giorgos1966 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Exει παρει κανενα σας το tablet HP stream 8; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rotting Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και πάλι! Στο taxisnet που μπήκα με τους κωδικους μου στο κάτω μέρος έχει Στοιχεία Παραγγελείας. Τι θα έπρεπε να γράφει? γιατι τώρα γράφει Δεν έχετε κάποια παραγγελία. Ευχαριστώ για το χρόνος σας! θα γραφει "κωδικος παραγγελιας:νουμερο" κ πατωντας θα σου εμφανιζει τα στοιχεια του πακετου που καταχωρηθηκε! γνωστος μου που πηρε το ειδα ,κατα τα αλλα κ εγω ακομα περιμενω πηγαινοντας προς 3η εβδομαδα ενημερωτικα(αν τυχον ανηκεις κ εσυ στην ιδια περιπτωση παρακατω)στο κωτσοβολο μου ειπαν σημερα οτι περιμενουν να παρουν εγκριση απο forthnet γιατι επελεξα την προσφορα των -12 στο ηδη υπαρχων πακετο συνδεσης που εχω! edit: μιλησα με forthnet κ ειπαν πως δεν εχουνε λαβει τετοιο αιτημα κ να απευθυνθω στο κοτσοβολο ξανα!αρα κοροιδια απο τα καταστηματα Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2015 από rotting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skaz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερες! Τελικα πήγα στο Κωτσοβολο και δεν είχαν κανει την αιτηση! Τους είπα να ακυρωσουν το οτιδηποτε είχαν κάνει! Πήγα στον Γερμανο και έκανα την αίτηση! Λογικά σε λιγες μέρες θα με ενημερωσουν! Σας ευχαρίστω για τις πληροφοριες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doryforika2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 απο το κακο στο χειροτερο πηγες....ειμαι παθων... πηγα στον οτε στις 8μιση το πρωι και στις 9μιση ειχα ξεμπερδεψει.τα πηρα ολα ιντερνετ και ταμπλετ και ειμαι κομπλε.σε ολα τα αλλα καταστηματα περιμενουν μπορει και πανω απο 2 βδομαδες.πατε στον οτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propatzis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Εχει παρει κανεις ην προσφορα απο την vodafone?γτ εμενα μου λενε στην πατρα οτι δεν συμμετεχουν ακομα. Εγω σκεφτομαι για ταμπλετ + on the go? Αν το πηρε καποιος ας πει τι γινεται με αυτο,αν χρεωνομαστε κ τι μετα τις 31/10. ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skaz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 απο το κακο στο χειροτερο πηγες....ειμαι παθων... πηγα στον οτε στις 8μιση το πρωι και στις 9μιση ειχα ξεμπερδεψει.τα πηρα ολα ιντερνετ και ταμπλετ και ειμαι κομπλε.σε ολα τα αλλα καταστηματα περιμενουν μπορει και πανω απο 2 βδομαδες.πατε στον οτε Δεν το έλεγες νωρίτερα;;; Θα δούμε τι θα γίνει. Θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hf77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δεν το έλεγες νωρίτερα;;; Θα δούμε τι θα γίνει. Θα σας ενημερώσω όταν έχω νεότερα. εμενα στην wind μου ειπαν οτι δεν εχουν καρτες sim gia ta tablet kai περιμενουν ..μπηκα στην 3η βδομαδα αναμονης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonspell21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Εγω παντως χτες μεσημερι πηγα στη wind και εκανα την παραγγελεια, σημερα στις 10 παρα με πηραν να παω να παραλαβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulos9gr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Εγω παντως χτες μεσημερι πηγα στη wind και εκανα την παραγγελεια, σημερα στις 10 παρα με πηραν να παω να παραλαβω. Ποιο παρήγγειλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moonspell21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Το Samsung τελικα, ζαλιστηκα. Δεν αντεχω να ψαξω αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osalonikios Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Έκανα αίτηση πριν 10 ήμερες στη WIND και σήμερα μετά από καμιά 10αρια τηλεφωνήματα αξιώθηκαν να μου απαντήσουν ότι έχει εξαντληθεί το Viva και περιμένουν να φέρει ο αντιπρόσωπος (άγνωστο πότε... ). Όταν το παρήγγειλα υπήρχε διαθέσιμο και θα το είχα σε 2-3 ημέρες... αλλά έγινε κάποιο "λάθος" και το έδωσαν αλλού... ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mortis19 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επειδη πελαγωσα με τα τοσα μαγαζια ξερει κανενας ποιο μαγαζι αξιζει περισσοτερο; Επισης εχετε να προτεινετε καποιο laptop ή tablet; EDIT: Για Αθηνα απευθυνομαι και θα ηθελα να κοψω το internet οσο το δυνατον γρηγοροτερα Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2015 από Mortis19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 εγω πηγα καλλονη λεσβου γερμανο και μου ειπαν κατα της 10 μαρτιου θα εχουν λαπτοπ. ετσι οπως παμε την εκπτωση δεν θα την εχουμε στο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthipitza Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 εγω πηγα καλλονη λεσβου γερμανο και μου ειπαν κατα της 10 μαρτιου θα εχουν λαπτοπ. ετσι οπως παμε την εκπτωση δεν θα την εχουμε στο τελος τρεις φορές πήγα στην Κα Δελημητρου αλλα κατάλαβα ότι η είναι άσχετη η τώρα με την φούρια σε γράφουν κανονικά. Το προβλημα μου ήταν ότι το κουπόνι ειχε το πατρικό όνομα της δικαιούχου και η ταυτότητα το συζυγικό. Σε επικοινωνια με το Γραφείο Υποστήριξης Χρηστών στο τηλέφωνο 215-215-7868 μου είπαν να κάνω ταυτοπροσωποια στον δήμο καθώς και αλλαγή ονόματος στην ΔΟΥ που ανήκω προσκομιζοντας την βεβαίωση στον παροχο. Ο παροχος δεν παραλαμβάνει καμιά βεβαίωση πέραν του κουπονιού και της ταυτότητας. Σημειώστε ότι εχω κάνει 400 χιλιόμετρα πηγαίνοντας 4 φορές στον παροχο( ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ) και αποτέλεσμα δεν βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 τρεις φορές πήγα στην Κα Δελημητρου αλλα κατάλαβα ότι η είναι άσχετη η τώρα με την φούρια σε γράφουν κανονικά. Το προβλημα μου ήταν ότι το κουπόνι ειχε το πατρικό όνομα της δικαιούχου και η ταυτότητα το συζυγικό. Σε επικοινωνια με το Γραφείο Υποστήριξης Χρηστών στο τηλέφωνο 215-215-7868 μου είπαν να κάνω ταυτοπροσωποια στον δήμο καθώς και αλλαγή ονόματος στην ΔΟΥ που ανήκω προσκομιζοντας την βεβαίωση στον παροχο. Ο παροχος δεν παραλαμβάνει καμιά βεβαίωση πέραν του κουπονιού και της ταυτότητας. Σημειώστε ότι εχω κάνει 400 χιλιόμετρα πηγαίνοντας 4 φορές στον παροχο( ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ) και αποτέλεσμα δεν βλέπω. Θα πάω να ρωτήσω και στον ΟΤΕ Μυτιλήνης και cosmote μπορεί αυτή να έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα