. Αυτή τη φορά όμως κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης των windows έβγαλε τη γνωστή μπλε οθόνη με τα "κινέζικα" και κόλλησε εκεί (2 φορές).

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα αυτη την μπλε οθόνη μου την εμφανίζει στην εγκατάσταση των Xp όταν οι δίσκοι μου λειτουργούν με AHCI mode και όχι σε IDE mode. Αλλαξε το στο BIOS έτσι ώστε να ξεμπερδεύεις ;)

Λογικά με το αλλο σου πρόβλημα, έιναι φυσικό αφου δεν μπόρεσες να αντιγράψεις κάποια .sys αρχεια, να υπάρχουν και κάποια προβλήματα. Δόκιμασε να τρέξεις και το Windows Repair μπας και σου αντικαταστήσει τυχόν κατεστραμμένα \ χαμένα αρχεία (φυσικά αφου καταφέρεις και τρέξεις το setup)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...