th_nikos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο στο Zappe για τη κίνηση και συγχαρητήρια για τους νικητές!
naruto14 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ξανά μπράβο στον Zappe για την όμορφη κίνηση και συγχαρητήρια στους νικητές!
kajwbtfe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μπραβο στον Zappe για την κινηση του αυτη και καλη χρονια σε ολους!
zeniath Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Gratz gratz στους νικητές και πάλι μπράβο για την κίνηση αυτή! Καλή χρονιά σε όλους.
fever25 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα σας! Αφου προλαβα επιτελους να ασχοληθω, και αφου εβαλα και στη κληρωση ακομα 2 ονοματα (στο τσακ ), παραθετω παρακατω τα αποτελεσμα! TWOM: RoS23 Επίσης, το κρατησα για τελος: Walking Dead Season 1 Steam Key X2: Fever25 - Spank . Ευχαριστώ... Μπράβο για την πρωτοβουλία
GeorgeGK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Συγχαρητήρια στους νικητές.Μπράβο ξανά Zappe για τη κίνηση σου!
fever25 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εμείς που κερδίσαμε, τί πρέπει να κάνουμε για να "παραλάβουμε" τα δώρα;
GjokerR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εμείς που κερδίσαμε, τί πρέπει να κάνουμε για να "παραλάβουμε" τα δώρα; Νομίζω οτι θα είναι ποιο εύκολο να στείλεις μήνυμα απευθείας στον zappe
Zapee995 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα! Πρώτα απ'όλα συγγνώμη για τη καθυστέρηση, είναι περίοδος απογραφων και έχω μπλέξει λίγο. Στείλε μου ένα πμ γιατί είμαι από το κινητό αυτές τις μέρες να τα πούμε αναλυτικότερα και σύντομα θα έχεις το κλειδακι σου αυτό ισχύει και για τους άλλους νικητές.
mpompo13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Πολύ καλή κίνηση. Καλή χρονιά να έχουμε. Συγχαρητηρια στους νικητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα