Προς το περιεχόμενο

laptop/netbook/tablet μεσω ψηφιακης αλληλεγγυης

doryforika2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, ποιο tablet ψηφιακης αλληλεγγυης να διαλεξω ? αν το βασικο προαπαιτουμενο ειναι: καλη καμερα για φωτο και video και skype  και μετα επονται οι λοιπες δυνατοτητες.

Για δωρεάν ταμπλετ μην το ψάχνεις δεν θα βρεις κανένα που να αξίζει... αλλά θα συμφωνήσω με το παραπάνω παιδί.... για δωρεάν LG ή Samsung.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διάβασα τις τελευταίες σελίδες στο θέμα. Αλλά είπα να ρωτήσω και δω.

Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να σου επιτρέπει να πάρεις όποιο θες και να έχεις απλά την έκπτωση; Έλεγα να πάω για κανένα ipad mini, αλλά δεν το βρήκα σε κάποιο κατάστημα στα προτεινόμενα.

Επίσης, υπάρχει κάποια λίστα με όλα τα tablets που δίνουν όλα τα καταστήματα; Όχι μόνο τα δωρεάν, αλλά και αυτά που χρειάζεται να πληρώσεις παραπάνω.

Έλεγα αν είναι να δώσω 100-120€ και να πάρω κάτι καλό.

οχι δεν μπορείς να πάρεις ότι θες.Μόνο από τα προτεινόμενα του κάθε καταστήματος ,που και από αυτά δεν έχει μείνει τίποτα.

ipad mini έχει ο οτε σε τιμή μόλις 559 ευρώ (κοροϊδία δηλαδή)

υπάρχουν απομακρυσμένες πόλεις (όπως η δικιά μου) που δεν υπάρχει τίποτα απολύτως διαθέσιμο πέρα συσκευων 500-600 ευρώ και οι υπάλληλοι δεν ξέρουν καν αν θα ξαναφέρουν εμπόρευμα.Λες και αμα μπορούσα να διαθέσω τόσα χρήματα θα ήμουν στην ψηφιακή αλληλεγγύη.

Το πρόγραμμα είναι σκέτο καραγκιοζηλίκη και έγινε μόνο για να διώξουν τα καταστήματα ότι δεν πωλούσαν με τίποτα.

Dante σου είπαμε ποια αξίζουν δωρεάν, εγώ προσωπικά ψηφίζω LG G PAD που το έχω κιόλας. Είναι σούπερ για δωρεάν κλπ. λόγους που έχουμε προαναφέρει πολλάκις.

Μπες στο κάθε κατάστημα της περιοχής σου μέσω e-inclusion.gr και θα δεις τι προσφέρουν.

Βρήκα για Καβάλα, εάν είσαι όντως από εκεί στα public το ipad mini με +229€ (δεν γνωρίζω για διαθεσιμότητα). http://www.public.gr/psifiaki-allileggui/prd9/

Και τίποτε άλλο...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά?

Μέχρι τέλος Ιουνίου φίλε.

Για  να μην χάσεις πολύτιμο χρόνο και σου πουν να περιμένεις μέχρι να έχουν διαθεσιμότητα, παρήγγειλέ το online σε κάποιο κατάστημα Public ή σε όποιο σε βολεύει, μόλις σου έρθει ειδοποίηση στο κινητό να πας από κει να το πάρεις με το κουπονι , ταυτότητα και φορολογική δήλωση. Μπορεί να μην το πάρεις αμέσως αλλά σε 2-3 μέρες θα το χεις standar. Έτσι έκανα κ γω μπαμ-μπαμ και το πήρα από Public Αθηνών.

Εγώ τελικά πήρα το ASUS fonepad 8 το οποίο είναι τέλειο αλλά δεν έχει καλή κάμερα. Αλλά εγώ δεν καιγόμουν και για κάμερα...

Πήγαινε πάρε όμως ότι είναι να πάρεις γιατί δε λέει να το χάσεις.

• Like 1

Συμφωνω,τα μονα ταμπλετ που αξιζουν ειναι το Asus και το LG,τα υπολοιπα ειναι σαπιλα.Σημερα πηρα και εγω το LG,αρκετα καλο θα ελεγα,χαιρεσαι να το δουλευεις.Το Samsung νομιζω οτι εχει λιγο χαλια αυτονομια,τουλαχιστον ετσι διαβαζα σε διαφορα reviews οταν ηταν να αποφασισω τι να διαλεξω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το  asus fonepad 8 ξερει κανεις αν υπαρχει πουθενα διαθεσιμο σε καταστημα στην Κρητη?

Δε χρειάζεται να είναι κάπου διαθέσιμο. Πάρτο από τα Public. Θα έχετε κ στην Κρήτη...Παρήγγειλέ το online κ θα έρθει στο μαγαζί που θες...

Δε χρειάζεται να είναι κάπου διαθέσιμο. Πάρτο από τα Public. Θα έχετε κ στην Κρήτη...Παρήγγειλέ το online κ θα έρθει στο μαγαζί που θες...

Σευχαριστω για τη βοηθεια φιλε μου!!

Επειδή το καθυστέρησα όσο δεν πάει και τώρα θα τρέχω και δεν θα προλαβαίνω...

Το MLS IQ Bullet (octa core) λέει? Είναι το μόνο που υπερέχει στις προδιαγραφές αλλα στην πράξη μπορεί να έχει προβλήματα ή να μην υποστηρίζει Play store

Αλλίως με βλέπω με την εξης σειρά:

Galaxy Tab 3 8.0 > Asus Fonepad 8 > Lenovo a8-50 > LG G-Pad 8

Έτσι είναι η σύγκριση μεταξύ τους?

Επειδή το καθυστέρησα όσο δεν πάει και τώρα θα τρέχω και δεν θα προλαβαίνω...

Το MLS IQ Bullet (octa core) λέει? Είναι το μόνο που υπερέχει στις προδιαγραφές αλλα στην πράξη μπορεί να έχει προβλήματα ή να μην υποστηρίζει Play store

Αλλίως με βλέπω με την εξης σειρά:

Galaxy Tab 3 8.0 > Asus Fonepad 8 > Lenovo a8-50 > LG G-Pad 8

Έτσι είναι η σύγκριση μεταξύ τους?

Εγω πηρα το lg,πολυ καλο.Τρεχει αρκετα καλα,wifi πολυ δυνατο,οθονη καλη και αυτονομια απιστευτη.Το lenovo εχει θεματα,δεν θα στο προτεινα.Το samsung απ'οτι διαβαζα δεν εχει καλη αυτονομια.Το asus πηρε αναβαθμιση σε lollipop και διαβαζω οτι εστρωσε,πριν την αναβαθμιση ηταν χαλια μαυρα.Εγω τα βαζω με την σειρα:LG-ASUS>Samsung>Lenovo.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...