Metalucifer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, 3 μέρες τώρα έχω ένα θεματάκι με το PC για το οποίο δεν έχω βρει λύση και πριν κάνω την κίνηση για τον τεχνικό μου θα ήθελα και την γνώμη σας. Τις περισσότερες φορές ανοίγω τον υπολογιστή βλέπω για 1sec κάποια στοιχεία που βγάζει όταν ανοίγει και απο εκεί και πέρα βλέπω απλά μια μαύρη οθόνη ενώ ο υπολογιστής bootάρει κανονικότατα στα windows. Σβήνω και ξανανάβω την οθόνη και βλέπω πάλι για 1sec το desktop μου και μετά σβήνει ξανά. Άρχικά νόμιζα πως ήταν θέμα οθόνης και την άλλαξα με μια άλλη που είχα αλλά τα ίδια. Άλλαξα καλώδια ρεύματος σε τροφοδοτικό και οθόνη και τίποτα.Αργότερα λέω μπας και είναι απο την κάρτα γραφικών? Δοκίμασα λοιπόν την onboard και πάλι τα ίδια. Έβγαλα και ξαναέβαλα την Ram, καμία διαφορά... Το ίδιο και με την μπαταρία... Τζίφος κι απο εκεί. Έκανα restore τα bios αφού ανοιγόκλεισα κάπου στις 20 φορές την οθόνη μέχρι να μην σβήσει και τίποτα πάλι. Σημείωση για να μπορέσω να έχω εικόνα καθημερινώς πρέπει να ανοιγοκλείσω την οθόνη αρκετές φορές μέχρι να μην σβήσει. Άλλες φορές με την 1η και άλλες με την 20ή κάνω δουλειά όπως τώρα που σας γράφω.Το PC είναι καινούργιο με 650W τροφοδοτικό της Corsair, GTX460 κάρτα γραφικών, ι7 4790κ CPU και 8gb RAMΔώστε τα φώτα σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Metalucifer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Αν είναι μητρική ή τροφοδοτικό που υποπτέυομαι κι εγώ είναι καλά γιατί τα έχω στην εγγύηση ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα